- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.541
GAMZE hoşgeldin canım üzülme e mi Allah büyüktür merak etme hayırlısıyla döncekler inşallah...
canım sanırım bu son 5 gün bizim için çok önemli değilmi:)
anlatacak çok şeyimiz olcak birbirimize çok heyecanlıyım yaa:teytey:
Canım benım hevesım kursağımda kaldıı ..Tadilat nedenıyle nete gıremıycem 10 ,15 gün cok mutsuzum sızınle paylasamıycamm... Askerım gıttıkden sonra anca qelebılcem sıteye..Yarıım kaldım valla....Ins tadılat kısa sürerde yetişirimm of ya of..
Ama anlatcaklarımızı bırıktırelımm topluca anlatalım=)
Eehehee delüüüü sen iyisinnn demii =)
Safak 338.. cok özLedim yaa.. dayanamiyorum artik
Canım benım hevesım kursağımda kaldıı ..Tadilat nedenıyle nete gıremıycem 10 ,15 gün cok mutsuzum sızınle paylasamıycamm... Askerım gıttıkden sonra anca qelebılcem sıteye..Yarıım kaldım valla....Ins tadılat kısa sürerde yetişirimm of ya of..
Ama anlatcaklarımızı bırıktırelımm topluca anlatalım=)
kız olsun sıkma sen canını hepsini topluca anlatırız artıkopuyorumnanaktan
sorun değil anacım mühim olan onlarla olabilmek değilmi.walla dün sabah 6 *7 arası uyudum sanırım yada ben öyle sandım hiç yatamadım heyecandan yaaakafamçokkarıştı
şu son günler acayip hızlı geçiyo allah tan ama bende heyecan 1000 lerde onlarda kalcamya :)sabaha kadar muhabbet ederiz hasret gideririz dyo allahım çok heyecanlıyım...bakalım sen neler yapacan senin yorumlarınıda merak ediyom:teyteypuyorumnanaktan
herkes kırılmaktan muzdarip yani öylemi?bende hoşgeldim ozman kırık kalplere...askerdeyken gerçkten çok kırıcı oluyolar ya.ne dediklerini bilmiyolar.burnu sürtünsün diye trip atıyorum bende ama kıyamıyosun asker diyosun dayanamıyosun nası içim yanıyor anlatamam bizimde 5ay falan kaldı.sabır çekip duruyorum.şükürler olsun Allahıma ki iyiler.
gamze söylediklerin içime su serpti.ben çok takdir ediyorum seni.eşin gittiğinden beri dimdik durdun ya.helal olsun sana. bnde sevdiğime kırgındım ama senin dediklerinden sonra bi silkelendim.tşk ederim. . .
N€RGİS;7576119 .!.:canım nasılsın. bebeiş napıyoo. opuyorumnanaktan
Dur anacaım bugunde burdayımm =)
Canım benım benımkı dagıtıma qeldıgınde bız 5 senede ılk kez ablasının evınde bırlıkte kaldık =)
Çok heycanlanmıştım ama beklediğim gibide değilde annesının gözlerınden uyku akıyodu ama resmen bızım yatmamızı bekledı..En son ben bıraz dınlenıcem dedı dıger odaya qectı...Bızde askım ben ablası preson break ızledıkk ...Sohbet yoktu askım dört gözle yabancı dızıyı ızlıyodu.. Ablasıda dızııyı ızlıyodu O kadar uykum qelmesıne rağmen askımla aynı koltukla oturabılmek ııcn gözlerımı acık tutmaya calısıodum =) Saat 4 ekadar kadar felan yabancı dızıyı ızledıler .Sonrada odaya gıttık..Ben teklı koltukta yattım. Askımla annesıde cıftlı koltukta yattı =) Sabah erkenden uyandım herkes uyuodu onları beklemek zorunda kaldım askım orda yatıo yanına gıdemıyorum cok kotuyduu ...Sonra annesı felan qeldıler yanıma ablası uyanmıs felan onlar sohbet ederken ben kactım askımın yanınaa öperek uyandırdım onu cok mutlu oldu gözlerı doldu Ilk kez oluyodu =) Tabı o ara annesı hadı kahvaltıya qelın dıye bagırdı ama kahvaltı felan hazır deıl odada yalnız kalmıyalım dıe yaptı ehhehehhe =)
Herseye rağmen qüzeldi onun yanında olmak =) Umarım senınkı benımkı gibi gecmez askınla bol bol sohbet eder sarılır uyursunuzz.... =)
ayy canım ya seninki biraz zor geçmiş...rahat bırakmamışlar sizikaydirigubbakcemile3
ama bizim nası gecek bilmiyorum tahmin ediyorum benimki daha çok benimle ilgilenecek yapısını biliyorum, dedimki sen ben ve kardeşi var tam kafa dengi yaşı küçük ama olsun..3 müz senin odanda kalırız dedim biraz içer sohbet ederiz dye.2 tane bira canım yerimsenibenyerimseniben
oda tamam dedi...gelçi onunda rahat bırakacaklarını pek zannetmiyorum ama alt komşuları felan gelirler çok samimilerde.oda sen boşver biz arada kaçarız sağa sola dedidelikafadulden
yani şimdi bekliyorum bakalım kazasız belasız şu haftayı atlatsakta...abimler çakmadansırnaşık şey:sm_cool:
N€RGİS;7576119 .!.:canım nasılsın. bebeiş napıyoo. opuyorumnanaktan
iyi gibiyim cnm.. bebis degil bebisler :)) ikizlerim olcakmis..
bi seviniom.. bi icim buruk.. esimi cok özlüyorum(
sen nasilsin
OO İLDEM HANIM SONUNDA SOHBETE KATILMAYI SEÇTİN ÖYLE Mİ?NEDEN YAZMIYOSUN YAA ŞAFAĞI YAZIP KAÇIYON DELİ EDİYON BENİ SENDE KATIL GERİ GERİ DURUYOSUN BİZDENYAAA.....BU ARADA ALLAHIM KAZASIZ BELASIZ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.BENDE İSTİYOM BEBİŞ AMA KOCA YOK MALUM YANİİ...kaydirigubbakcemile3İKİZ OLMASIDA SÜPER OLMUŞ WALLA BENDE ÇOK İSTİYOM İKİZ OLSUN DİE.....ALLAHIM KOCANLA BEBİŞLERİNLE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU HAYATLAR NASİP ETSİN...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?