- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.061
selam canım nasılsın maşallah şafağına
sağol canımŞeniz
burcum geçmişi okudum biraz iyi geçmemiş sanırım konuşmanız:1no2:
gittin mi burcu doktora
yok duygucum gitmedim saat 2 de çıkıcam işyerinden 3 te randevum
yok tatlım hiç ama hiç iyi geçmedi didemim
h.g canım afiyet olsun
KENSİNLİKLE UZUN ZAMANIN ARDINDAN İAÇ GİBİ GELMİŞTİR SANA:)sorun bana göre ona göre sorun diye bir şey yokmuş herşeyi ben soun ediyormuşum evet gidicem ilaç felan verir inşallah tatlım herşeyden o kadar çok sıkıldım ki içime ata ata bir hal oldum buraya yazıyorum ama hiç rahatlamıyorum ya hala huzursuz mutsuz oluyorum canım
nereye gidiyosun peki doktora
ne diyim bilmiyorum ki burcum..
fazla umarsız birisi yani inşallah asker diye böyledir normalde böyle değildir inşallah..
Doktora git bakalım o iyi gelicek bence sana..
Özel mi psikiyatri?
saol canıımm.. nerd ekalmıştık :jeyyar:
tatlim acil gitmek zorunda kalmistim cevap veremedim kusura bakma a.s.
evet uzun zamandir hic bi haber alamayinca , inan onun ismini baska bi agizdan duymak bile beni cok mutlu etti :kedi:
hayirlisiyla bi git de gel insallah , bunun da üstesinden gelirsin sen inaniyorum buna:1hug:
tatlıkısım niye yıpratıyosun kendini bukadarbilmiyorumkismile
selamlar herkeslerezemuszemus
şafağım 219
hoşşgeldin cnmmopuyorumnanaktanyemeğimi yedim geldim bendeeeee
ewet umursamaz malesef inşallah yoksa çekilmez hayat bununla umursamaz insanla nereye kadar hayat sürer ki elbet bir noktada biter yani
yok tatlım özle değil aniden karar verince araştımaya fırsatım olmadı bu doktora b gidim sonra zaten araştırmaya koyulcam veya tanıdıklarınız varsa eğer gitmiş olan iyi olur valla
şutluyoruz kelimesine bittim hahaha:roflol:
Selamsssssssss ben geldim gene
şutlama lafına bayıldım ya haha:))
önemli değil canım çok ii olmuşsun senin için umarım tekrardan beraber olursunuz canım benim inşallah tatlım inş.
neden mi şöle sölim canım
ben bu yaptıklarının hiçbrii haketmiyorum onun bu kadar önemsemez,umursamaz tavırlarından dolayı kendimi çok yıpratıyrum malesef dayanamıyorum canım benim
afiyet olsun melikecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?