- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.621
bence de ya ilkler unutulmuyor işte, ya heyecandan kapıda annemi öptü beni öpmeyi unuttu ya :roflol:Duygum unutulmaz bi anı olucak benim için farkındayım bende =)
Onun anneside gelicek, sizde gelin kızzayrı masadan izlersinz bizi :roflol: :roflol:
teskereci fıstımm balımmŞenizdidommŞeniz
başladımı susum hangi güne kadar sürüyo sen aldınmı kitapçık?didem tercıhler başladı canım
Duygum unutulmaz bi anı olucak benim için farkındayım bende =)
Onun anneside gelicek, sizde gelin kızzayrı masadan izlersinz bizi :roflol: :roflol:
Didemcim bende öle düşünüyorum, tanıştırmadan bişey olmaz
ileride olmazsa da olmaz yani, napayım şimdii =)))
teskereci fıstımm balımmŞeniz
başladımı susum hangi güne kadar sürüyo sen aldınmı kitapçık?
hadi bakalım büşüm bol şanslaryerimseniben
bence de ya ilkler unutulmuyor işte, ya heyecandan kapıda annemi öptü beni öpmeyi unuttu ya :roflol:
şaşırmıştım çok sonra giderken iki kere öptü o ayrı :kedi:
ayrı masadan derken dışarıda mı buluşturucaksın
yanında ya boşver sen zamanın tadını çıkart, bizim durumlar hala belirsiz, izin kullanıcak mı kullanmayacak mı, şafak kaç, kaç olacak, kafam çorba yanii anlayacağın kafamçokkarıştı
ben de çok uğraştım ailemde kızlaaar, 4 senedir beraberiz, neler yaşadım neler bir ben biliyorum bir de allah.. ama öyle ya da böyule nişanlandık, gayet kabullendiler yaniii şimdi evlilikle ilgili hayallerdeyiz ailecekalkisalkisalkis
inşallah iyi olur ve iyi de geçer gerçekten eğer ciddi düşünüyosan askerden gelince hemen bişeyler olucaksa tanıştır derim ama bişey farketmezki ailesiyle gelip tanışılsa sonra istemem olsa o zaman pek bişey sölemez sanırım iş buraya kadar geldiğine göre diye umuyorum benimkide öyle canım kimse 4/4 lük değilki tatlım kusursuz insan yokki
ben ablamla tanıştırdığıma binpişman oldumki kalsın ki annem yani görmeden konuşup duruyor hergün ama hergün ablam veya annemle muhakkak tartışıyorum yani
hoşgeldin didemimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bence de ya ilkler unutulmuyor işte, ya heyecandan kapıda annemi öptü beni öpmeyi unuttu ya :roflol:
şaşırmıştım çok sonra giderken iki kere öptü o ayrı :kedi:
ayrı masadan derken dışarıda mı buluşturucaksın
yok be annem bırak arkasına baka baka gitsin dedi, göndermedi yani. ertesi gün görüştük, çok heyecanlıydı ya. Geldi bize annem teyzem karış koltukta ben benimkiyle yanyana aynı koltukta :kedi:hadi ya heyecan işte sonra dank emiştir kafasına:))
ewden çıkarken sen ewde mi kaldın yoksa dışarıya çıkıp dolaştınız mı duygum
Evet tatlım dışarıda çünkü babam heran eve damlıyabiliyor...alsanaalsanasmile
Şafak kaçtıki sizin tatlım 89/4ler kullanıolar izinlerini, kendi elinde olan bişeyse
bizde çok düşündk gelmesede 1 ay erken bitse askerlik diye ama
gelince iyi ki gelmişsin dedim.. Çok büyük moral oldu ikimizede boshayallersmile
Hemen olmıcak canım nerden baksan daha 2 senemiz var, annem beğenir
ama babam kolay kolay beğenmez biraz daha büyümemiz gerekiyor o yüzden ciddi
bi adım için, olumunekankayizsmile ve babamın bu durumu öğrenmesi için
hoşbuldum güzellikkopuyorumnanaktan
bugünkü mutluluğunu neye borçluyuz canımmcımmolumunekankayizsmile
yok be annem bırak arkasına baka baka gitsin dedi, göndermedi yani. ertesi gün görüştük, çok heyecanlıydı ya. Geldi bize annem teyzem karış koltukta ben benimkiyle yanyana aynı koltukta :kedi:
hiç kalkmadm yanından destek oldum çok heyecanlıydı kuzum :kedi:
hımm anladım iyi o güzel nerde buluşturacaksın gelim bende yanına :roflol:
Evet tatlım dışarıda çünkü babam heran eve damlıyabiliyor...alsanaalsanasmile
hımm ayy yazık ya:)9
ee neler konuşuldu pekimzemuszemus
Beylikdüzü beylicium'da Moda cafe varduygucum c.artesi saat:2'de
gel anam sende delikafadulden
Burcummm Hayırlısı artıkk, anlatırım haftaya sizede olanları olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?