Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkinin de zorakiymiş izinleri total halde kullanmak ama daha belli deil ne zaman kullanacaım diyo... acaba beni kandırıo da süpriz mi yapcak, duruyo duruyo bir gece ansızın gelebilirim diyo bana :roflol:

Kıss benmki süprizz yaptı banaa, tabi ben biraz anlamıştım ama yinede beklemiyodum
siznkilerin izinler eylül gibi olur tatlım.. Dikkat et hazırlıksız yakalanma tatlı süprizlere ) zemuszemus
ben de de idare eder işte napalım bekleyişteyiz boshayallersmile
hııımm izin de miiii? nerde yapıyor canım???

Askerliğini Erzurumda yapıo canım, şuan izinde yanımda yanii...

ben de öyle duydum, mecbur gönderiyorlarmis. benimki de gelmesem mi erken gelirim böylelikle diyordu ama sonra planlari degistirdik, izne geldiginde kismetse nisan var. :asigim:

ayyy nası güzel olur allahııım, neler diyosun valla bal damlıo ağzından güzelim keşke gelse... ben ona bişey demiyorum gel-git yapmak zor olur tabi haklısın sen nasıl istiyosun öyle yap diyorum ama içim içimi yiyo bi görsem diye.. hangisi hayırlısıysa o olsun yaa, gelip de uzun süre kalıncak sonra gidince yeniden başlıycak herşey, iyi kötü alıştık şimdi özlemeye CADIARZU:uhm:kafamçokkarıştı

ben de öyle duydum, mecbur gönderiyorlarmis. benimki de gelmesem mi erken gelirim böylelikle diyordu ama sonra planlari degistirdik, izne geldiginde kismetse nisan var. :asigim:

oooo büyük planlar vaaar =)
askere gidince değişiyolar dimi, seninki de öyle oldu mu? biz nişanlıyız ama yine de askere gitmeden önceyle şu anki fikirleri çok farklı gelecekle ilgili...

Canım bizde çok düşündük, gelmesede 1 ay erken mi bitse askerlik ama onun içinde
çok iyi morel oldu, benm için süper zaten... Onunla gezmeyi özlemişim valla opuyorumnanaktan güzel geçiyo çok şükür..

oooo büyük planlar vaaar =)
askere gidince değişiyolar dimi, seninki de öyle oldu mu? biz nişanlıyız ama yine de askere gitmeden önceyle şu anki fikirleri çok farklı gelecekle ilgili...

benimki askere gitmek istemiyordu daha tecil falan yaparim diyordu, dedim benimle evlenmek istiyorsun madem git gel baslayalim hayatimiza, 3 günde de apar topar asker oldu, ben de onun icin ülkeye dönüyorum (su an yurtdisindayim bu haftasonu temelli istanbul'A tasiniyorum iste :))
o yüzden hani bizim amacimiz belli oldugu icin bi degisiklik oldu diyemem, gelecekle ilgili güzel gzel konusuyoruz telefonda. ama cocuk mocuk demeye baslamadi degil.

iyi gelmez olur mu yaa senle aynı işte şubatta en son dağıtım izninde görmüştüm ben de, herşey özleniyor, her yaptığım işte her gittiğim yerde onu arıyorum ama sonrası koyar mı diye düşünüyorum işte.. ama gelecek diyo bana da içimdeki ses, herkesi zorla yollarlarken o nie kalsın orda

hayırlısı olsun canım benim taşınma işin de varmış kolay gelsin ya zor bu taşınma işi ama güzel bişey için taşınıyosun opuyorumnanaktan
çoluk çocuk, ev, eşya muhabbetleri kaplıo bizim de sohbetleri hep sorma kaydirigubbakcemile3

Özleniyo tabi tatlım yaa =))) Gelsinlerr 15ayı gözden çıkardık zatenn, 1 ay erken
bitmesede olurr.. Canım şimdi çıkıyorum ben belki tekrar gelrim
Kendinize iyi bakınn... olumunekankayizsmile

cok tesekkür ederim canim :1hug: simdi ben kacar, biraz kitap okuyup, uyurum böylelikle bugün de biter. iyi geceler.

hayirli olsuuuuun, cok sevindim. :) darisi basimiza.

sağol canım benimmopuyorumnanaktan

bunu söyleyebilmek için tamm 460 gün bekledimmmafoldumben
zordu çoookkkkk ama şafak sayarak bitiyomuş gerçekten canlarr:lepi:
Allah herkesi askerine aşkına kavuştursun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

geçmiş olsun Megiiimmm gözünaydıııınnnnn delikafadulden turkbayragi :içelim: :teytey: :dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

sağol flowerım benimmopuyorumnanaktan
valla şakur şukur ağlıyorum,acaip duyguluyum şu an..
Allah herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:

ammmiiiiinnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
en güzel örneği sensin şafağın sayarak bittiğini bana kanıtlayan, gerçejten bitiyomuş gördüm, inşallah ben de diyeceğim burda bi gün "doğan güneş", o günü bekliyorum...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…