- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.641
Geçer canm benim.. Zorda olsa kolayda olsa zaman geçiyor bize yavaşlamış geliyor işte.. Ama emin ol düştükçe zaman dahada yavaşlıyo sanki saatler gün oluyo biz ne zaman 200den düştük o günden beri okadar yavaşkiii hergün diyorum hala mı biz burdayız diye
seni o kadar iyi anlıyorum ki ya. banada diolar daha yeni gittti sanki ne çabuk geçmiş yarısı die. ama bide bana sorsunlar bakalım nasıl geçmiş o günler... düşünmeden de olmuyo ki bir gün geçse diğer gün geçmio işte... düşünmeden yapamıyo insan inş bu günler geçicek ya... hepimiz kavuşcaz sabır...opuyorumnanaktan
Enn kolay 200 300 arası ne zaman gectıgını anlamıyosun ..
süper walla ne diyimm kaydirigubbakcemile5
sagol cnmm.. allah tüm isteyenlere versin :)) ben rekoru kirdim
esimde ikiz.. bebeklerde ikiz.. benim burcumda ikiz haha rekor benim haha
ben ıssız adamı askımla beraber izlemiştik sinemada. su son 10 dakika bitiriyo resmen insanı ben gözyaslarımı saklamaya calışırken bir de ne göreyim askım da ağlıyoKIZLAR ISSIZ ADAMI İZLEDİM ŞİMDİ İÇİM Bİ GARİP OLDU ÇOK DEĞİŞİK OLDUM .....ONLAR İSTEYEREK AYRILMIŞLAR VE BUNUN ACISINI YAŞIYORLAR BİZ İSTEMEDEN AYRILDIK AMA BİZDE AYNI ACILARI YAŞIYORUZ.BİZİDE YAKAN ŞEY HASRET ONLARIDA...ÇOK KÖTÜ OLDUM ALLAH SONUMUZU BENZETMESİN HİÇ BİRİMİZİNDE YAAA
KOCAMI ÇOK ÖZLEDİM BEN
ÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gözün aydın canım ne güzel yaaa. zemuszemusGünaydin GüzellikLer ...
Safak 336 vee askimin sesiyle uyandim :)
aramis annem cikmis telefona yatakdayken kulagima dayadi telefonu günaydinnn askimm diyipde uyandirdii benii :)))) sessinee kurban oldugumm yarimm yaaa :))) ♥♥♥ cok mutluyummm
aynen eski msjlarımda hep bende bunu söylüyordum en kolay 200 lerdi..
zaman nasıl geçti anlaşılmıyor 100lerde de sıkıntı basıyoo heralde plakalara inince daralcam :gitme:
ewewttt 300 gecsin bi az kaldı zati kutlayalımm kaydirigubbakcemile2kiz nergiz senle 3 gün aramiz var :)) su 300ler bi gecsinde.. 30lara düselim kutlayak bunu
:enbuyukkk:
aynen eski msjlarımda hep bende bunu söylüyordum en kolay 200 lerdi..
zaman nasıl geçti anlaşılmıyor 100lerde de sıkıntı basıyoo heralde plakalara inince daralcam :gitme:
Ben burada şafak sayıyorum, nişanlımın askerliği 29 haziran pzt akşamı bitiyor.
Beyimiz Diyo ki bana belki çarşamba da gelebilirim...henüz belli deil
vereliniortak aynen canım 200ler nasıl geçti bilmiyorumm 100lerde sıkıntı bastı 50 den düştük şafak sıkıştırdııı:bbo:
vereliniortak aynen canım 200ler nasıl geçti bilmiyorumm 100lerde sıkıntı bastı 50 den düştük şafak sıkıştırdııı:bbo:
Ben burada şafak sayıyorum, nişanlımın askerliği 29 haziran pzt akşamı bitiyor.
Beyimiz Diyo ki bana belki çarşamba da gelebilirim...henüz belli deil
aynen bende valla 200ler cok rahattı..
100'ler cok zor geciyo hele kac gündür bi 150'den aşagı düşemedik yani deleercemm
N€RGİS;7617872 .!.:canım buna mı bu kadar sinirleniyon belli değil demiş belki daha erken de gelebilir belli değil yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?