Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merak etme annen 1 sn de anlar anlayacağını. ah anneler ah bizim göremediğimiz neleri görüyorlar

Demii yaa =) Bakalım neler olucak, sabırsızlıkla bekliyorum. Benmki çok heyecanlı naniknanik
Hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

Hoşbulduk yengeç'İm.. Nasılsın ? boshayallersmile
selam canııımm.. nasılsın ? şafak sayma telaşındayız biz baksana halimize kaydirigubbakcemile3

Selam. İyiyim ben sen nasılsın canım ?? Şafak benm için şimdilik durdu
4 ağustostan sonra saymaya devamm

Burcu'cum, iyi düşünelim iyi olur inşallah... Annemde zor beğenen biri
bişeyler der kesin ama napalım işte 4/4 lükte nasıl bulalım değilmiii ama alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile

yaa olsun da ya ben 1 derken daha gelmesine çok olursa diye korkuyorum eyvahedigeldismile
kafayı yiycem saymaktan delikafadulden
yok sanmıyorum öyle dedğinie göre azdır
Demii yaa =) Bakalım neler olucak, sabırsızlıkla bekliyorum. Benmki çok heyecanlı naniknanik
hehehe tahmin edebiliyorum aah ah o günler geldi şimdi aklıma ya
nööf

yanında ya boşver sen zamanın tadını çıkart, bizim durumlar hala belirsiz, izin kullanıcak mı kullanmayacak mı, şafak kaç, kaç olacak, kafam çorba yanii anlayacağın kafamçokkarıştı

ben de çok uğraştım ailemde kızlaaar, 4 senedir beraberiz, neler yaşadım neler bir ben biliyorum bir de allah.. ama öyle ya da böyule nişanlandık, gayet kabullendiler yaniii şimdi evlilikle ilgili hayallerdeyiz ailecek alkisalkisalkis

inşallah iyi olur ve iyi de geçer gerçekten eğer ciddi düşünüyosan askerden gelince hemen bişeyler olucaksa tanıştır derim ama bişey farketmezki ailesiyle gelip tanışılsa sonra istemem olsa o zaman pek bişey sölemez sanırım iş buraya kadar geldiğine göre diye umuyorum benimkide öyle canım kimse 4/4 lük değilki tatlım kusursuz insan yokki
ben ablamla tanıştırdığıma binpişman oldumki kalsın ki annem yani görmeden konuşup duruyor hergün ama hergün ablam veya annemle muhakkak tartışıyorum yani

Duygum unutulmaz bi anı olucak benim için farkındayım bende =)
Onun anneside gelicek, sizde gelin kızz ayrı masadan izlersinz bizi :roflol: :roflol:

Didemcim bende öle düşünüyorum, tanıştırmadan bişey olmaz
ileride olmazsa da olmaz yani, napayım şimdii =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…