- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.441
evet canım 2 yıllıkların puanlarını yazmamısş hazırlamamıslar lanet olası ösym..
kafamıza göre tercıh yapıyoruz yanii önumuzde bi puanda yok..
hangı akla mantıga gore bıze boyle bısey yaptırıyolar bilmıyorumm
gölpazarı biraz uzak canım şu an askerim orda benimopuyorumnanaktan ama söğüt iyi canım orası daha yakın bence yaz canım hem emire yakın olursunopuyorumnanaktan
Nasil bişey bu ya kardesim kültüre yazildi ama hic memnun kalmadi dün gitmiş hic ilgilenmemişler .. 2-3 dk konusmuslar , demiş özele puanin yeter hem 2 yıllığa niye gidiceksin ki bir sene daha gel dersaneye .. Sirf para toplamak için..
Sen nereleri yazdin canım ya bilmiyoruz napsak kardesimin puan 311 ... Sen nereleri yazdin .. Biraz yardimci olurmusun rica etsem....
emirimee yakın olurummm delikafadulden ŞenizŞenizŞeniz
:asigim:eveet :asigim: ama canım bak yolu gözününde bulundur sonra bı kız beni nereye göndermiş deme:roflol: hergün 30-40 dakika yol var anadolunun önünden ona göreaklinialirimsmile ama yine de diğer yerlere göre aşkına yakın olcaksın tabi:hooray:
kervan a gittim öğlen el havlusu ayak havlusu yüz havlusu aldım çok uyguna birde kaliteli oohh 6 tane havlu almış oldum :1rolleyes:
daynamadım burcum ya kasım ayı gelemicek bir türlü :roflol:yine dayanamadın dimi :)
güle güle kullan tatlım
resimleri var mı görelim
daynamadım burcum ya kasım ayı gelemicek bir türlü :roflol:
Resimleri yok ya bulamadım netten şimdi
bakıyorum ama bulursam koyucam
Kervan a gittim öğlen el havlusu ayak havlusu yüz havlusu aldım çok uyguna birde kaliteli oohh 6 tane havlu almış oldum :1rolleyes:
niye canım bilmiyorumkismile nereleri yazdın? başlara yazdın ama dimi 4 yıllık?
ahh canım yaa sen de bir kere konulsan rahatlıcaksın herşey rayına oturcak bak gör o zaman herşey daha kolay olcak beklemek de..
canım benim yaa.. eski yeni erkek arkadaş, nişanlı, evli farketmiyor sanırım arkadaşların saçmalamaması için sen hiç sıkma canını üzme kendini, ben bişeyi çok iyi öğrendim nişanlım askere gittiginden beri... kim gerçekten arkadaş çok iyi anlıyosun öğreniyosun yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?