Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didocum bu daha iyi gibi geldi bana
öteki kuru saçlar için benimki maaşallah yağlıdır

bu daha iyi sanırım

Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşma oluşumuna karşı korur.

* Anında etki ile kolay tarama ve saç kırılmasında azalma sağlar
* Saç uçlarındaki çatallaşmayı %90’a kadar azaltır
* Saç yüzeyini besler ve pürüzsüzleştirir
* Saçınıza kökten uca kadar yumuşaklık ve parlaklık verir

El ve tırnak bakımı için de
Quick manicure kullanıyorum manikürden önce kullanın varya müthiş bir buluş ya
ellerim öyle yumuşak oluyor ki inanamıyorum

eczanelerde mi satılıyo canım ya benim etlerimi yolmak gibi kötü bi huyum var manikür yaptırıorum ama derisi çok hassas kanamaya çok müsait yaptırmadna kurtarabilir miyim acaba bununla CADIARZU

duygucum evet o sana daha uygun fıyatıda 9.90 falan sanırım daha ucuzda olabılır pahalıda değil..

alayım barim oh sevindim bi saçlarıma bişey yapmıyodum kaydirigubbakcemile3
saçlarım belime kadardı benim bi gün gitim gerizekalı gibi omuzlarıma kadar kestirdim
ay nasıl üzüldüm sonra benimkinin başının etini yedim nasıl izin verdin diye
şimdi azıcık kestireyim diyorum önlerini
izin verimyor birileri yok diyo sen ensiz kuaföre gitme gidince kestiriyosun diyo tamam dedim bende boshayallersmile

eczanelerde mi satılıyo canım ya benim etlerimi yolmak gibi kötü bi huyum var manikür yaptırıorum ama derisi çok hassas kanamaya çok müsait yaptırmadna kurtarabilir miyim acaba bununla CADIARZU

hadi ya bende bunu etlerimi sürekli yolduğum için almıştım öyle kötü yoluyorum ki hisetmiyorum da artık kanayınca aklım başıma geliyor
çok hassaslaştı etlerim manikür bile yaptırmıyorum kuaförde, kendim manikür seti aldım kendim yapıyorum elim yatkındır anneme filan da ben yaparım.

Bu etleri inceltiyo sürekli kullanman lazım, el peelingi soyuyor narince fazla etleri
çok güzel bir ürün biraz tuzlu fiyatı ama bayağı gidiyor eczanelerde satılıyor ben çok memnunum

al cnm bende alıcambayanssulusmile
valla ben 2 yıldır uzatıyorum benımkı ızın vermıyo uzun sacı sevıyo kestırme dıyo bende kıyamıyom zaten saclarıma kestıremem:1rolleyes:

alayım bari ben de yaa çok kötü benim de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…