- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.401
küp sekerim söle tabi söle bisey saklanırmı sana karsı haraketlerini değiştrsin
Anliyorum seni canım bende senin gibi olmustum biliyomusun
Sakin sevdiğini oralarda bırakma ..
Cok koyar cocuğa .. Bana da demişlerdi sakin yapma diye ben yaptim ve cok pişmanım ..
Sende suan zor günler geciriyosun o yüzden böyle düşünmeye basladin aama geciyor inan...
Ben bugun cok iyiyim yarın izne cikiyorum da opuyorumnanaktan
Evet canım 3 hafta 3 gün kaldı :)
Sizlere görmek nasip eylesin Allahııım olumunekankayizsmile
Günaydiiin kizlar opuyorumnanaktan herkese merhaba
Burcu'm senin adina cok sevindim canim , bugün sinirli degilim felan yazmisin insallah gün gectikce daha da iyi olursun a.s.
melisam09 sagol canim ALLAH razi olsuun :1hug:
flowerb sagol tatlim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan bugün tekrardan denicem , oldu oldu , olmadi daha fazla sansimi zorlamanin anlami yok , demekki hayirlisi böyleymis ne yapalim , cok tesekkür ederim yardimlarin icin a.s.
kizlar ya dün biraz moralim bozuktu gece , arkadasin biri öyle sacma konustuki
moralimi tüm bozdu yani alsanaalsanasmile neymis ben neden üzülüyormusum zaten sevgili degilmisiz cart curt sanki insanin sadece sevgili olunca duygulari olabilyio yaklava:
sor sor :dance:
Şimdi gel de gör beniiiiiiiiii
duruyor muyum yerimde hala
Yurtta aşk CİHAN'da aşk heryerde AŞK bundan sonraaaaaaaaaa :asigim: :dance:
:dance: :dance:
Elimi de kolumu da bağla hadi kaydirigubbakcemile2
bir odaya bir ömür hapset hadi :1rolleyes:
becerebilirsen zaptet hadi :jeyyar:
yangınım çok büyük ooooo :dance: :dance: :dance:
[B] duygum valla kadın olanları anlat işte nelerden tartışıonuz felan dedi kadında ilginç dedi varya
ewet ama benim pek uykum yok yani bugün neşeli değilim durgunum ama sinirli değilim bugün yani:) kadın depresyona girmenin sebebi erkek arkadaşın dedi ailenle ilgili hiç sorunun yok dedi
evet flowerb ben 200 lerde hep ağlardım ama 100 ler nasıl geçti anlamamdım pek bişe kalmadı seninde 100 lere düüşmene tatlım[/B]
hımm nurancım aman be canım takma valla değmez bak ben hiç düşünmüyorum banane ne yaparsa yağpsın diyorum aynı onun gibi davranıyorum bu saatten sonra ilgi gösterdim de ne oldu herşeyi abartıyorum oldum çıktım onun gözünde o yüzden aramadı şu kadar gün aramadı demem bu saatten sonrada nerde incelirse orda biter hiçde sallamam bu saatten sonra o düşünsün ben sadık bir şekilde bekledim onu keyfi bilir tatlım
bilmiorum canım arasında bi o an aklımdan geçerse sölerim ama sanmıyorum hareketleri değişsin
inşallah canım geçer yani sadece 72 gün kaldı ama takmıcam gerçekten değmiyor yani.
onun psikolojisini düşünim tamam ama o benim psikoojimi hiç düşünmüyor esracım bana diyorki herşeyd ebir sebeb arıyosun diyor bende neden aramıyosun bi sebebi vardır dememin üzerine söledi bunu bana ya bide cuma günü aradı iddialaşıyor yok ben seni cumartesi aradım diyor yahu dedim cuma günüydü sinir etti beni ya depresyona girmişim tatlım
sence bunu kaana sölesem mi?
ohh ne güzel tadını çıkar tatlım
tatlıkis+ offf ya alla alla bizde burda beklioruz demi ama o seni nie anlamaya calısmıo sanki asker yolu beklemek yok kolay bişey
saol tatlım
arkadaşında üzülmeni istemiyordr tatlım sinirlenme yani ama yinede takma boşver yani
bilmiorum canım arasında bi o an aklımdan geçerse sölerim ama sanmıyorum hareketleri değişsin
inşallah canım geçer yani sadece 72 gün kaldı ama takmıcam gerçekten değmiyor yani.
onun psikolojisini düşünim tamam ama o benim psikoojimi hiç düşünmüyor esracım bana diyorki herşeyd ebir sebeb arıyosun diyor bende neden aramıyosun bi sebebi vardır dememin üzerine söledi bunu bana ya bide cuma günü aradı iddialaşıyor yok ben seni cumartesi aradım diyor yahu dedim cuma günüydü sinir etti beni ya depresyona girmişim tatlım
sence bunu kaana sölesem mi?
ohh ne güzel tadını çıkar tatlım
:dance:
kafana takıp takmamak elimizde değil
ama takmamaya çalışıyorum ben
napacaksın
olan bize oluyor
onların piskolojisi bozulmasın tamamda
onlarda bizim piskoljimizi düşünmüyorlar hiç :umursamaz:
bencede birazda o düşündün :umursamaz:
sen daha napcaksın:umursamaz: elinden gelein fazlasını yaptın
kesinlikle bana diyorki akşam akşam ne güzel morel veriyosun dedi benim gün boyunca morelim bozuk seninde bozulsun dedim iyi oldu ona hıh
burcum bence söyle yani doktora gittiğini anlat belki seni ne kadar üzdüğü dank eder :mymeka:
Ay canııım benim ya üzme kendini daha fazla ..
Bilemem ki canım söylesen mi . Söylesen ona göre davranır ama belki de der sen niye depresyondasin asker de olan benim .. Nankörlesiyorlar cünkü biraz ordaki durumlardan.
sen bilirsin tatlı kusum.
Simdi patron dedi kiSen bu hafta cikmassan olurmu offfffffffffffffffff
aslinda olabilir de yani eylülün ikinci haftasi cikarim hemde tatilimi cok yapmiş olurum :))
Bilemedim bak simdiiii... alsanaalsanasmile zaten zor ayarlamiştim izin günümüüü
ilk baslarda bende öyle düsünüyordum canim ama , kendi sevdigide asker
bana ; ben üzülebilirim biz sevgiliyiz cikiyoruz , siz hic bisey degilsiniz ki , söyle böyle bide üstelik kahkaha atip söylemesi sinir bozucu alsanaalsanasmile
hadi o gülmesi olmasaydi anlardim yine de , ne bu böyle
hımm anladım canım aman boşver takma ya hiç canını sıkmaya değmez yani
selam kızlar a.s.
ŞAFAK 389 turkbayragi
geçiyo valla
selam canim hosgeldiin opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımmopuyorumnanaktan nasılsın iyimisin?
$ükür ALLAHA iyim bugün :dance: dün gece biraz moralim bozuktu ama gecti
sen nasilsin canim ?
okudum canım takma kafana inşallah ulaşıcaksın askere opuyorumnanaktan o sözde arkadaşını ise hiçççç takma :mymeka:
iyiyim ben de canım işte mehtap 8 heyecan bastı:asigim:
ŞU ASKERİN TELEFONU KAPALI OLDUĞUNDA Bİ ENDİŞELENİYORUM Kİ eyvahedigeldismile
canim bugün son kez ulasmayi denicem , olursa olur , olmazsa hayirlisi buymus demekki
vardir bunda da bi hayir arayinca ya mesgul ya cikan yok , haftaya dagitim izni var görüsürz o zaman insallah msnde opuyorumnanaktan
evet arkadasim sacmalayip moralimi bozmayi basardi yine gecenki gibi :1closedeyes: ama neyse bosverdim zaten
oo:teytey: 8 gün mü oh ne güzel canim ya tadini cikarin beraber gececek olan günlerinizin :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?