Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah birazcık cesaret edip uyandır deseydinkaydirigubbakcemile2 ama biliyomusun bazen açanlarda yalan söylüyo teli kapatıp kendi işini görmek için öle askerlere de dikkatyasakkelime

yok canim uyandirmasini istemezdim zaten
valla masallahi var o telefonun ya hic acmiyolar , ya hep mesgul oluyo
neyse canim artik yarin tekrar denicem , ama yarin da konusamazsam bidaha aramam

Canım şimdi siz hiç askere gittğinden beri görüşemediniz mi ? :1shok:

aynen öyle güzelim , 3 haftadir asker ve daha birkez ulasamadim kendisine
zaten suan beraber degiliz , askerdeki eski sevgilim
ariyorum ama ulasamiyorum boshayallersmile artik ne zaman kismet olcaksa , merakla bekliyorum

iiyiim cnmmm bende nasıl olayıım ameliyat olduum bgn kafamçokkarıştı şafaklrın atmasını beklioordum bayadıır giremioorum zaten sende ne var ne yokk olumunekankayizsmile

ne amelıyatı melisam geçmiş olsun çok iyimisin..
bende aynı canım bi değişiklık yok şafak saymaca iştee bu arada yarılamana ne kaldı:)))

ne amelıyatı melisam geçmiş olsun çok iyimisin..
bende aynı canım bi değişiklık yok şafak saymaca iştee bu arada yarılamana ne kaldı:)))

teşekkür ederim bitanem saol olumunekankayizsmile kadın hastalıklarından cnm yhaaa iyiim şuanda 3. ye oluoorm inş. bu son.... öyle canım yarıladık fln derken bi bitsede kavuşsak artık canlarımıza valla artık yanlız uyumak istemioorum uyku haram oldu yhaaa :sinifsinif:

anlıyorum canımm..şimdi zor günler gecırıyosunn bide amelıyatlar faalan daha çok yanında olmasını istersinn..biticek kavuscaz hepımızz allahın ıznıylee:1hug:

anlıyorum canımm..şimdi zor günler gecırıyosunn bide amelıyatlar faalan daha çok yanında olmasını istersinn..biticek kavuscaz hepımızz allahın ıznıylee:1hug:

aynen canım yha bide yolda dışarda cafede fln hep sevgililer sarmaş dolaş nasıl zoruma gidiyoor anlatamammm :sinifsinif: en ihtiyacım molduğuu zamanlardan oda çok üzülüyor doktorumla fln konuşuyor hep bilgi alıyor ordan bile ilgileniyoor kıyamam yhaa :asigim: kavuşuucaz cnm alıcaz teskerelerii turkbayragi

offf ayneeenn melisammm dışarda sevgılıleri görünce içim gidiyor resmen,yanımda olduğu anlar ne kadar degerliymiş çok iyi anladım..
ama biticekk:teselli:hiç bişey kalmıcak şafak denen meretteeenn :lepi:

aynen canmm okadar iiyii anladımki değerini 3 hafta oluyoor gideli yanımda olduğu 10 gün rüya gibi elele tutuşup gezmemiiz fln şimdi ise bomboş anlamsıızdıım :sinifsinif: şu illetten bi kurtulsam baaşka bişi istemioorm valla yhaa yedi bitirdi benii :sinifsinif: ama yolu yarıladııkkk az kaldıı alıcaazz canlarımızı yarımız tam olucazzzz :asigim:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...237 melisam09 ...

...242 heath_19...

...264 suSu_...

...295 angelgozde...

...295 kardelen44...

...295 grimsi_...

...296 mavimavimavi...

...296 yengec123...

...299 duygu.c...

turkbayragi...302 nuran07...turkbayragi

turkbayragi...306 ecem3004...turkbayragi

turkbayragi...341 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...351 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...383 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...389 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...389 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...389 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...391 melegim...turkbayragi

turkbayragi...391 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...393 rcd...turkbayragi

turkbayragi...396 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...401 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...439 lady_cici...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:saysaybitmiyor===>6:lepi:

:lepi:siyahincim===>8:lepi:

:lepi:duygu.c===>37:lepi:

:lepi:babyke ===> 41:lepi:

:lepi:susu_===>59:lepi:

:lepi:heath_19===>62:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…