- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.041
çok çok çok iyi geçinen biz bile geçen hafta pazar tartıştık
ve hatta inanamıyorum hala ertesi gün bile sürdü
dün düzeldi aramız
benimkide beklediğim cevapları vermiyo arada sürtüşüyoruz ama tartışmazdık hiç
çok kötü oldum biliyormusun ama değişiyorlar askerde önceki gibi olmuyorlar
anlayış bekliyorlar hep
azıcık daha sık dişini canım azıcık daha anlayış göster
inşallah bitince bizde huzura ereceğiz tatlım :teselli:
OHH ÇOK SEVİNDİM SENN ADINA TATLIM
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canim ben daha tam silüs tarihini bilmedigimden 460 dan baslamistim
gün gectikce de öyle sayiyorum , dagitim izninde memlekete gidicek , internet üzeri kesin görüsürüz o zaman tam silüs tarihini ögrenip $afagimi düzelticem sagol yinede tatlim a.s.
aricam canim , coook sagol , telefondaki asker ismiyle aninca kendisi yatti diyerek ona bile cok sevindim ya , hic haber alamayinca birden böyle oldum iste :kedi:
sizde tatlim insallah en kisa zamanda sorunlarinizi halledersiniz , kendini yipratma ama doktora da gidiceksin bugün , moralin yüksek bi sekilde bekliyoruz seni :1hug:
kızzzlaarr ben geldimmm...anooommm iki hanelileree düşmüşümm oleyyy:))
senin aydınlığındır aya ışığını veren geceleyin. Ben bir geceyim, sen bir aysın madem, gökyüzünde bensiz gitme, istemem...
[sıze="2"]turkbayragi[/sıze]şafak : 89 Turkbayragi
Senin aydınlığındır aya ışığını veren geceleyin. Ben bir geceyim, sen bir aysın madem, Gökyüzünde bensiz gitme, istemem...
turkbayragiŞAFAK : 89 turkbayragi
Evet 2 hanelere depukledim seni canim :lepi:
:asigim:ayrılsak ölürüz biz! Bir bedende bütünüz biz.. :asigim:
turkbayragi$afak--->265turkbayragi
seni çok özledim sevgilim
vayyy çok güzel
:1hug::1hug:
afiyet olsun canım gel gel bekliom ben seni:))
geldim canıııımmm :1hug:
selamlar herkeslerezemuszemus
şafağım 219
aynen benimde hayatımın her anında o vardı.şimdi yapayalnz kalmış gibiyim ama yoook beyfendiye sorsan burası askeriye hiç bişeye benzemezmiş beni yaşadıklarımın da benzeri yok.birlikte görüştüğümüz çiftlerle ben burda yapayalnız görüşüyorum.zaten askere gittiğinden beri el ele tutuşan çiftleri bile görüce içim bi değişik oluyor.dedim ya yakındır patlamam.Çok üzgünüm çoook
hahahaa =) aynen canım benim okurken yazdıklarını, kendimi anlatıyomuşum gibi hissettim, korku filmi izlerken bile sarılan elele tutşan öpüşen çift görsem başlıyorum ağlamaya, anlıyorum tamm onların da çok çok zor işi am abizimki de pek kolay deil yanii.. gelince anlayacaklar diye düşünüyorum tatlım yaa bitene kdr sabrediyoruz, herşeye ok diyoruz bi kulaktan dinleyip diğerinden şutluyoruz başk atürlü bitmezkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?