- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.681
cnm sıkılıo kızlarrr yhaaaa
evt ilk gidecekleri zaman bile o kdr stresli görmemiştim ben benimkini, dağıtım iznine geldiğinde etrafımızdaki herkes bana gizlice soruyodu, iyi mi sanki burda deil gibi boş bakıyo gibi diye... gidecekleri yeri düşündükleri ve askeriyeye alışıp eve ve bize alışmamak için çok zorlanıyolar o ara maalesef cnm:bbo:
hayırdııırrrbilmiyorumkismile
Nbr kıss ne zamndır karşılaşmadık seninle, askerin nasıl sen nasılsınn ??? kaydirigubbakcemile5
büşüm ben gündüzleri çalışıorum ondan gece giriommm napim iyiyim yhaaaaaa askerim de ii şafak atarsa 294 turkbayragi
Aynen canım bende gündzleri pek giremiyorum artık işlerden, akşamları işte
Şafaklarmız da yakın =)))
evet, haklisin canim. telefonda bana pek yansitmiyor ama cani fena sIkkIn anliyorum sesinin titremesinden falan. gelince elimden geldigince neselendiririm ben onu, gelsin de :1hug:
Aynen canım bende gündzleri pek giremiyorum artık işlerden, akşamları işte
Şafaklarmız da yakın =)))
ne bilim bitsin sitiom artıkkk askerlik turkbayragi
evt süper olur şimdi bol bol hasret giderin kaydirigubbakcemile5
zaten aile,akraba,arkadaş herkes kapışacak onu geldiğinde kaydirigubbakcemile3
ben çalışıyorum die gündüzlere randevu veriyodu nişanlım akşamları ve haftasonları da arayıp benden izin istiyodu millet gelebilir miyiz, görüşebilir miyiz diye, çok komikti yaaa kaydirigubbakcemile3
ben annesinden baska kimseye firsat vermedim.ilk 3 gün yokuz zaten. sonra da gündüzleri hep benim. anlamam, dinlemem kaydirigubbakcemile3
[QUOTE=busrae;14413350]
senn kaçtı cnm turkbayragi
en güzelini yapıosunuz ilk 3 gün kaçmakla yerimseniben
ben de izne gelirse yada tezkere aldıktan sonra kaçalım bi kaç gün diyorum nişanlıma ama bakalım, o ne zaman olucak kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm heuuuu!!!!
Hoşgeldinnn canımm =))) kaydirigubbakcemile5
hayirlisiyla gelsin de o da olur. sence bizimkilerin 20 günlük izinleri olur mu?
kasım da izn bizim yhaaa =( daha çok var izin kullanmak şart bizde kız ne yakını hemen hehemn 3 ay var aramız daaa kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şekeriim keyifler nasıl askerler nasıl zemuszemus
kasım da izn bizim yhaaa =( daha çok var izin kullanmak şart bizde kız ne yakını hemen hehemn 3 ay var aramız daaa kaydirigubbakcemile3
Keyfler güzel canım, sen nasılsınn ? ..
Asker, askerliğini unuttu gezmede canımm, görücek o 4 ağustostaa kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?