- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.161
bundan ben de kullanıyoruuummm belime kdr uzun ve çok ince telli bnm saçlarım süper taranıyo bununla yerimseniben
yok benimde uzun saçlarım ve katlı ama çok değil aralardan aldırıyorum benbenımde saçlarım belime kadar ve ınce tellı canım senın sac modelın katlımı yoksa saclarının her yerı aynı boydamı
benımde saçlarım belime kadar ve ınce tellı canım senın sac modelın katlımı yoksa saclarının her yerı aynı boydamı
ahahaha süper yaaa kaydirigubbakcemile3delikafadulden nerden de bulursan böyle seyleri
El ve tırnak bakımı için de
Quick manicure kullanıyorum manikürden önce kullanın varya müthiş bir buluş ya
ellerim öyle yumuşak oluyor ki inanamıyorum
duygucum evet o sana daha uygun fıyatıda 9.90 falan sanırım daha ucuzda olabılır pahalıda değil..
eczanelerde mi satılıyo canım ya benim etlerimi yolmak gibi kötü bi huyum var manikür yaptırıorum ama derisi çok hassas kanamaya çok müsait yaptırmadna kurtarabilir miyim acaba bununla CADIARZU
alayım barim oh sevindim bi saçlarıma bişey yapmıyodum kaydirigubbakcemile3
saçlarım belime kadardı benim bi gün gitim gerizekalı gibi omuzlarıma kadar kestirdim
ay nasıl üzüldüm sonra benimkinin başının etini yedim nasıl izin verdin diye
şimdi azıcık kestireyim diyorum önlerini
izin verimyor birileri yok diyo sen ensiz kuaföre gitme gidince kestiriyosun diyo tamam dedim bende boshayallersmile
hadi ya bende bunu etlerimi sürekli yolduğum için almıştım öyle kötü yoluyorum ki hisetmiyorum da artık kanayınca aklım başıma geliyor
çok hassaslaştı etlerim manikür bile yaptırmıyorum kuaförde, kendim manikür seti aldım kendim yapıyorum elim yatkındır anneme filan da ben yaparım.
Bu etleri inceltiyo sürekli kullanman lazım, el peelingi soyuyor narince fazla etleri
çok güzel bir ürün biraz tuzlu fiyatı ama bayağı gidiyor eczanelerde satılıyor ben çok memnunum
al cnm bende alıcambayanssulusmile
valla ben 2 yıldır uzatıyorum benımkı ızın vermıyo uzun sacı sevıyo kestırme dıyo bende kıyamıyom zaten saclarıma kestıremem:1rolleyes:
alayım bari ben de yaa çok kötü benim de ..
hastalık ya bırakamıyorsun deli oluyor insan
:roflol: :roflol: :roflol:aynen yaa nişanlımın zoruyla uzatıyorum, bakmak çok zor, gece boğazıma dolanıyo boğulucam bi gece :roflol:
farkında olmadan yoluyorum, yiyorum yaa hem de çok fena, manikürle toparladım biraz ama kanıyo diye korkuyorum yaptırmak istemiyorum eyvahedigeldismile
yaraların açıksa dikkat et mikrop kaparsın canım
kufaförde çok steril tutmuyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?