Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seni o kadar iyi anlıyorum ki ya. banada diolar daha yeni gittti sanki ne çabuk geçmiş yarısı die. ama bide bana sorsunlar bakalım nasıl geçmiş o günler... düşünmeden de olmuyo ki bir gün geçse diğer gün geçmio işte... düşünmeden yapamıyo insan inş bu günler geçicek ya... hepimiz kavuşcaz sabır...opuyorumnanaktan

Evet canım banada öyle aa nekadar az kalmış diyolar.. Sinir bozucu bi durum kafamçokkarıştı bana bunu söylemeleri nekadar az kalmış olur mu yaa daha 5 ay var onu bırak 10 ay nasıl geçti koca kış nasıl bitti hiç kolay değilll hele birde evli olunca yükün dahada artıyo dahada zorlanıyosun ama Allahım yardım ediyo işte öyle ya da böyle geçiyo zaman Rabbim hepimizi kavuştursun :1hug:

sagol cnmm.. allah tüm isteyenlere versin :)) ben rekoru kirdim
esimde ikiz.. bebeklerde ikiz.. benim burcumda ikiz haha rekor benim haha
süper walla ne diyimm kaydirigubbakcemile5
ben ıssız adamı askımla beraber izlemiştik sinemada. su son 10 dakika bitiriyo resmen insanı ben gözyaslarımı saklamaya calışırken bir de ne göreyim askım da ağlıyo ( gercekten cok güzel bi filmdi.hele o son sahnede sarılıyolar ya öldüm ya onaa. bu arada fiml istemişsin sana bir film tavsiye ederim asker sevgilisini arayan bir kadının hikayesi. herkes öldü diyo ama o inanmıyo ölse hissederdim diyor ve aramaya koyuluyor. süper bi film ama askerde sevgilileri olnaları co9k acayip etkiliyor bastan söyleyeyim.
KAYIP NİŞANLI filmin adı :lepi:
gözün aydın canım ne güzel yaaa. zemuszemus
aynen eski msjlarımda hep bende bunu söylüyordum en kolay 200 lerdi..
zaman nasıl geçti anlaşılmıyor 100lerde de sıkıntı basıyoo heralde plakalara inince daralcam :gitme:

bizde bir 200 lere düşşeydik bakalım dediğiniz kadar kolay geciyo mu:)))
safak 333 turkbayragi

Saymıyorum şafak falan yaaa
sinir ediyo bu çocuk beni :mymeka: ben de bıt bıt bıt konuşmasam olmayacak...
bırak ne yaparsa yapsın oooooofffffffffffffffffffff :mymeka: bir tokat da kendime valla

aynen eski msjlarımda hep bende bunu söylüyordum en kolay 200 lerdi..
zaman nasıl geçti anlaşılmıyor 100lerde de sıkıntı basıyoo heralde plakalara inince daralcam :gitme:

vereliniortak aynen canım 200ler nasıl geçti bilmiyorumm 100lerde sıkıntı bastı 50 den düştük şafak sıkıştırdııı:bbo:

Ben burada şafak sayıyorum, nişanlımın askerliği 29 haziran pzt akşamı bitiyor.
Beyimiz Diyo ki bana belki çarşamba da gelebilirim...henüz belli deil

Canım benimkide mesela 26 temmuz pazar olarak gözüküyor ama otobüsle gelicem daha erken çıkış alıcam o zaman belli olmaz daha erken gelirim belki ben sana haber vericem kesinleşince dedi yerimseniben seninke öyle demekki kesinleşmemiştir çıkışı:teselli:

vereliniortak aynen canım 200ler nasıl geçti bilmiyorumm 100lerde sıkıntı bastı 50 den düştük şafak sıkıştırdııı:bbo:

hee vallaha yaa bu 400 e kadarda sıcak tı bunalmıştım(ilk 2 ayda çok zor oluyoo :gitme:)
şimdi 122 şafak vee izmir zaten bayıyo bide şafak

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…