Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 63 oldu yaa plakalar hızlı mı geçiyo acebaa yavrilerim bilmiyorumkismile
ne güzel işte :dance: :dance: :lepi:
YA YA YA $A $A $A BABYKE VE DUYGUNUN MEHTABI YAKLASIYO MASALLAH :lepi::lepi::lepi:
hhahahaa :roflol: :roflol:
çok neşeliyiz bugün aman bozmayalım moralimizi bugün böyle geçsin ya :teytey: :dance: :dance: :dance:

belli oldu mu canım kesin geliş tarihi? hadi gözünaydın :) opuyorumnanaktan

yok canim ya seninle de konustugumuz gibi komutanina sormus sen 7sinde cikarsin demis ama kesin bir sey söylemiyorlar mi deli ediyorlar insani. ama usta birlikleri cuma günü yani yarin kesin olarak aciklaniyormus ki biz biliyoruz zaten. surada kaldi 1 hafta neredeyse hala ne zaman dagitilacaklarini söylemiyorlar da millet bilet falan alsin. ahhh ahhh :1closedeyes:

sen nasilsin canim? ne var ne yok?

Insallah bizdede oyle olur kiz.. allah kavustursunnnnnnn.. zaman cabuk gecsinn oleyyy:lepi:

aminnn aminnn yafrummm herkeslerin askerlikleri su gibi geçsin bitsin işallahhhh :Saruboceq:

ne güzel işte :dance: :dance: :lepi:

hhahahaa :roflol: :roflol:
çok neşeliyiz bugün aman bozmayalım moralimizi bugün böyle geçsin ya :teytey: :dance: :dance: :dance:

duygucum valla artık sabrın son demleri ya bitiyo ya bundan daha güsel bişi olabilirmi Rabbim herkeslere nasip etsin işallahhh :Saruboceq:

farkındayım canım benim kolay mı ya 460 gün
ama az daha sabır salma kendini sakın bitti gitti bak çok az kaldı :teytey:

Herseyi icime atiyorum.. ara sira patliyorum oyle.. dun gibi..
Ama simdi iyiyim canooooooo. :lepi:

tamam düşünme o zaman
bunalım bunalım nereye kadar yahu :dance:

Bu gece başımdan geçenlere değil :teytey:
kafamdan geçenlere içtim :içelim:
aklıma esen şeytana uymaaak kötükedihüso
yine sen olacaksın sebeim :dance: :dance: :dance:

Bodrumada gidecez Askimla
Istanbulada gidecez
Sorun sehirlerde degildi
Biz birbirimizi òzledikkkkkkk

uhahahahaha olmadi vallahaaaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…