- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.281
sllm kızlar nasılsınıızzz opuyorumnanaktan
susum
yaylaları aşta gel harmanı dolaşta gel
baban seni vermiyo
öpülecek yaşta gel:teytey::roflol:
iyiyim canım sen nasılsın
ah birazcık cesaret edip uyandır deseydinkaydirigubbakcemile2 ama biliyomusun bazen açanlarda yalan söylüyo teli kapatıp kendi işini görmek için öle askerlere de dikkatyasakkelime
Canım şimdi siz hiç askere gittğinden beri görüşemediniz mi ? :1shok:
iiyiim cnmmm bende nasıl olayıım ameliyat olduum bgn kafamçokkarıştı şafaklrın atmasını beklioordum bayadıır giremioorum zaten sende ne var ne yokk olumunekankayizsmile
iiyiim cnmmm bende nasıl olayıım ameliyat olduum bgn kafamçokkarıştı şafaklrın atmasını beklioordum bayadıır giremioorum zaten sende ne var ne yokk olumunekankayizsmile
ne amelıyatı melisam geçmiş olsun çok iyimisin..
bende aynı canım bi değişiklık yok şafak saymaca iştee bu arada yarılamana ne kaldı:)))
hayirdir canim gecmis olsun a.s.
teşekkür ederim bitanem saol olumunekankayizsmile kadın hastalıklarından cnm yhaaa iyiim şuanda 3. ye oluoorm inş. bu son.... öyle canım yarıladık fln derken bi bitsede kavuşsak artık canlarımıza valla artık yanlız uyumak istemioorum uyku haram oldu yhaaa :sinifsinif:
anlıyorum canımm..şimdi zor günler gecırıyosunn bide amelıyatlar faalan daha çok yanında olmasını istersinn..biticek kavuscaz hepımızz allahın ıznıylee:1hug:
aynen canım yha bide yolda dışarda cafede fln hep sevgililer sarmaş dolaş nasıl zoruma gidiyoor anlatamammm :sinifsinif: en ihtiyacım molduğuu zamanlardan oda çok üzülüyor doktorumla fln konuşuyor hep bilgi alıyor ordan bile ilgileniyoor kıyamam yhaa :asigim: kavuşuucaz cnm alıcaz teskerelerii turkbayragi
teşekkür ederm canımm... opuyorumnanaktan kadıın hastalıklarıından güzelimm..
offf ayneeenn melisammm dışarda sevgılıleri görünce içim gidiyor resmen,yanımda olduğu anlar ne kadar degerliymiş çok iyi anladım..
ama biticekk:teselli:hiç bişey kalmıcak şafak denen meretteeenn :lepi:
mafoldumben ufff...
icim icimi yiyo bugün ya
ne olduu bitanemm hayıırdırr.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?