Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

e silüs 24 kasım.. neyi yanlış? hiç izin de kullanmadı.. 460'dan başladım 24 kasımdan beri sayıyorum işte, nasıl olucak ya? kafamçokkarıştı
senin kasım bizimki şubat bee :roflol: tamam doğru o zaman :roflol:
şubattan 5 alıcan 7 değil şukufem :teselli:

ay siz silüs tarihinden bahsediosunuz 22 şubat diye ya, ben tezkere diyorum, ondan karıştı hatlar şekerler aman yaa korktum ben dee kaydirigubbakcemile3
:roflol:

ben programdan hesaplamıyorum, o izinleri de katıyor.
tek tek sayıp hesapladım, sevgilimde orda hesaplattı tuttu şafaklarımız birbiriyle.
Her program ayrı bir şey çıkartıor. Güvemiyorum programlara

selam büşüm olumunekankayizsmile naber tatlım
konunu gördüm çok sevindim canım tanıştır yorumumu yaptım ben delikafadulden

Kıss evet gördüm, çok saol olumunekankayizsmile bende tanıştırmaya karar verdim
annem nasıl biri öğrenmek istiyo, gerçi 1 saatlik görüşmede anlıyamaz ama
olsun tipine bakar en azından delikafadulden sırnaşık şey

aynen yaa.. bu program 24 şubat diyo, başkası 27 diyo.. nişanlım da her aradıgında şafak kaç diyo, söylüyorum, gülmeye başlıyo noldu diyorum, say sen sayma demiyorum ama boşuna sayıyosun gelişim sana süpriz olucak diyo, neden diyorum, söyleyemem ama süpriz olacağı kesin diyo, olumlu ya da olumsuz bilemem tabii gün sayısı artı mı eksi mi bilemiyorum da, kafam karışıyo yaaa, doğrusu ne ben de bilmiyorum bi durumlar var ama kafamçokkarıştı

merak etme annen 1 sn de anlar anlayacağını. ah anneler ah bizim göremediğimiz neleri görüyorlar

hadi beee e ne güzel işte sen say böyle sürpiz olsun :dance:

iyiyim çok şükür tatlı tatlıkısımmŞeniz
sen?
meg canım nasılsınolumunekankayizsmile

olucak canlarım, herkesin bir gün bitecek bunu biliyoruz, kasımdan beri sayıyorum ben de , siz de şubattan beri sayıyosunuz işte :)
bitecekk kaydirigubbakcemile5

5 alırsam şubattan 154 olur şafak artar bilmiyorumkismile
yook 7 alıcaksın doğru o zaman

kafamçokkarıştı ha büle oldum kafamçokkarıştı

bunu duymak istiom işteeee:lepilumunekankayizsmile
maşallahhh hep bööle ol canımmm

inşallah megim inş.:)

busrae, yengec123, tatlikis+, Duygu.C+, Babyke+, flowerb, xdurux, EsraUmitiiim

Herkez burdaymışş yawww =)) Selam kızlarrr opuyorumnanaktan

nbr tatlım bencede tanıştır ya bişey olmaz sadece görmüş olur iyi olur ama elelştirilere karşı da açık olmalıısn tatlım biliyosun pek kimseleri beğenmiyolar ne hikmetse benim ağzım yandı yani iyi düşünmelisin tatlım

yaziiiimmmmmŞeniz yengeçimm benimm

ŞAFAK 3

heycandan bi acaipimmmdelikafadulden

ayy sadece 3 gün ya inanamıyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…