Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım çoooooooookk feci sıkılıyo yaaa ne yapsam geçiremedim bi banyo yapayım bari belkim rahatlarım sıkıntım geçer belkide .....siz sıkılmıyonuz mu bee???

gamzem sıkılmamak eldemi walla haklısın onlar orda biz burdamafoldumben
bende şuanda 23ünde annemin alelyatı26 sında ise ercan ın yemin töreni bunları düşünüyorum kaç gündür uyuyamıyorum gözüme uyku girmedi yaaa:1no2:
bak sayıyorum daha detaylısı
yarın annemin amelyatı çarşamba ev satılacak tapu dairesi ve satış işleri var perşembe günü ise ben annesi gile gitcem gündüzden gece orda kalcaz yola çıkacazki cuma günü sabahtan yemin töreni.+cuma gece istanbula döncez hep birlikte onlarda kalcaz.
bende perşembe bizizmevde kalıyorum dicem abime işime yakın diye bakalım çakmaz inşallh.ve cumada sayım var mağzada diyecem onlarda kalcaz.ayyy miğdeme ağrılar giriyor düşündükçe ya çakarlarsa ya bir aksilik çıkarsa diye.allah ım beni affetsin ya yalan söylüyorum onlara ama işte ne yapayım bikerelik şeyler bunlar....

bacım sen napıon canım
ya bak ben aşşağıda yazdım detaylıca şuanda diken üstündeyim walla bu hafta bi geçsemafoldumben dua edinde bi aksilik çıkmasın yawww:1no2:

Okudum canım o gün qelsin öle bi qecer öle bi qecerkii bıdaha olsun suan tedırgn olmakda haklısn ama bosver oluruna bırak .... =)

Bende napımm son 4 gun persembee kavusuyoruzzz =)

Safak 337...
günden güne sanki azalmio cogaLi mubarek safak ya

kizlar cok özledm ya
Izininide kullanmicakmis.. offf sevinsemmi üzülsemmi bilmiom :S

Hıııı hııı tabii tabiiiiiii benımkıde kesın ve kesın kullanmıycaktı erken qelcektıı =)
Ama daha ustalıkda 4ay oldu dayaanamıyorum qelıcem dedı =)

Persembe gunu allah ızın verırse burda olucak =)

Şafak 268

Bide benımkı 238 sayıyo ben 268 =) Izın kullanmıcaktıyaa hey yavrumm heyyyyy =)

Son düzenleme:

Ne gzl cnm benim :)

ßenimki bi kullaniyim dio.. dogumda yanimda olabilmek icin.. bi yandanda kullanmiyim erken geleyim böylece dio .. ikiside mantikLi nedenler ama sevinsemmi üzülsemmi bilmiom...
cok özledim ya

ßenimki bi kullaniyim dio.. dogumda yanimda olabilmek icin.. bi yandanda kullanmiyim erken geleyim böylece dio .. ikiside mantikLi nedenler ama sevinsemmi üzülsemmi bilmiom...
cok özledim ya

Canım temmuz sonu gıbı bı 15 gun qelsın...
Diğer 15 qünüde bebekler doğunca kullanır...

Ha 1ay erken qelmışş ha qec gelmıs......15 ayı beklıyen 1ayıda bekler...

Bence qelsınn kı askerlık ıskence olmakdan cıksın .Bı nevzede olsa hasretınızı gıderin..

hakkLisn cnm olmazsa öyle yapar bi diyim ona.. :)

ama o keci almaz .. ama neyse

ALLAH NİCE SENELERİ BERABER GEÇİRMENİZİ NASİP ETSİN GAMZECİM ALLAH AYIRMASINNN...
İLK VE SON AYRI GEÇİRDİĞİNİZ YILDÖNÜMÜZÜN OLSUNNN:Saruboceq:

canım çoooooooookk feci sıkılıyo yaaa ne yapsam geçiremedim bi banyo yapayım bari belkim rahatlarım sıkıntım geçer belkide .....siz sıkılmıyonuz mu bee???
Beniimdee fecii derecede içim daralıyo hiç bişey yapasım gelmiyoo ya hayattan bezmiş gibiyimkafamçokkarıştı
Olursun inşallah canım benim, benden sonra sıra sende galiba alkisalkisalkis
Bende artık bitsin diyorum şu son günler... laelaelaelaelae

Ayy evet canım ya senin ki bitsinde birinci sıraya yükselicem inşallahhkaydirigubbakcemile2

ÖzLeDiMmmmmmm:sinifsinif:

iyi gibiyim cnm.. bebis degil bebisler :)) ikizlerim olcakmis..
bi seviniom.. bi icim buruk.. esimi cok özlüyorum (

sen nasilsin
inanmıyorum yaa ben ikizleri cok seviyorum ve birgün bende cok isterim ikiz sahibi olmayı. Allah sağlılı doğmalarını analı babalı büyümellerini nasip etsin.
ben de iyiyim canım safak saymakla uğrasıyoz işte :))

sıkılmak mı ya sıkıldım sıkıntıdan patladım bilee delikafadulden

ŞAFAK 334

cok özledim ya

canım walla gelmiycem dediğine bakma sen hiç şimdi öyle der ama bi hele yarılayın bi biraz daha zaman geçsin gelicem die yapmadığı klmaz.benimkide başta öyle diyodu kolay geliyo başta erken gelirim kullanmam nolcak diyolar ama öyle değil işte oraya gidip o şartlrı görünce duramıyolar kullanmadan hele bide evli olunca dahada zor oluyo kullanmamak ....benimkide duramıyo orda yollasalar 1 dakika bile durmaz gelir hemen ama yollamıyolar benimkini tunceli dağlarında operasyonda sürekli.terörist peşinde kelle koltukta biliyosunuz tuncelide karışık daha yeni 1 şehit verdik tunceliden .burda size ihtiyaç var izin falan yok her an herşey olabilir ve sizin burda bulunmanız lazım die izin vermiyolar ama benimki 1 gün bile verseler razı gelmeye ...seninkide daha yeni sayılır biraz vakit geçsin gelir duramaz hele bide doğum varken mümkün değil gelmemesi.en zor gününde yanında olmadıktan sonra bir ay erken gelmiş neye yarar bence gelmeside lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…