- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.421
liste için tşk susum a.s.
haklısın canım inşallah bu sefer ulaşırsın ama olmadı haftaya msn de görürsün inşkaydirigubbakcemile5 boşverrr canımmboshayallersmile ahh bi gelsee nasıl özledim :asigim: ama geri göndermesini düşündükçe içim fena oluyo:gitme:
niye canım bilmiyorumkismile nereleri yazdın? başlara yazdın ama dimi 4 yıllık?rica ederimm.. siyahincimŞeniz
tercıhleri vermeye gidiyorum okula şimdi 2 yıllık yazdımm :gitme::gitme:
geri göndermesini düsünüp de canini sIkma canim , bak yine gelicek görüceksin kiymetini bil tadini cikarin o güzel günlerin :1hug:
bak daha bir kez sesini duyamayanlar var buyrunnnnnnnnn
bencede eylülde çık bende eylülde iknci haftası alıcam bayramdan sonraki haftaya izinli olucam öle daha ii olur bence ama yinede sen bilirsin
yani bende onun öle demesinden korkuyosun daha çok sinir bozucu konuşursa dayanamam ağzıma geleni sölerim bu sefer
niye canım bilmiyorumkismile nereleri yazdın? başlara yazdın ama dimi 4 yıllık?
ahh canım yaa sen de bir kere konulsan rahatlıcaksın herşey rayına oturcak bak gör o zaman herşey daha kolay olcak beklemek de..
hiç yazmadım kılavuzu görsen hıc tutmuyoki biyerrbilmiyorumkismile
2 yıllık yazdım hep
hadi yaCADIARZU hayırlısı olsun canım. peki eskişehir'i yzdın dimi 2 yıllık? bi de bozüyük var onu da yazsaydın eskişehire yarım saat uzaklıkta?
yazdım canımm bozüyük neresi oluyokiisenağlama
hiç yazmadım kılavuzu görsen hıc tutmuyoki biyerrbilmiyorumkismile
2 yıllık yazdım hep
bozüyük meslek yüksek okulu bilecike bağlı canım ama eskişehirin bi ilçesi gibi, eskişehiri isteyen çoğu kişi orayı da yazıyo hatta bizim benim bir ark.ımın sevgilisi esk.tutmaz diye bozüyük yazmıştı tuttu, anadolu üniversitesinin önünden yarım saatte bir dolmuş kalkar bozüyüğe bi düşün derim canım çoğu kişi de bilmez bozyüğü şansın yüksek bencekaydirigubbakcemile5 ama sen bilirsin tabi tatlım hayırlısı olsun:Saruboceq:
susucum sana birşey sorabilirmiyim bu tercihlerle ilgili..
Benim kardesim de mecbren 2 yıllık yazicak ama biz birsey anlamadik kılavuzdan..
2 yıllıkların kac puandan aldığını göremedik anlamadik..
$ükür ALLAHA iyim bugün :dance: dün gece biraz moralim bozuktu ama gecti
sen nasilsin canim ?
üzülme canım hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır:teselli:hemen bakıyorum canımm bilmiyorumkismile sağol çok istiyodum ama beeenn :gitme:
inş. 2 yıllıgı bari tutar
evet canım 2 yıllıkların puanlarını yazmamısş hazırlamamıslar lanet olası ösym..
kafamıza göre tercıh yapıyoruz yanii önumuzde bi puanda yok..
hangı akla mantıga gore bıze boyle bısey yaptırıyolar bilmıyorumm
üzülme canım hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır:teselli:
yuhhh diyorum artık! bu nedir ya bu kadar basit bişey mi bu? üniversite tercih kılavuzunuda bu kadar eksik olmasına inanamıyorum ne kadar enteresan susum yaakötükedihüso
siyahıncım baktım sımdı ama bozuyukde benım secebılcegım birşey yok 2 yıllık..
gölpazarı ve söğütte var oralar nasıl bılıyomusun
aynen oylee kaçtane hatayı düzelttiler madem beceremıyolar yapmasınlar bu işi..
gecen gün başkana yumurtalı saldırı yapmışlar ya :roflol:
o yumurta değil başka şeylerde hakedıyodaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?