Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

GAMZE hoşgeldin canım üzülme e mi Allah büyüktür merak etme hayırlısıyla döncekler inşallah...

İNŞALLAH CANIM TEK DUAM O ZATEN GELSİNLERDE BAŞKA BİŞİ İSTEMEM AMA SANA KIZDIM.HERŞEYE ALINMAYIN YAAAA ŞU ASKERLİK DENEN MELET BİTENE KADAR DEDİKLERİNİ CİDDİYE ALMAYIN DUYMAZLIKTAN GELİN DEMEDİ FARZEDİN BAK BEN SABHTAN BERİ AĞLIYORUM AMA ONA BİŞİ DEMEDİM DEMEMDE ...ONLAR NE DEDİKLERİNİ BİLMİYOLAR KAFALARINI TOPARLAYAMIYORLAR...ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ NEFESİMİZ YAPMAYIN KIZLAR MUTFAKTA BİLE OLSA NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ HERAN HERŞEY OLABİLİR VE KIRGIN OLMAMAK LAZIM ARADA SOĞUKLUK YARATMAMAK LAZIM SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ KEŞKE ÖYLE DAVRANMASAYDIM DİE ÜZÜLÜRSÜNÜZ.BENDEN DOST TAVSİYESİ SİZE ....BENDE BİLİRİM BURNUNU SÜRTSÜN ELLEME DEMEYİ NORMAL HAYATTA ALSAK DERDİMDE AMA ASKERLİK ÇOK FARKLI KIZLAR İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA ÜZÜLSENİZDE GİDEN GELMEZ KIYMETİNİ BİLİN BUNLAR TUZU BİBERİ HERŞEYİ TAKARSANIZ YÜRÜMEZ TIKANIR KALIRSINIZ ....SAKİN OLUN kaydirigubbakcemile5

herkes kırılmaktan muzdarip yani öylemi?bende hoşgeldim ozman kırık kalplere...askerdeyken gerçkten çok kırıcı oluyolar ya.ne dediklerini bilmiyolar.burnu sürtünsün diye trip atıyorum bende ama kıyamıyosun asker diyosun dayanamıyosun nası içim yanıyor anlatamam bizimde 5ay falan kaldı.sabır çekip duruyorum.şükürler olsun Allahıma ki iyiler.
gamze söylediklerin içime su serpti.ben çok takdir ediyorum seni.eşin gittiğinden beri dimdik durdun ya.helal olsun sana. bnde sevdiğime kırgındım ama senin dediklerinden sonra bi silkelendim.tşk ederim. . .

---------- Biten 191 ----------alkisalkisalkis

------- Kalan Şafak 269 -------Çok üzgünüm çoook

------ 19.03.2010 Teskere ------:asigim:turkbayragi

---- Mehtap 25 Haziran ----

----Doğum Günü 27 Haziran ----:asigim:

:asigim:KAVUŞUYORUZZ...:asigim:

hihoyyyt :lepi: hihoyyyt :lepi:

Son düzenleme:

Dur anacaım bugunde burdayımm =)

Canım benım benımkı dagıtıma qeldıgınde bız 5 senede ılk kez ablasının evınde bırlıkte kaldık =)
Çok heycanlanmıştım ama beklediğim gibide değilde annesının gözlerınden uyku akıyodu ama resmen bızım yatmamızı bekledı..En son ben bıraz dınlenıcem dedı dıger odaya qectı...Bızde askım ben ablası preson break ızledıkk ...Sohbet yoktu askım dört gözle yabancı dızıyı ızlıyodu.. Ablasıda dızııyı ızlıyodu O kadar uykum qelmesıne rağmen askımla aynı koltukla oturabılmek ııcn gözlerımı acık tutmaya calısıodum =) Saat 4 ekadar kadar felan yabancı dızıyı ızledıler .Sonrada odaya gıttık..Ben teklı koltukta yattım. Askımla annesıde cıftlı koltukta yattı =) Sabah erkenden uyandım herkes uyuodu onları beklemek zorunda kaldım askım orda yatıo yanına gıdemıyorum cok kotuyduu ...Sonra annesı felan qeldıler yanıma ablası uyanmıs felan onlar sohbet ederken ben kactım askımın yanınaa öperek uyandırdım onu cok mutlu oldu gözlerı doldu Ilk kez oluyodu =) Tabı o ara annesı hadı kahvaltıya qelın dıye bagırdı ama kahvaltı felan hazır deıl odada yalnız kalmıyalım dıe yaptı ehhehehhe =)

Herseye rağmen qüzeldi onun yanında olmak =) Umarım senınkı benımkı gibi gecmez askınla bol bol sohbet eder sarılır uyursunuzz.... =)

biliyorum hepimizde kırılıyoruz yorulduk iyice artık.bizler kadar hatta dahada fazla askerlerimizde yorgun...teşekür ederim nilaycım elimden geldiği kadar dik durmaya çalışıyorum güçlü olmak zorundayım ben kendimi düşünmezsem kimse beni düşünmez kocamdan başka onunda eli kolu bağlı o yüzden hem kendim hem kocam için güçlü olmak zorundayım.kırılmış olabilirsin ama düşün önce oturda kimbilir sana öyle derken aklında neler var ne düşünüyo ağzından öyle çıkıyo belki ama yüreği ne söylüyo önce sevdiklerinizin yüreğini dinlemesini bilin.diln kemiği yok herşeyi söyler ama içinden gelerek demediğini bilin.burnu sürtsün die falan düşünmeyin sakın inanın bana bizim tahmin ettiğimizin kat kat fazlasını çekiyorlar orda.anlatamadıkları diyemedikleri çok şey var aslında ne eziyetler yaşıyorlar.kimse benimki rahat demesin rhatım diyolar ama değiller en rahatı bile rahat değil...bu yüzden hiçbirinizde ciddiye almayın dediklerini...gene söylüyorum aklınıza yazın iş işten geçtikten sonra üzülsenizde giden geri gelmiyor bunu unutmayın ona göre davranın

N€RGİS;7576119 .!.:
canım nasılsın. bebeiş napıyoo. opuyorumnanaktan

ildem sadece şafağını yazıp kaçıyo banda sanada cevap yazmıyo hiç neden acaba ?CADIARZU

ayy canım ya seninki biraz zor geçmiş...rahat bırakmamışlar sizikaydirigubbakcemile3
ama bizim nası gecek bilmiyorum tahmin ediyorum benimki daha çok benimle ilgilenecek yapısını biliyorum, dedimki sen ben ve kardeşi var tam kafa dengi yaşı küçük ama olsun..3 müz senin odanda kalırız dedim biraz içer sohbet ederiz dye.2 tane bira canım yerimsenibenyerimseniben
oda tamam dedi...gelçi onunda rahat bırakacaklarını pek zannetmiyorum ama alt komşuları felan gelirler çok samimilerde.oda sen boşver biz arada kaçarız sağa sola dedidelikafadulden
yani şimdi bekliyorum bakalım kazasız belasız şu haftayı atlatsakta...abimler çakmadansırnaşık şey:sm_cool:

Canım benımkıde benımle ılqılıydı bır sanıe bıle elımı bırakmadı.Ama o ortamda yapabılcek baska caresı yoktu dızıyı ızledı .Sacımla oynuodu parmaklarımla oynuodu kolumu bacamı cekıstırıodu benımle devamlı ılqılı olmaya calısdı ama Sarılmak gıbı olmuyo tabii ..Bence sızınkıde pek rahat qecmıycek=) Sızı aynı odada yatırcaklarını pek sanmıyorum ama hadı bakalım =)

Saatler qecmıyoo canım sabırsızlanıyorummm cok fenaa =)

Son düzenleme:
iyi gibiyim cnm.. bebis degil bebisler :)) ikizlerim olcakmis..
bi seviniom.. bi icim buruk.. esimi cok özlüyorum (

sen nasilsin

OO İLDEM HANIM SONUNDA SOHBETE KATILMAYI SEÇTİN ÖYLE Mİ?NEDEN YAZMIYOSUN YAA ŞAFAĞI YAZIP KAÇIYON DELİ EDİYON BENİ SENDE KATIL GERİ GERİ DURUYOSUN BİZDENYAAA.....BU ARADA ALLAHIM KAZASIZ BELASIZ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.BENDE İSTİYOM BEBİŞ AMA KOCA YOK MALUM YANİİ...kaydirigubbakcemile3İKİZ OLMASIDA SÜPER OLMUŞ WALLA BENDE ÇOK İSTİYOM İKİZ OLSUN DİE.....ALLAHIM KOCANLA BEBİŞLERİNLE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU HAYATLAR NASİP ETSİN...:Saruboceq:

BUGÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ
21 HAZİRAN 2007DE
BAĞLANDIK HİÇ KOPMAYACAK Bİ BAĞLA
2 YIL BİTTİ BUGÜN 3.CÜ YILIMIZA DÖNDÜK
AMA KOCAM YOK YANIMDA ARAMIZDA DAĞLAR MESAFELER VAR
İSTERDİM YANIMDA OLSUN :gitme:
ONA Bİ SARILAYIM ÖPÜP KOKLAYAYIM mafoldumben
KURBAN OLDUĞUM KOKUSUNU İÇİME DOYASIYA ÇEKEYİM
AMA YOK İŞTE YALNIZIM MUTSUZUMİÇİM BURUK Bİ YANIM BOŞ
mafoldumbenmafoldumbenYARIM.....mafoldumbenmafoldumben

yok kizz arada kaziliyorum sohbete ama ben yazinca yazan olmuo ...

evlilik yildönümünüz kutlu olsn bacim...

bizim yildönümdede olmicak benimki hemde ilk senemiz dolacak...

off offf... bende askere gitsemmi ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…