- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.361
Bodrumada gidecez Askimla
Istanbulada gidecez
Sorun sehirlerde degildi
Biz birbirimizi òzledikkkkkkk
uhahahahaha olmadi vallahaaaaa:lepi:
olsa da oldu oolmasa da niyet önemli boşversene :roflol: :dance: :dance:
burcu ne dedi doktor sana kız alttan bakma yazsana ne oldu
canım o bendede oluyor gögsünü ovuştur geçer
günaydın begümcümopuyorumnanaktan
ewet gittim tatlım
Canımm Arkadasllarrıııımmmm kaydirigubbakcemile5
Hepinize günaydın...
Şafa 24 :lepi:
Herseyi icime atiyorum.. ara sira patliyorum oyle.. dun gibi..
Ama simdi iyiyim canooooooo. :lepi:
Aynen canim.. gececek gececekkkkkkkkkkkkkkvereliniortakarada hepimize uğruyolar canım yaa kolay bir zamandan geçmiyoruz, bir gün ağlayıp bir gün gülerek geöiryoruz günlerimizi
yok canim ya seninle de konustugumuz gibi komutanina sormus sen 7sinde cikarsin demis ama kesin bir sey söylemiyorlar mi deli ediyorlar insani. ama usta birlikleri cuma günü yani yarin kesin olarak aciklaniyormus ki biz biliyoruz zaten. surada kaldi 1 hafta neredeyse hala ne zaman dagitilacaklarini söylemiyorlar da millet bilet falan alsin. ahhh ahhh :1closedeyes:
sen nasilsin canim? ne var ne yok?
nasıl gitsin ofisde koşuşturmaca"Günaydin canim.. bugün iyiyim ben, dün birazcik depresyondaydim. aglayip durdum.. ama düzeldim simdi.. sen nasilsin?
Günaydin canim nasil gidiyo
günaydınnnn opuyorumnanaktanhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14398402#post14398402
günaydın yavrukuşlarrrrr opuyorumnanaktan
nasılsın burcum olumunekankayizsmilegünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Günaydın herkeseeeeeeeeeee
nulişim benim kafam anca bastı ya benim hesaplamam doğru çünkünüm şubatta gidenler 455 sayıyor bugün şafakımız 299 yanim bayanssulusmile
hımm üşütmüsündür belki tatlım
ayy nasıl geçsin kızlar girdim işte konuştuk anlattım işte uyku düzenim için ilaç verdi bitane daha verdi
depresyona girmişim kızlar
erkek arkadaşıın varmı dedi anlattım kadın şaşırdı ya gözleri fal taşı gibi açıldı valla
h.g esracımopuyorumnanaktan
iyi gelir inşallah ağır deildir ilaçlar tatlım yaa, geçmiş bitmiş olsun kaydirigubbakcemile5
sabahtan beri ağrım var ya nefes alırken anlamadım neden, üşüttüm mü naptım kafamçokkarıştı
nişanlım da resim mms atmay açalışıyo, gönderilemedi diye mesaj geliyo sinir oldum:uhm:
duygum gözün aydın tatlım inş.su gibi akar 100 lere hemencecik gelirsin
100 lerde zaten hiçbişe anlaşılmıyor:)
bi doktora görün derim canim. ciddi bir sey saglik. ben de simdi cikiyorum, disciye gidiyorum.
öperim kocaman.
ps: o mms olayi cok berbat. :1closedeyes:
sağol canım benim ya 200 lere başladım yarebbim :dance:duygum gözün aydın tatlım inş.su gibi akar 100 lere hemencecik gelirsin
100 lerde zaten hiçbişe anlaşılmıyor:)
evet şekerim benimki öyle dedi bende 455 ten düştüm internettende baktım öyle yazıyorgünaydın duyguşş olumunekankayizsmile
şubatta gidenler 455 den mi sayıyorrr akannehir bilmiyorumkismile
bizimkine bi sorayım konuşursam bilmiyorumkismile
ay hadi iyi gelir inşallah ilaçlar, rahatlatır uyku yapar dikkat et :)
ayy nasıl geçsin kızlar girdim işte konuştuk anlattım işte uyku düzenim için ilaç verdi bitane daha verdi
depresyona girmişim kızlar
erkek arkadaşıın varmı dedi anlattım kadın şaşırdı ya gözleri fal taşı gibi açıldı valla
günaydın adaş nasılsın bakalım heyecan var mı heyecan :jeyyar:günaydın kızlarrr
inşallah tatlm amabugün iyiyim 28 gün sonra tekrardan gidicem 2-3 hafta sonra ilaç etkisini gösteriyomuş çok tatlı bir bayandı
böle bugün hiç sinirli değilim ben ya
şafağımız:72 batman'a selamlarturkbayragi
h.g nuriş nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?