Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

küp sekerim söle tabi söle bisey saklanırmı sana karsı haraketlerini değiştrsin

bilmiorum canım arasında bi o an aklımdan geçerse sölerim ama sanmıyorum hareketleri değişsin

inşallah canım geçer yani sadece 72 gün kaldı ama takmıcam gerçekten değmiyor yani.
onun psikolojisini düşünim tamam ama o benim psikoojimi hiç düşünmüyor esracım bana diyorki herşeyd ebir sebeb arıyosun diyor bende neden aramıyosun bi sebebi vardır dememin üzerine söledi bunu bana ya bide cuma günü aradı iddialaşıyor yok ben seni cumartesi aradım diyor yahu dedim cuma günüydü sinir etti beni ya depresyona girmişim tatlım
sence bunu kaana sölesem mi?
ohh ne güzel tadını çıkar tatlım

saol tatlım
arkadaşında üzülmeni istemiyordr tatlım sinirlenme yani ama yinede takma boşver yani

:dance:

kafana takıp takmamak elimizde değil
ama takmamaya çalışıyorum ben
napacaksın
olan bize oluyor
onların piskolojisi bozulmasın tamamda
onlarda bizim piskoljimizi düşünmüyorlar hiç :umursamaz:
bencede birazda o düşündün :umursamaz:
sen daha napcaksın:umursamaz: elinden gelein fazlasını yaptın

burcum bence söyle yani doktora gittiğini anlat belki seni ne kadar üzdüğü dank eder :mymeka:

tatlıkis+ offf ya alla alla bizde burda beklioruz demi ama o seni nie anlamaya calısmıo sanki asker yolu beklemek yok kolay bişey

canım anlamıyor beni
çok zor yani ama yok sadece onların zorluğu var
o 3 4 gün aramamayı takmazmış kafasına abana bunu sölüyor düşünebilio muusn

saol tatlım
arkadaşında üzülmeni istemiyordr tatlım sinirlenme yani ama yinede takma boşver yani

ilk baslarda bende öyle düsünüyordum canim ama , kendi sevdigide asker
bana ; ben üzülebilirim biz sevgiliyiz cikiyoruz , siz hic bisey degilsiniz ki , söyle böyle bide üstelik kahkaha atip söylemesi sinir bozucu alsanaalsanasmile
hadi o gülmesi olmasaydi anlardim yine de , ne bu böyle

Ay canııım benim ya üzme kendini daha fazla ..
Bilemem ki canım söylesen mi . Söylesen ona göre davranır ama belki de der sen niye depresyondasin asker de olan benim .. Nankörlesiyorlar cünkü biraz ordaki durumlardan.
sen bilirsin tatlı kusum.

Simdi patron dedi ki Sen bu hafta cikmassan olurmu offfffffffffffffffff
aslinda olabilir de yani eylülün ikinci haftasi cikarim hemde tatilimi cok yapmiş olurum :))
Bilemedim bak simdiiii... alsanaalsanasmile zaten zor ayarlamiştim izin günümüüü

yok canım sanmıyorum bir iki üçüncüsünde eski kaan moduna döner huylu huyundan vazgeçmez zaten askerden dönünce iyice konuşucam huyu buysa bu işin biteceğini sölücem canım veya aradığında dile geitrcem ucundan çıtlatıcam yani

bencede eylülde çık bende eylülde iknci haftası alıcam bayramdan sonraki haftaya izinli olucam öle daha ii olur bence ama yinede sen bilirsin

yani bende onun öle demesinden korkuyosun daha çok sinir bozucu konuşursa dayanamam ağzıma geleni sölerim bu sefer

hımm anladım canım aman boşver takma ya hiç canını sıkmaya değmez yani

okudum canım takma kafana inşallah ulaşıcaksın askere opuyorumnanaktan o sözde arkadaşını ise hiçççç takma :mymeka:
iyiyim ben de canım işte mehtap 8 heyecan bastı:asigim:

canim bugün son kez ulasmayi denicem , olursa olur , olmazsa hayirlisi buymus demekki
vardir bunda da bi hayir arayinca ya mesgul ya cikan yok , haftaya dagitim izni var görüsürz o zaman insallah msnde opuyorumnanaktan
evet arkadasim sacmalayip moralimi bozmayi basardi yine gecenki gibi :1closedeyes: ama neyse bosverdim zaten
oo:teytey: 8 gün mü oh ne güzel canim ya tadini cikarin beraber gececek olan günlerinizin :dance:

haklısın canım inşallah bu sefer ulaşırsın ama olmadı haftaya msn de görürsün inşkaydirigubbakcemile5 boşverrr canımmboshayallersmile ahh bi gelsee nasıl özledim :asigim: ama geri göndermesini düşündükçe içim fena oluyo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…