Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet, haklisin canim. telefonda bana pek yansitmiyor ama cani fena sIkkIn anliyorum sesinin titremesinden falan. gelince elimden geldigince neselendiririm ben onu, gelsin de :1hug:

evet, haklisin canim. telefonda bana pek yansitmiyor ama cani fena sIkkIn anliyorum sesinin titremesinden falan. gelince elimden geldigince neselendiririm ben onu, gelsin de :1hug:

evt süper olur şimdi bol bol hasret giderin kaydirigubbakcemile5
zaten aile,akraba,arkadaş herkes kapışacak onu geldiğinde kaydirigubbakcemile3
ben çalışıyorum die gündüzlere randevu veriyodu nişanlım akşamları ve haftasonları da arayıp benden izin istiyodu millet gelebilir miyiz, görüşebilir miyiz diye, çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3

ben annesinden baska kimseye firsat vermedim. ilk 3 gün yokuz zaten. sonra da gündüzleri hep benim. anlamam, dinlemem kaydirigubbakcemile3

ben annesinden baska kimseye firsat vermedim. ilk 3 gün yokuz zaten. sonra da gündüzleri hep benim. anlamam, dinlemem kaydirigubbakcemile3

en güzelini yapıosunuz ilk 3 gün kaçmakla yerimseniben
ben de izne gelirse yada tezkere aldıktan sonra kaçalım bi kaç gün diyorum nişanlıma ama bakalım, o ne zaman olucak kaydirigubbakcemile3

hayirlisiyla gelsin de o da olur. sence bizimkilerin 20 günlük izinleri olur mu?

öyle canım hayırlısıyla bitirsinler kurtulalım hayatımız bıyunca kaçamaklar yaparız nasolsa, allah başka ayrılık vermesin bizlere :Saruboceq:
valla total izin kaç günse hepsini birden verip zoraki yolluyolar benimkinin oldugu yerde ama ben şansımı deniycem gelmemek için erken gelmek istiyorum diyo benimki... bilemiyorum o yüzden çok karışık bu izin konusu :bbo:

kasım da izn bizim yhaaa =( daha çok var izin kullanmak şart bizde kız ne yakını hemen hehemn 3 ay var aramız daaa kaydirigubbakcemile3

Kıss bi an 194 die okudumm senin şafağı, pardon canım yaa :/ laelaelaelaelae
hoşbulduk şekeriim keyifler nasıl askerler nasıl zemuszemus

Keyfler güzel canım, sen nasılsınn ? ..
Asker, askerliğini unuttu gezmede canımm, görücek o 4 ağustostaa
kaydirigubbakcemile

kasım da izn bizim yhaaa =( daha çok var izin kullanmak şart bizde kız ne yakını hemen hehemn 3 ay var aramız daaa kaydirigubbakcemile3

benimkinin de zorakiymiş izinleri total halde kullanmak ama daha belli deil ne zaman kullanacaım diyo... acaba beni kandırıo da süpriz mi yapcak, duruyo duruyo bir gece ansızın gelebilirim diyo bana :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…