- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.121
en zararsızları bebek için olanlarıcanım evet kimyasallara girmemekle iyi yapıyosun..
bebe yağları gerçekten hem koku hemde vucuttaki etkisi bakımından çok güzel ama ben birkaç yerde okudum bebe yağı vucuttaki tüylerin uzamasına neden oluyomuş acaba ne kadar doğrueyvahedigeldismile
göğüs arasına şekerim kokmasın diye, kızarmasın, kaşınmasın arası diye benimkiler biraz fazla olgunlar da :kedi:pudrayı neye kullanıosun duygum[/B]
her i$te bi hayir vardir canim beniiim hihoyyyt:1hug:
Kizlar ya siz böyle konustukca ben burdan özeniyorum size ama :umursamaz:
bizim burda ne dalin var ne öyle bebe markalarii
nasıl yok :1shok:Kizlar ya siz böyle konustukca ben burdan özeniyorum size ama :umursamaz:
en zararsızları bebek için olanlarıcanım evet kimyasallara girmemekle iyi yapıyosun..
bebe yağları gerçekten hem koku hemde vucuttaki etkisi bakımından çok güzel ama ben birkaç yerde okudum bebe yağı vucuttaki tüylerin uzamasına neden oluyomuş acaba ne kadar doğrueyvahedigeldismile
göğüs arasına şekerim kokmasın diye, kızarmasın, kaşınmasın arası diye benimkiler biraz fazla olgunlar da :kedi:pudrayı neye kullanıosun duygum[/B]
en zararsızları bebek için olanları
yok be ne kılı ne tüyü kaç yıldır kullanıyorum hiç öyle birdeş olmadı valla hatta incedir benim tüylerim yani
göğüs arasına şekerim kokmasın diye, kızarmasın, kaşınmasın arası diye benimkiler biraz fazla olgunlar da :kedi:
canım benim çok saolopuyorumnanaktan
dimi yani haklıısn :)bakim biraz daha güneş açtı gibi düzelmezse gidemem artık hafiflrerse yağmur gideyim ordanda ewe geçicem büyük ihtimalhihoyyyt
hadi git bakalım haberlerini bekliyorumhımm anladım
kızlar ben gidiyorum hadi görüşürz kendinize cici bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burcuu aslında keske psıkıyatrıye degılde psıkologa gıtsen kullanma ılac bu yasta!
hafif birşey verir canım merak etme birden yüklenmezler
gerek görürse zaten psikoloğa yönlendirir
kendimden biliyorum boshayallersmile
canım benim çok saolopuyorumnanaktan
dimi yani haklıısn :)bakim biraz daha güneş açtı gibi düzelmezse gidemem artık hafiflrerse yağmur gideyim ordanda ewe geçicem büyük ihtimalhihoyyyt
canım ben birde nivea happy time portakallı duş jelinide kullanıyorum portakal gibi oluyom vallakaydirigubbakcemile3
canım evet kimyasallara girmemekle iyi yapıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?