- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.521
az önce nişanlımla konuştum sonunda aradı nete gir dedi ama çok kötü bi konuşamaydı benim için ona göre normal şeylerdi ama beni kıran konuşmalar yaptı ama ona sorsanız gayet normaldi ve bişi demedi,sölesen öle dicek kesin bişi demedim ama çok kırıldım çokkk keşke konuşmadaydık keşke aramasaydı bende merak etmeye devam etseydim offffffff ağlıcam şimdi nerdeyse...:çok üzgünüm:senağlama
nergiscim canım hoşgeldin aradı aradı ama aramasaydı keşke ölesidaha ii olurdu neyse canım yaa boşver beni,sen nasılsın nası gidio evet canım bayadır görüşemioz valla özledim...
bilmiorum canım yaa sustum bişi demedim zaten ama çok çok çok kırdı beni sözleri...
N€RGİS;7570888 .!.:iyiyim canım napalım işte gün sayıyoz benim askım tunceli sınırında ya kac gündür hep ortalık karısık cok catışma var falan diyodu bugünde sehit haberini aldık. korkuyorum tedirginim ama napalım sabretmekten baska care yok.
nişanlının aramasına sevindim ama kötü konuştu diyorsun ona üzüldüm. ya sağ salim olsunlarda varsın bizi kırsınlar yine onların sevgileri sayesinde kırılan kalbimiz düzeliyo.
öyle ama canım bizde onlarla beraber boğuşuyoruz burda yokluklarıyla her gün neler görüp iç çekiyoruz kaç kere dua ediyoruz bitsin die ben ne yediğiğmden bişi anlıyorum ne içtiğimden karşılığındav revamı bu yaptığı yani,biraz anlayışlı olması lazım deilmi onunda anlayışı geçtim bari böle yapmasın yaa,ne arkadaşlarım var askerde sözlüsü falan olanlar var çocuklar git gez diolar yaa kafanı dağat düşünme eğlenmeye çaış falan diolar ama benimki napıyo, tunceli hep öle canım Allah yardımcıları olsun bişi olmaz inşallah sen gözyaşlarını deil dualarını gönder ardından GÖZYAŞI GERİ GETİRMEZ CANIM DUA İLE GELİRLER GERİ Allah yardımcın olsun canım işiniz zor ne yalan sölim...:çok üzgünüm:
Canım senı bu kadar kırıcak ne söyledıki cok özel deyılse paylasmak ıstermısın ?
Gecmıyoo saatlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
----------- SON 5 GÜN -------------
ne söylemedik,en başında onda kamera yoktu bugün dediki bari aç ben seni görim açtım bi süre sonra kapandı kamera noldu dedim takıldı sonra kamera kapandı dediii dedim bi müddet konuştuk sonra hemen sıkıldın heralde aç demiosum kamerayı dedim bana takılıyo dedim do you understand? yptı böle şaşırdım bişi demedim,sonra kamerayı açyığımda bi kayboldu ortadan cevp vermedi noldu nerdesin dedm hayal kuruyorum dedi ne hayali dedim araba ne olabilirki başka falan dedi tabi ne olabilirki başka dedim ne olcaktı başka dedi gülücük espri imasında ama kırıldım,dieri benden bişilert istemişti giyicek falan yanında resim koyıyımmı demiştim koy dedi istedi baya bi bugün daha resim çıkarmadım göndermesen olmazmı dedim sen bilirsin dedi geçen o kadar istedi bugün sen bilirsin oldu,sen bilirsin demek he dedim sen bilirsin tabi benmi bilcem vandan beri dedi geçen gün öle dedmiodun gönder gönder diodun dedim hatırlamıorum ama demiş olabilirim dedi kaldım öle sonra keşke hatırlatmasaydım dedim keşke dedi,ondan sonra yok burda çalarlarda kaybederimde hergün netten görüyorum zatende gerek yok da falan filan,siz olsanız kırılmazmıydınız yaa çok kırdı beni bunlar..senağlaman ben onun için nelerle uğraşıyorum kendi kendime ne mücadeleler veriorum onun yaptığına bakın yaa...
canım sanırım bu son 5 gün bizim için çok önemli değilmi:)
anlatacak çok şeyimiz olcak birbirimize çok heyecanlıyım yaa:teytey:
aaa canım en son 190 lardaydı şafağın ne kalmış ikili rakamlara...azaltmışsın sende baya gözünaydın :1hug:
ALLAH AYRILIK VERMESİN BİDAHA NACİDEM BİZDE SENİ ÖSSLEDİKKcanlar selam askım geldi çok sükür giremiyorum artııkkkk sizleride cok ösledimm
gamzem nasılsın kuzum haber varmı seninkinden merak ettim canım inşallh düzelir çabucak ve sana kavuşur.
Gözlerim açık kaldı canım yaa bune bölee resmenn sınırlarını zorlamışş hatta duvarları yıkmışşş ne kdar kırıcı ve iğneleyici konusmuss..... Yanlıs anlama ama bana böyle davranılsa bi süre konusmazdım hatta cok ılgısız ve tepkısız davnırdım..
Araba hayalı kuruyorum dıycek kadar kendınde bu adam ...Hadı yorqun arqın işi başından aşmıs dıycemdee .Bayaa keyfı iyi yanii ....
Çok şaşırdımm umarım altından baska seyler cıkmaz...Sende ılqısız ol canım yüz verme hatasını anlasın.... Alttan alma böyle durumlarda..Bızım onlardan daha cok canımız acıyo..
Onlardan dahada sıkıntıdayız... Senınkıde terörist pesınde deıl mutfakda gorevlıymıs yapdıgı seyın telafısı zor olmalı....
Yanlıs anlama olurmu sen üzüldün diye köpürdüm burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?