- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.181
aynen yaa nişanlımın zoruyla uzatıyorum, bakmak çok zor, gece boğazıma dolanıyo boğulucam bi gece :roflol:
aynen canım bi gece bende boğulucamsempatiksalakcinni
saçlaarını kestırırsen evlenınce bakım parasını karsılamam dıyo benımkıde cok bılmışkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
topla yat sende :roflol:
hhahaha :roflol: :roflol:
pazarlığa da bak sen :roflol:
çok biliyosun deseydin
yaa kimdi facebook virüsünden bahseden kızlar, şte benim dediğim olmuş bilmiyorumkismile
İnci Sözlük yine Facebook'a saldırdı - 28 Temmuz 2010 Çarşamba 12:49
kizlar uzun süre sonra arkadaslarla bulusmaya karar verdik , ben kaciyorum hazirlanmaya , aksama görüsürüz insallah aksama da dombisime ulasmis oluruuum :Saruboceq:
keyfiniz sohbetiniz bol olsuuun opuyorumnanaktan
aynen canım bi gece bende boğulucamsempatiksalakcinni
saçlaarını kestırırsen evlenınce bakım parasını karsılamam dıyo benımkıde cok bılmışkaydirigubbakcemile3
çok bilmişler zaten herşeyi onlar iyi bilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar konunun başını kaçırdım ben saçlarımdan şikayetçiyim
kuru benim saçım yağlı değil kırık ve bakımsız maalesef
ne yapayım banada önerin bişiler
canım zeytinyağı sür benimde kuru ben sürüyorum
duygucum benim saçlarımda da boya yok düz yapısıda ve maşallah hiç kırık yok diyebilirim..Özellikle bakım yapmıyorum sadece elidor'un bu şampuanını kullanıyorum
Ve ayda birde sırf zeytınyağını kuru saçıma masaj yaparak sürüyorum ve 1 saat bekletiyorum sonra 6 7 su yıkıyorum ancak arınıyo zeytinyağı o çok iyi geliyo parlaklık ve güç veriyo saça..
evet canım en iyisini onlar bilirsempatiksalakcinni
birde benimki boyaya karşı boyatırsan saçınla ilgili tek güzel şey duyamazsın diyo:roflol:
doğal ol diyo bende tamam dedimbuyrunnnnnnnnn
tabiii.. doğallık hastalığı bizde de var =)
"Metin Arolat" - "İzmir"
bu şarkı da sevdiği İzmir'de asker olanlara ya da İzmir'de asker yolu bekleyenlere gidiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?