- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.661
bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm
ayhh soför olunca cok rahat oluolar
aynen canım şuan onun hırsını alıyorum teldekötükedihüso
aynen canım şuan onun hırsını alıyorum teldekötükedihüso
haha süpermiş yaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey
ben oraya gelince sölemedim valla diyoguclubacismileguclubacismilekafamçokkarıştı
hahaha kaydirigubbakcemile3 o da iyiymiş yaa her kafadan başka ses çıkmış, hayırlısı olsun canım, yrn mutlaka yaz bana konuşuruz yerini yerimseniben
ben de ilk öğrendiğimde bunu söylüodumdelikafadulden
benim yarim kaşıki dağda cenderme cenderme....
yaylalar yaylalar nelerine yetmio beeee kaydirigubbakcemile3
daha pis marşlarını duydum çıldırdım nasıl söylettiyolar yaaa:kedi:
yarin dagitim tarihi de kesin olarak belli olsun lütfen lütfen bilmiyorumkismile
e olsun artık yaniii süpriz olucak yoksa bu gidişle :)
ayy anılarım canlanıyo senle konuştukça, Hatay'daki günleri hatırlıyorum, havaalanı da evlere şenlikti Hatay'ın yaa girdiğin kapıdan çıkacağını görebiliyodun o kadar minik kaydirigubbakcemile3
Nbr kıss ne zamndır karşılaşmadık seninle, askerin nasıl sen nasılsınn ??? kaydirigubbakcemile5
büşüm ben gündüzleri çalışıorum ondan gece giriommm napim iyiyim yhaaaaaa askerim de ii şafak atarsa 294 turkbayragi
daha pis marşlarını duydum çıldırdım nasıl söylettiyolar yaaa:kedi:
:) sirnak'ta da ayni birlikte olurlarsa komik olur.
kaydirigubbakcemile3 benimki anlatmıo böyle şeyler hiç piyade diye mi acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bitli piyade :mymeka:
tanıştırırız birinden haber alamasak diğerinden alırız, benimki kaynaşmış herkesle, abi diyolar bi daha demiyolar, onu da katar hemen ortama zorlanmazkaydirigubbakcemile3
benimki jandarma ama benimki de anlatmıyooo kaydirigubbakcemile3
gelince dinliycez bence biz yerimseniben
sengözlerimebaksanab süper olur! benimki de 4 aydir neredeyse acemi birliginde, herkesin abisi oldu, cok iyi yeri, ayrilmak zor geliyor simdi, ama alisacak yeni ortama da, yapacak bir sey yok. ama hassas bir döneminde su an cendermem :asigim:!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?