Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KENSİNLİKLE UZUN ZAMANIN ARDINDAN İAÇ GİBİ GELMİŞTİR SANA:)sorun bana göre ona göre sorun diye bir şey yokmuş herşeyi ben soun ediyormuşum evet gidicem ilaç felan verir inşallah tatlım herşeyden o kadar çok sıkıldım ki içime ata ata bir hal oldum buraya yazıyorum ama hiç rahatlamıyorum ya hala huzursuz mutsuz oluyorum canım

Senin aydınlığındır aya ışığını veren geceleyin. Ben bir geceyim, sen bir aysın madem, Gökyüzünde bensiz gitme, istemem...

turkbayragi ŞAFAK : 89 turkbayragi​

:asigim:AyrıLsak öLürüz biz! Bir bedende bütünüz biz.. :asigim:
turkbayragi$afak--->265turkbayragi

Seni Çok Özledim Sevgilim

hahahaa =) aynen canım benim okurken yazdıklarını, kendimi anlatıyomuşum gibi hissettim, korku filmi izlerken bile sarılan elele tutşan öpüşen çift görsem başlıyorum ağlamaya, anlıyorum tamm onların da çok çok zor işi am abizimki de pek kolay deil yanii.. gelince anlayacaklar diye düşünüyorum tatlım yaa bitene kdr sabrediyoruz, herşeye ok diyoruz bi kulaktan dinleyip diğerinden şutluyoruz başk atürlü bitmezkaydirigubbakcemile5

şutluyoruz kelimesine bittim hahaha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…