- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.781
canım aradımı askerin??knştunmu
BENDE İYİYİM SEN NASILSIN TATIM İKİ HANELİLER NASIL GİDİYR BAKALIM
kızlar merabalar istanbul çok sıcak ya lavanta aldım kendime çay olarak içicm çok güzel bi kürmüş
BENDE İYİYİM SEN NASILSIN TATIM İKİ HANELİLER NASIL GİDİYR BAKALIM
BUGÜN BURASI SESSİZ TATLIM OFF İŞLERDEN DE SIKILDIM YA YAPASIM YOK BİR DÜNYA İŞ AMAN
canım karacigere birebirmiş temizlemesine ve cilde tabiki benim sivilce faln sorunum yok ama yinede daha güzel ve parlak bi cilt içi cigerleri içten temizlemek lazm oyüzden lavantayı her akşam bi bardak çay olarak içiyoruz bunu 15 gün devam ettiriyoruz ben biraz bitki düşkünü olduğum için çok seviyorum içmeyi saglıklı şeyler
eevet canım lavantayı al mutlaka iç çok yararlı herşeye iyi gelir birde melisa çayı çok iyi strese sinire yorgunluğa.. öneririm tadıda çok güzel melisanın limonlu gibi
napıyosunuz kızlar bugün de bitmek üzere çok şükürkaydirigubbakcemile2
melayıııım bebemolumunekankayizsmile
evt melisayı biliyorum canım süper uyutuyor :)
yasemin de çok seviyorum ben o da strese, sıkıntıya çok iyi geliyo..
bi de kız kızayız onu da söyliyim, adaçayı regl gecikmesine iyi geliyor, benim nişanlım askere gittiğinden beri sinirsel olarak her ay değişmeye başladı, adaçayı çok iyi geliyor söktürüyor aklınızda bulunsun :)
olleeeyyy bi gün daha geride kalıyoooo =)
hadi ya niye aramıyor acaba ya cumadan beri tatszlık faln olmuşmuydu aranızda belkide ruhen kendini iyi hisetmiyodur ama seni böle merakta bırakmaması lazım aradıgında tartışmada diyecegin lafları tatlı dille söle cnm
yok canım aramadı cumadan beri görüşmüoz bende inat ettim aramıcam şimdi ararsam tartışıcağımı biliyorum ve işyerindekilerin yanında da olmaz yani o yüzden onun aramasını bekliyorum
aaaa adaçayı aklımda bulunsun benimde. bide civanperçemi mi öyle bişey vardı oda iyi geliyomuş adet gecikmesi için.yerimseniben
OLEYYY LŞİSTEDE RENGİM DEĞİŞMİŞŞ DAHA YENİ GÖRDÜM VALLAAAAA :kedi:
belliki biraz şey yapmış kapatmış belkide kntru bitiyor ama 8 gün falan çok fazla bana göre hani seni bukadar çok merakta bırakmamalı sen arasan canım akşam aramassa olmazmı.... sabret canım bakalım azkalmış zaten askerliğiniz bi gelsin neolacağına ozaman karar verirsin şimdi erken birazdaha sabır et..
canım, demin bi arkadaşın konusunu okudum aynı senın duruma benziyo, hiç aramıyo falan diyo, arkdaşta inatlaşmış aramamış, 19 gün sonra mı ne konuşuylar falan, askeri erzuruma gitmş ondan arayamamıs falan sen geldin aklıma konuyu okuyunca bi bak istersen o konuya , rahatlarsın belki olumunekankayizsmile
linkini verir misin tatlım hem zaten konuyu okucam belki ewet rahatlarım ama o dakikalık sonunda niye düşünceler beni yer bitirir ama bundan sonra düşmücem üzerine
yani oda sana kızmışmıdır acaba diye düşündümde hani öyle bi tartışmada yaşamamışsınız canım yani nebilim şimdi 1aylıksınız konuşacağın ağır bi kelime onun için çok büyük bi etki yapmaz gibime geliyor erkeklerde böyle şeyler ters tepiyor ama böyle oluncada sen çok yıpranıyorsun bekliyorsun sürekli kafan dolu oluyor burda okduğum kadarıyla cnım bnim yazık yani kendine ...
inat ettiysen arama bakalım onun aramasını bekle aradığında deki hani ben dayanamam senle 3 4 gün konuşmamaya ama sen bi haber vermiyorsun çok merak ediyorum en azından 2 3 dakika arayıp saglıgından iyiliginden haber ver çok bunaldım bu aralar sana ihtiyacım var de.
bence en iyi konuşma böle olur şuanki durumunda ha o ısrarla kabul etmesede ters şeyler söylerse inatlaşırsa ozamn sende sinirlenirsin ve patlarsın emininn sadece sakin ol ve çok gözünde büyütme lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?