Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yeter artik yaa bilmem kac kere aradim ya mesgul ya cikan yok telefonaa mafoldumben:gitme:mafoldumbenmafoldumben yeteeeeer ya artik bende az da olsa sesini duymak istiyorum cok özledim cooook , bi aydir hic bi muhabbetimiz yok zaten mafoldumben

yeter artik yaa bilmem kac kere aradim ya mesgul ya cikan yok telefonaa mafoldumben:gitme:mafoldumbenmafoldumben yeteeeeer ya artik bende az da olsa sesini duymak istiyorum cok özledim cooook , bi aydir hic bi muhabbetimiz yok zaten mafoldumben

canım sabret biraz hep öle olur başlarda inan bana . ya banada böyle denildiğinde inanmazdım ama geçicek cnm. şuan tam telefonların yoğun olduğu bi saat. onun aramasını beklemekden başka seçeneğin yok:1no2: imkanı varda aramıyosa sende hiç üzülme bu kadar şafağı kökten bitir olsunakannehir

farkindayim zaten telefonu eline alan birdaha birakmiyo ki anca mesgul mafoldumben
yok ben onun aramamasini anliyorum , gitmeden önce onu istemiyormus gibi bi izlenim verdim ona
yaptiklarimin hep sonradan farkina variyorum pisman oluyorum ya
benim finaller vardi nete girmiyodum , cagirmisti beni görüselim felan diye acmadim ama msni
gitmeden son gece yarin görüselim dedi yine aynisini yaptim girmedim göya sinava calisiyorum diye inatlik edip
hayirlisi olsun artik catlicam bu telefon olayi yüzünden

hmm olan olmuş bi kere. ama askerlik bambaşka yapıyo insanı psikolojileri değişiyo sizde doğal olarak değişiyosunuz. şimdi yemin töreni yapmadan çarşıda vermezler ama senin aradığını o arkdaşlarından duyarsa arıcaktır eminim merak etme senyerimseniben bide o teli kapatmayanlardan biride biziz:kedi: çok konuşuyoruz galiba ama artık azaltıyorum diğer askerlerinde sevdikleri varkaydirigubbakcemile3

yok canim niyetim laf etmek felan degildi :1hug: konusun tabiki özlüyorsunuz
ama aradigimda hep mesgul ya , arayinca da sonra kimse cikmiyo o yüzden dedim
neyse artik bir iki kez daha denerim simdi :1closedeyes: sonra bugünlük de ümidi keserim
yarin son kez denerim bidaha da aramam, sinir sitres oluyorum böylece ya
zaten 3haftalik asker yakinda yemin töreni olur , dagitim izni kullanir , internet üzeri görüsürz insallah

ilk günlerimi hatırlattın banaboshayallersmile ilk konuşmada çok heycanlı oluyo hesempatiksalakcinni

ilk günlerimi hatırlattın banaboshayallersmile ilk konuşmada çok heycanlı oluyo hesempatiksalakcinni

evet , ki zaten ayri oldugumuz icin daha da bi heyecan oluyo nasil karsilicak diye
birde ben almanyada o türkiyede oldugundan telefonda fazla konusamadik hic simdiye kadar
hep msn üzeri felan görüstük , yani telefonu elime alinca kalbim durcak gibi oluyor heyecandan
ama sagolsunlar :1closedeyes: 3 gündür ulasamadigimdan heyecan da kalmicak bu gidisle

offfffffff kızlar cnm sıkılıo yhaaaaaa bi akrabanın düğünü varrrrr kalkıp giyincem inşşş ama hiç gidesim deee yok

keske yerinde ben olsam da ben gitsem az keyiflensem

senin işin daha zormuş o almayayı ararsa kontur bir dk bile gitmezbilmiyorumkismile

senin işin daha zormuş o almayayı ararsa kontur bir dk bile gitmezbilmiyorumkismile

evet canim sonucta annesini babasini aricak daha böyle bisey beklemem ondan ki birde askerde
simdiye kadar bi numara yoktu elimde , ben arardim hic sorun degil , simdi numara oldu cikan yok telefonlarima
bi görüsebilsem zaten söylerim beni caldirmasi yeterli olucaktir diye
ki almanya sabit hatti da degil , cep telefonu sonucta , kontör denen birsey kalmaz
ah bi ulasabilsem , artik yarin tekrar sansimi denicem

evt canım ama bak saat 9 buçuk gibi ara o vakit daha uygun olabilirler en azından tanıdık birisi çıkarsa onu tembihle beni çaldırsın sadece ben ararım onu çok önemli falan deyerimseniben

evt canım ama bak saat 9 buçuk gibi ara o vakit daha uygun olabilirler en azından tanıdık birisi çıkarsa onu tembihle beni çaldırsın sadece ben ararım onu çok önemli falan deyerimseniben

dün aradigimda saat 10 ' du anca ulasabildim, telefondaki asker yattigini söylemisti
taniyodu da muhtemelen sadece ismiyle hitap ettigine göre , gerci orda nasil konusuyolar bilmiyorumda
simdi bizimkiler eve gelicek canim , ev müsait olmaz aramaya , yarina kaldi bu is yine
hayirlisi artik :Saruboceq:

ah birazcık cesaret edip uyandır deseydinkaydirigubbakcemile2 ama biliyomusun bazen açanlarda yalan söylüyo teli kapatıp kendi işini görmek için öle askerlere de dikkatyasakkelime

Canım şimdi siz hiç askere gittğinden beri görüşemediniz mi ? :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…