- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.601
N€RGİS;7600416 .!.:inanmıyorum yaa ben ikizleri cok seviyorum ve birgün bende cok isterim ikiz sahibi olmayı. Allah sağlılı doğmalarını analı babalı büyümellerini nasip etsin.
ben de iyiyim canım safak saymakla uğrasıyoz işte :))
ŞAFAK 334
canım walla gelmiycem dediğine bakma sen hiç şimdi öyle der ama bi hele yarılayın bi biraz daha zaman geçsin gelicem die yapmadığı klmaz.benimkide başta öyle diyodu kolay geliyo başta erken gelirim kullanmam nolcak diyolar ama öyle değil işte oraya gidip o şartlrı görünce duramıyolar kullanmadan hele bide evli olunca dahada zor oluyo kullanmamak ....benimkide duramıyo orda yollasalar 1 dakika bile durmaz gelir hemen ama yollamıyolar benimkini tunceli dağlarında operasyonda sürekli.terörist peşinde kelle koltukta biliyosunuz tuncelide karışık daha yeni 1 şehit verdik tunceliden .burda size ihtiyaç var izin falan yok her an herşey olabilir ve sizin burda bulunmanız lazım die izin vermiyolar ama benimki 1 gün bile verseler razı gelmeye ...seninkide daha yeni sayılır biraz vakit geçsin gelir duramaz hele bide doğum varken mümkün değil gelmemesi.en zor gününde yanında olmadıktan sonra bir ay erken gelmiş neye yarar bence gelmeside lazım
Ohh hadi hayırlısı 2 qün izin demi canım..
Bu arada yemin töreninden sonra sadece evci izni vermiyolarmı ..
Bizde öleydı şehir değiştirmek yasaktii...Aama askım kaçtı ...
bizdede aynıda kuşum eee bizde kaçacaz sanırımdelikafaduldendelikafadulden
ildemciğimm qüzellik uzmanımısın hayatımm..
Ohhh ohhh hadı bakalımm =)
Askerın bılecıkteydı sanırımm orda evcı ıznıne cıkabılmesı ıcın ıkametqah goturmen lazım tatlım bılecekte şu adreste kalıcaz diye yoksa cıkamazz =(
Benımkıde cıkamıycaktı ..Ama orda üniversıte okuyan bı arkdası yemın törenını ızlıyemedı cunku bunu orda öğrenmısler oturduğu yere gıdıp ıkametgah almıs...
Ben sölıyımde kalmayın sonra...
evet tatlım biliyorum onu ikametgah gerekiyomuş.orda teyzesi oturuyor onlarda kalcak diye ikametgah alcak teyzesi bakalımopuyorumnanaktankısmet hayatım ya ufff
bi geçse şu hafta yarın annem amilyat olcak sonrada abime götürcez bakalım inşllh.çabuk düzelirde bende perşembe işe dye kaçacam işteyerimseniben
mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?