Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlim acil gitmek zorunda kalmistim cevap veremedim kusura bakma a.s.
evet uzun zamandir hic bi haber alamayinca , inan onun ismini baska bi agizdan duymak bile beni cok mutlu etti :kedi:
hayirlisiyla bi git de gel insallah , bunun da üstesinden gelirsin sen inaniyorum buna:1hug:

nereye gidiyosun peki doktora

ya aslında hemen aniden karar verdim ben buna araştırmadım taksim ilk yardıma gidiyorum ama sonrada bilmiyırum iyi gelir mi zaten ilaç verilceğini biliyorum eğer bir terapi felan derse araştırıcam yani

ne diyim bilmiyorum ki burcum..
fazla umarsız birisi yani inşallah asker diye böyledir normalde böyle değildir inşallah..
Doktora git bakalım o iyi gelicek bence sana..
Özel mi psikiyatri?

ewet umursamaz malesef inşallah yoksa çekilmez hayat bununla umursamaz insanla nereye kadar hayat sürer ki elbet bir noktada biter yani
yok tatlım özle değil aniden karar verince araştımaya fırsatım olmadı bu doktora b gidim sonra zaten araştırmaya koyulcam veya tanıdıklarınız varsa eğer gitmiş olan iyi olur valla

saol canıımm.. nerd ekalmıştık :jeyyar:

şutlama lafına bayıldım ya haha:))

önemli değil canım çok ii olmuşsun senin için umarım tekrardan beraber olursunuz canım benim inşallah tatlım inş.

tatlıkısım niye yıpratıyosun kendini bukadarbilmiyorumkismile

neden mi şöle sölim canım
ben bu yaptıklarının hiçbrii haketmiyorum onun bu kadar önemsemez,umursamaz tavırlarından dolayı kendimi çok yıpratıyrum malesef dayanamıyorum canım benim

afiyet olsun melikecim

yemeğimi yedim geldim bendeeeee
hoşşgeldin cnmmopuyorumnanaktan

burcucum keske once psikoloğa gitseydin psikiyatri ilaç yazıyo diye biliyorum..

kızlaar öğle paydosunda süvariye gittim geldim niveanın günnlük temizleme kremini aldım
ikisi bir arada Temizleme sütü ve tonik kullanan var mı aranızda çok güzel kokusu filan umarım iyi gelir. Toğim bitmişti almışken sütlü olsun dedim kaydirigubbakcemile3

sagol canim amin , hayirlisi neyse nasil güzel olucaksa öyle olur insallah
rabbim herkesin gönlüne göre versin , seninde bir an önce insallah hersey istedigin gibi olur :Saruboceq:

yemekten gelenlere afiyet olsuuun, yeni gelenlere hoşgeldiiiin, beni de bekleyenlere merhabaa =)
internet bağlantımızda sorun var biraz fazla yavaş o yüzden çok seri yazamıorum siz yazın ben katılıcam size mümkün oldugu kdr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…