Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben de severim itki çaylarını, lavantayı duymamıştım, çok yararlıya benziyor, benim astımım var onun için ilaçlar verdmişlerdi karaciğerime ağır gelmişti, döküntü olmuştu vücudumda, ilaçları kestik, enginar da çok iyi geliyo diye onla geçirmiştik, lavanta da aklımda bulunsun, saol canım :)

eevet canım lavantayı al mutlaka iç çok yararlı herşeye iyi gelir birde melisa çayı çok iyi strese sinire yorgunluğa.. öneririm tadıda çok güzel melisanın limonlu gibi

evt melisayı biliyorum canım süper uyutuyor :)
yasemin de çok seviyorum ben o da strese, sıkıntıya çok iyi geliyo..
bi de kız kızayız onu da söyliyim, adaçayı regl gecikmesine iyi geliyor, benim nişanlım askere gittiğinden beri sinirsel olarak her ay değişmeye başladı, adaçayı çok iyi geliyor söktürüyor aklınızda bulunsun :)

melayıııım bebemolumunekankayizsmile

aaaa adaçayı aklımda bulunsun benimde. bide civanperçemi mi öyle bişey vardı oda iyi geliyomuş adet gecikmesi için.yerimseniben

canım anlatım hemen bu cuam günü akşam 8.30 da aradı bende kuzendeydim odasında bıaktım oturma odasına geçtim nede olsa bu saatten sonra aramaz diye oda aradı işte bende uyuyyosun sandım dedi bu saatte uyurmuyum hiç dedim bu saatten sonra beni kimse aramaz die düşündüm oda işte sen beni tanımamışsın dedi ne bilim 3 4 günde bir aradığın için malesef dedim oda nese benim kntürüm bitiyor dedi hadi kendine ii bak öptm dedi bende dedim sonra ablanı aramayı unutma malum kntüürn kalmıo dedim kapattım o oldu bidaha da aramadı izine gelmeden öncede böle yapıodu 8 gün 5 gün 4 gün aramazdı yani bilmiyorum sonumuz nereye gidiyor emoşcum

ii fena deil benimki melike saymıcam artık ya

yok canım aramadı cumadan beri görüşmüoz bende inat ettim aramıcam şimdi ararsam tartışıcağımı biliyorum ve işyerindekilerin yanında da olmaz yani o yüzden onun aramasını bekliyorum

canım, demin bi arkadaşın konusunu okudum aynı senın duruma benziyo, hiç aramıyo falan diyo, arkdaşta inatlaşmış aramamış, 19 gün sonra mı ne konuşuylar falan, askeri erzuruma gitmş ondan arayamamıs falan sen geldin aklıma konuyu okuyunca bi bak istersen o konuya , rahatlarsın belki olumunekankayizsmile

BİRAZ ŞEY YAPMIŞ DERKEN CANIM
yok canım inat ettim aramıcam hep bunu sölüo sen beni tanımamışsın evet doğru nede olsa 1 ay konuştuğum ,nsanı bekliyorum ne kadar tanıyabilirimki askerde sölücem aynen bunarı emoşum acaba yanlış mı anlar ne desem bilmiyorumki iyice bunaldım ya

linkini verir misin tatlım hem zaten konuyu okucam belki ewet rahatlarım ama o dakikalık sonunda niye düşünceler beni yer bitirir ama bundan sonra düşmücem üzerine

linkini verir misin tatlım hem zaten konuyu okucam belki ewet rahatlarım ama o dakikalık sonunda niye düşünceler beni yer bitirir ama bundan sonra düşmücem üzerine

mail atım sana canm bayanssulusmile

sıkma canını, düşüncelerinin seni yiyip bitirmeye hakkı yok . olumunekankayizsmile

CANIM EĞERKİ BUNU SÖLERSEM ALACAĞIM CEVAP O ZAMAN SEN BENİ ARASAYDIN HEP BEN SENİ ARIYORUM DER VE BU LAFINI HE BANA SÖLÜYOR CANIM gerçekten çok yıprandım ya artık kendimi sıka sıka bi hal oldum en ufak şeyde sinirleniyorum ya
yorumun için çok teşekkür ederim hata mı ediyorum onu beklemekle bilmiyorumki off ne zormuş böylesi ya

4 sene konuştuğum insanda böle olmamıştım ben ya

dayanamıyorum artık emoş

hoşgeldi didemim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…