Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende konuştum şimdiiii az sora gene arayacak dedim kii ya ararsın ya da ben ararım tmm tmm ben arayacağımmm kaymaklı kadayıfım dediii bana oleyyyy :kedi: cnm askerim bnm

Nbr kıss ne zamndır karşılaşmadık seninle, askerin nasıl sen nasılsınn ??? kaydirigubbakcemile5

ayhh soför olunca cok rahat oluolar

Aynen duygucumm, eskiden peki değilde artık rahatt...
askerliğin keyfini sürüyo sevgilim artıkınnn opuyorumnanaktan
Sizin şafak kaç kısss sempatiksalakcinni

yarin dagitim tarihi de kesin olarak belli olsun lütfen lütfen bilmiyorumkismile

yarin dagitim tarihi de kesin olarak belli olsun lütfen lütfen bilmiyorumkismile

e olsun artık yaniii süpriz olucak yoksa bu gidişle :)
ayy anılarım canlanıyo senle konuştukça, Hatay'daki günleri hatırlıyorum, havaalanı da evlere şenlikti Hatay'ın yaa girdiğin kapıdan çıkacağını görebiliyodun o kadar minik kaydirigubbakcemile3

:) sirnak'ta da ayni birlikte olurlarsa komik olur.

tanıştırırız birinden haber alamasak diğerinden alırız, benimki kaynaşmış herkesle, abi diyolar bi daha demiyolar, onu da katar hemen ortama zorlanmazkaydirigubbakcemile3

sengözlerimebaksanab süper olur! benimki de 4 aydir neredeyse acemi birliginde, herkesin abisi oldu, cok iyi yeri, ayrilmak zor geliyor simdi, ama alisacak yeni ortama da, yapacak bir sey yok. ama hassas bir döneminde su an cendermem :asigim:!

benimki jandarma ama benimki de anlatmıyooo kaydirigubbakcemile3
gelince dinliycez bence biz yerimseniben

ay bence de bıkcaz artık askerlik dinlemekten kaydirigubbakcemile3 hoş benimki manga ne demek tabur ne demek bi ton askeri terimi ezberletti bana telefonda ama neysee sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

evt ilk gidecekleri zaman bile o kdr stresli görmemiştim ben benimkini, dağıtım iznine geldiğinde etrafımızdaki herkes bana gizlice soruyodu, iyi mi sanki burda deil gibi boş bakıyo gibi diye... gidecekleri yeri düşündükleri ve askeriyeye alışıp eve ve bize alışmamak için çok zorlanıyolar o ara maalesef cnm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…