- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.221
en son bi ay önce agiz tadiyla sohbet etmistik
sonra benim sinavlar felan araya girdi , msn acamiyordum , arada bir iki msj oldu o kadar :1closedeyes:
3 haftadir da asker zaten , catlicam bi kac gündür ariyorum elimde numara var ulasamiyorummafoldumben
canım nerde yapıyo askerliği ve görevi ne ona göre sölim mesala şuan yemek saati genelde öle olur. bir ara bende deli gibi arıyodum ama saatleri öğrendim. nizamiyenin kalabalıklığı ve azlığına göre ulaşman daha kolay olur:icecream:
canim cok sagol ya , simdi acemiligini kütahyada yapiyor , görevinden hic haberim yok
ariyorum ariyorum cikan olmuyo , az önce aradim mesguldü yine , ah bi ben konusamadim gitti boshayallersmile
canim kogusun numarasi mi bu , genel bi numarami hic haberim yok , arkadasi verdi bu numaradan ara ismini söyle verirler diye , dün aksam aradim bi asker cikti , uyuyo kendisi dedi o kadarcik , kendisi yatma asamasinda mi öyle bisey dedi yatiyodur , sonrasinda bisey daha dedi ya anlamadim o ara
canim cok sagol ya , simdi acemiligini kütahyada yapiyor , görevinden hic haberim yok
ariyorum ariyorum cikan olmuyo , az önce aradim mesguldü yine , ah bi ben konusamadim gitti boshayallersmile
canim kogusun numarasi mi bu , genel bi numarami hic haberim yok , arkadasi verdi bu numaradan ara ismini söyle verirler diye , dün aksam aradim bi asker cikti , uyuyo kendisi dedi o kadarcik , kendisi yatma asamasinda mi öyle bisey dedi yatiyodur , sonrasinda bisey daha dedi ya anlamadim o ara
canım her yerin ayrı kulubesi var muhakkak onlarda da yemekhane, gazino ve koğuşda vardır en az bir kulube o seni aradığında nerden aradığını sor ve ona göre kaydet. sabah 6da kalkarla ve 7 veya 7 buçuk gibi kahvaltı öğlen 12 bir öğlen yemeği ve akşam 7 buçuk 7 falan akşam yemeklerinde yemekhanede olurlar . 4de mesaileri biter genelde hepsinin akşam saatlerinde falan gazinoda çay falan içiyolar orda takılırlar ve akşam 9 yat ictimasi ile koğuşda olurlar . dediğim gibi oralardan seni aradığında hep sor nerden arıyosun diye. ayrıca uyuyosa uyandırsaydın kuzukaydirigubbakcemile yok öle biz burda merakdan çatlayalım uyusunlar . valla gece 3de bile uyandırıyorumkaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlar,
safak 352
mehtap 10 (ne yazik ki 3 gün sonraya alindi cikisi canimin icinin ama olsun 10 gün cabuk gecer...)
heh yatma ictimasi var demisti telefondaki asker , o ara biseyler daha dedi ya anlamadim valla arkadan sesler geldi
daha bu ilk konusmamiz olcakti hic arama felan olmadi simdiye kadar , daha bi kac gün önce arkadasi numarayi verdi de bi türlü ulasamiyorum kii deli olucam artik boshayallersmile
ha bu arada canim biz suan beraber degiliz , o kadar uykudan uyandircak kadar rahat olamiyorum
evet canim kütahya iyiymis her yerde aynisini duydum/okudum , o yönden zaten hic rahatsizlik duymuyorum , zaten acemligi biticek yakinda dagitim iznine cikicak
herseyin hayirlisi olsun ne diyelim , belki ulasamadigimda da vardir bi hayir boshayallersmile
olsun canim hayirlisi buymus demekki :1hug: vardir bunda elbette bi hayir , 3 günden birsey olmaz
şafak 296 sanki 200ler daha bi hızlı geçioooo oleyyy sositososito
ah canım ya hayırlısı tabi. beraberliğiniz yok ama şafak sayıyosun bu daha zoryerimseniben bitanem bana aşık ama ben ona değilim seviyrm etkileniyrm o kadar ama yinede onu deli gibi bekliyrm gelmesi için benimki daha zor ve karışık bi durumbilmiyorumkismile
evet, cogu öyle diyor, 200ler daha hizliymis. su 52 gün gecse de 200lere gelsem ben de. hihoyyyt
evet , sonucta askerden sonra nasil olacak hic bilmiyorum berabermi ayrimi
cok dua ediyorum en hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq:
insallah sende bu durumu halledersin , ama senin icinde de birseyler olmasa beklemezdin
$afagina da masallah canim
evet, cogu öyle diyor, 200ler daha hizliymis. su 52 gün gecse de 200lere gelsem ben de. hihoyyyt
bende 200leri yarılasam dieee gün sayıyom insan oğlu doymuo be güzelim 200leri de yarılasam 200ler bitsin dieee gün saycam askerlik bitse düğün için gün saycam evlensek bebek için ohoooooooooo bitmez bu saymaca hayat hep saymakla mı geçecekkkk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?