Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlarrr faceme bişi oldu küfürlü şeyler falan yazıyo neden olurki böyle
dondurdum hesabımı ama bende .şok oldum bilen bi açıklama yapsın lütfen

ya kızlarrr faceme bişi oldu küfürlü şeyler falan yazıyo neden olurki böyle
dondurdum hesabımı ama bende .şok oldum bilen bi açıklama yapsın lütfen

şöle mi canım, çok afedersiniz ama emin olmak için yazmam gerekiyo: " inci... duvara yasladı...."
virüs herkese uğruyo, zamanla kendi kendine gidiyo, bize de ugramıştı bi ara =)

şöle mi canım, çok afedersiniz ama emin olmak için yazmam gerekiyo: " inci... duvara yasladı...."
virüs herkese uğruyo, zamanla kendi kendine gidiyo, bize de ugramıştı bi ara =)

ben tam ne yazdığını bilmiyorum arkadaşlar dedi profilinde küfürlü şeyler yazıyo diye
peki gidiyomu bu virüs?

duygucum vücuduma bu 2sini kullanıyorum

göz makyajım içinde dıadermine'nin yüz temizleme sütünü kullanıyorum ama kullanmamm gerekli aslında göz için ayrı bir ürün alıcam..
ama sabun kullanılırmı göz çevresi için ilk defa duyuyorum canım göz çevresi hassas ya o yüzden.

bu arada Burcu sanırım ismin öğrenmiş oldum ben de Begüm kızlaaarr duyduk duymadık demeyin kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım saat 2'ye geliyo, güzel haberlerini bekliyoruz canııımmm zemuszemus

hehhe ayy allah seni napmasın kız iiyi güldürdün beni:))

canım galiba gidemicem yağmur yağıyor baya kötü hava ya

ben tam ne yazdığını bilmiyorum arkadaşlar dedi profilinde küfürlü şeyler yazıyo diye
peki gidiyomu bu virüs?

valla ben de bu kelimelerim oldugu ne oldugunu tahmin edebilecegin iğrenç şeyler yazıodu kendi kendine yok oldu, virüsmüş, bi çok kişide de çıkmıştı, yok oldu sonra kendiliğinden...yerimseniben

ben de vücudum için nivea happy time portakal mandaline kokulusunu kullanıyorum çok güzeel opuyorumnanaktan
göz makyajı için de neutrogena'nın mavi tonikle yağlı ikisi bir arada çalkalanıp kullanılanını tavsiye ederim kızlar yerimseniben

kimyasallara girmek istemiyorum şimdi olabildiğince hafif şeyler kullanmaya çalışıyorum
çok fazla makyaj yapmam ben bi kalem bi rimel yetiyor
o yüzden bebe sabunu kullanıyorum şekerim
ama şu bebe yağları müthiş kokuyo bayılıyorum ya
hee bide dalinin pudrasını kullanıyorum

hehehe.. ne mutlu bana güldürebildiysem seni hihoyyyt
boşver gitme o zamna ben sana ilaç gibi gelirim

canım benim çok saolopuyorumnanaktan
dimi yani haklıısn :)bakim biraz daha güneş açtı gibi düzelmezse gidemem artık hafiflrerse yağmur gideyim ordanda ewe geçicem büyük ihtimalhihoyyyt

canım ben birde nivea happy time portakallı duş jelinide kullanıyorum portakal gibi oluyom vallakaydirigubbakcemile3

canım evet kimyasallara girmemekle iyi yapıyosun..
bebe yağları gerçekten hem koku hemde vucuttaki etkisi bakımından çok güzel ama ben birkaç yerde okudum bebe yağı vucuttaki tüylerin uzamasına neden oluyomuş acaba ne kadar doğrueyvahedigeldismile

burcuu gitmedinmi yarına al bari randevu

malesef biraz daha geçsin bakıcam havaya göre tatlım düzelirse gidicem olmadı yarına alıcam randevuyu

ewet ya çk güzel kokuyo gerçekten bide şu makyajını temizlediğin markanın kolonyası çok güzel hep kullanıyorum o kolonyayı

pudrayı neye kullanıosun duygum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…