Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sıkma canını böyle seyleri hemen hemen hepimiz yasıyoruz bu zamanlarda sabırlı olmamız gerek geldiklerinde görüşürüzz

nergiscim canım hoşgeldin aradı aradı ama aramasaydı keşke ölesidaha ii olurdu neyse canım yaa boşver beni,sen nasılsın nası gidio evet canım bayadır görüşemioz valla özledim...

iyiyim canım napalım işte gün sayıyoz benim askım tunceli sınırında ya kac gündür hep ortalık karısık cok catışma var falan diyodu bugünde sehit haberini aldık. korkuyorum tedirginim ama napalım sabretmekten baska care yok.
nişanlının aramasına sevindim ama kötü konuştu diyorsun ona üzüldüm. ya sağ salim olsunlarda varsın bizi kırsınlar yine onların sevgileri sayesinde kırılan kalbimiz düzeliyo.

öyle ama canım bizde onlarla beraber boğuşuyoruz burda yokluklarıyla her gün neler görüp iç çekiyoruz kaç kere dua ediyoruz bitsin die ben ne yediğiğmden bişi anlıyorum ne içtiğimden karşılığındav revamı bu yaptığı yani,biraz anlayışlı olması lazım deilmi onunda anlayışı geçtim bari böle yapmasın yaa,ne arkadaşlarım var askerde sözlüsü falan olanlar var çocuklar git gez diolar yaa kafanı dağat düşünme eğlenmeye çaış falan diolar ama benimki napıyo, tunceli hep öle canım Allah yardımcıları olsun bişi olmaz inşallah sen gözyaşlarını deil dualarını gönder ardından GÖZYAŞI GERİ GETİRMEZ CANIM DUA İLE GELİRLER GERİ Allah yardımcın olsun canım işiniz zor ne yalan sölim...:çok üzgünüm:

Canım senı bu kadar kırıcak ne söyledıki cok özel deyılse paylasmak ıstermısın ?

Neden 2qundur aramıyosun felan dıye sert cıktıysan ..odaa bu kadar işimin arasında senimi dusunucem ıdare et felan dediyse...
Hıc sıkmaaa canınnıı hepımızeee oldu hemen hemen bu tarzz seyler...

sağol canım hepimizi Rabbim yardımcımız olsun.
ya canım bizde de aynı sorun var benimki sakın bi yere cıkma gitme gezme der. ya bazen diyom ki millet git gez üzülme der benimki de ewe kapat kafayı yer der:)))
insandan insana değişiyo canım. ewet biz burada cok üzülüyoruz ama alttan alması gereken taraf da biziz. her zamanki gibi kadın yine bir adım önde acılar yönünden

Canım senı bu kadar kırıcak ne söyledıki cok özel deyılse paylasmak ıstermısın ?

ne söylemedik,en başında onda kamera yoktu bugün dediki bari aç ben seni görim açtım bi süre sonra kapandı kamera noldu dedim takıldı sonra kamera kapandı dediii dedim bi müddet konuştuk sonra hemen sıkıldın heralde aç demiosum kamerayı dedim bana takılıyo dedim do you understand? yptı böle şaşırdım bişi demedim,sonra kamerayı açyığımda bi kayboldu ortadan cevp vermedi noldu nerdesin dedm hayal kuruyorum dedi ne hayali dedim araba ne olabilirki başka falan dedi tabi ne olabilirki başka dedim ne olcaktı başka dedi gülücük espri imasında ama kırıldım,dieri benden bişilert istemişti giyicek falan yanında resim koyıyımmı demiştim koy dedi istedi baya bi bugün daha resim çıkarmadım göndermesen olmazmı dedim sen bilirsin dedi geçen o kadar istedi bugün sen bilirsin oldu,sen bilirsin demek he dedim sen bilirsin tabi benmi bilcem vandan beri dedi geçen gün öle dedmiodun gönder gönder diodun dedim hatırlamıorum ama demiş olabilirim dedi kaldım öle sonra keşke hatırlatmasaydım dedim keşke dedi,ondan sonra yok burda çalarlarda kaybederimde hergün netten görüyorum zatende gerek yok da falan filan,siz olsanız kırılmazmıydınız yaa çok kırdı beni bunlar..senağlaman ben onun için nelerle uğraşıyorum kendi kendime ne mücadeleler veriorum onun yaptığına bakın yaa...

Gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

----------- SON 5 GÜN -------------

aynen aynen son 5 gün benimkiyle kavuşucaz yemin töreninede gidicem inşllh.sonrada istanbula gelcez birlik oh ohhh ne hoş olcak ya ..inşallh bi sorun çıkmazda 2 gün rahat rahat görüşürüz ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanturkbayragi

Gözlerim açık kaldı canım yaa bune bölee resmenn sınırlarını zorlamışş hatta duvarları yıkmışşş ne kdar kırıcı ve iğneleyici konusmuss..... Yanlıs anlama ama bana böyle davranılsa bi süre konusmazdım hatta cok ılgısız ve tepkısız davnırdım..
Araba hayalı kuruyorum dıycek kadar kendınde bu adam ...Hadı yorqun arqın işi başından aşmıs dıycemdee .Bayaa keyfı iyi yanii ....

Çok şaşırdımm umarım altından baska seyler cıkmaz...Sende ılqısız ol canım yüz verme hatasını anlasın.... Alttan alma böyle durumlarda..Bızım onlardan daha cok canımız acıyo..
Onlardan dahada sıkıntıdayız... Senınkıde terörist pesınde deıl mutfakda gorevlıymıs yapdıgı seyın telafısı zor olmalı....

Yanlıs anlama olurmu sen üzüldün diye köpürdüm burda...

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.TUĞBA_NUR1=9 AYDINA SELAM
:hooray::hooray::hooray:

1.SALİHALİL=9 AYDINA SELAM
:hooray::hooray::hooray:

2. YEŞİL<= =35 İZMİRE SELAM

3. BAYANSU=45 MANİSAYA SELAM

SON 3 AYDIR TERHİS OLANLAR
(POPOSUNA TEPÜĞÜ YİYENLER HEHEHE)

1. 01 nisan 2009 bebix
2. 03 nisan 2009 JELBY10
3.26 nisan 2009 salihalil
4. 26 nisan 2009 breakforlove
5.06 mayıs 2009 avukat_adayı_aslı
6.06 mayıs 2009 _miracle_
7.06 mayıs 2009 magiclife
8.06 mayıs 2009 ilaydahey
9.07 mayıs 2009 DESERTROSE
10.11 mayıs 2009 P_NR
11.11 mayıs 2009 RUH
12.14 mayıs 2009 ELİF06
13.14 mayıs 2009 PARPALM
14.14 mayıs 2009 ZERRAY
15.14 mayıs 2009 GUNİCEN
16.14 mayıs 2009 JALELİ
17.16 mayıs 2009 DEYMEZSİN
18.16 mayıs 2009 MAVİYEŞHİLL
19.16 mayıs 2009 ZEYNEPSUDE2007
20.16 mayıs 2009 SARİSSA
21.16 mayıs 2009 NAREKŞİSİ
22.16 mayıs 2009 GÜZELLER GÜZELİ
23. 16 mayıs 2009 BENGUSU
24. 16 mayıs 2009 SEA SEA
25.16 mayıs 2009 TATLIŞKOM
26.16 mayıs 2009 CİMCİME2709
27.16 mayıs 2009 UZUNAL
28.17 mayıs 2009 TMYY
29.17 mayıs 2009 NERGİS_20
30.17 mayıs 2009 GİZZE
31.17 mayıs 2009 KÜTAHYA
32.17 mayıs 2009 GÜLABA
33.17 mayıs 2009 BALBAADEM
34.17 mayıs 2009 SSWWEETT
35.18 mayıs 2009 ARİTMANSİ
36.18 mayıs 2009 AYDASU
37.21 mayıs 2009 NACİDE48
38.21 mayıs 2009 CİCİKİZ34
39.23 mayıs 2009 YESİLLİ
40.24 mayıs 2009 MERİSU
41.02 haziran 2009 ZEYNEBİM03
42.07 haziran 2009 FİBULA
43.08 haziran 2009 KUJUMM
44.15 haziran 2009 MUKORO4
45.17 haziran 2009 SUKURBAĞASI

BİTEN=300
ŞAFAK=130mafoldumben:gitme:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

BUGÜN KIRGINIM SANA ÇOKTA KÖTÜYÜM HASTA OLDUM AĞLAMAKTAN ...KIRGINIM AMA GENEDE SEVİYORUM SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM...HERŞEYİMSİN BENİM
GÖZYAŞIMDA SENSİN GÜLÜŞÜMDE HERŞEYİMSİN
CANIN SAĞOLSUN YETER BANA BİTANEM :Saruboceq:
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

Yaktı beni bu tunceli ....ahhh bee tunceli ahhh...şehit haberini nergisten duydum böyle haberler duydukça korkuyorum üzülüyorum allahım sabırlar versin geride kalanları korusun sevdiklerine bağışlasın inşallah

aaa canım en son 190 lardaydı şafağın ne kalmış ikili rakamlara...azaltmışsın sende baya gözünaydın :1hug:

SENİN TUZUN KURU TABİ GELDİ ENİŞTE BEY NE ÇABUK DÜŞTÜN DİYON UNUTMADIM BEN AMA SENİN O PLAKALARDAKİ HALİNİ SEN NE ÇABUK UNUTTUN

canlar selam askım geldi çok sükür giremiyorum artııkkkk sizleride cok ösledimm
ALLAH AYRILIK VERMESİN BİDAHA NACİDEM BİZDE SENİ ÖSSLEDİKK

gamzem nasılsın kuzum haber varmı seninkinden merak ettim canım inşallh düzelir çabucak ve sana kavuşur.

MERAK ETME BENLE KAVGA EDEBİLDİĞİNE BENİ AĞLATIP HASTA EDEBİLDİĞİNE GÖRE İYİ OLMUŞ DEMEKKİ.....ATEŞİM VAR SAATLERDİR ARNIM AĞRIYO BAŞIM DÖNÜYO AĞLAMAKTAN BEN ÇOK AĞLADIĞIMDA HASTA OLURUM ŞİMDİDE ÖYLEYİM LİSTELER İÇİN GİRDİM ÇIKIP YATICAM DURAMIYCAM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok canım benim ne yanlş anlıcam yarını bekliorum işte msn yi kapadıktan sonra çevrim dışı ileti gönderdim çıtlattım biraz yarın illaki konuşur bu mevzuyu çok aptal saptal şeyler yaa ben şaşırdım mkaldım zaten neye uğradığımı şaşırdım bi an benmi abartıyorum dedim ama deil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…