- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.681
amin canım cook sağol. cümlemiziiAllahım tez zamanda kavuştursun:Saruboceq:
heheheehe alemsin yaa :dance: :dance:Anammm işe bakınn perşembee yağmur yağcakmışşşşş..Aşkımın qelceği qünü buldu saçım başım bozulcakkk pehhhhhhh =)laelaelaelaelae
oyyy cok özledim gel artıkkkoffff çok özledim çok yaa,geçmiyo gitmiyo sanki hiç,çok da ihtiyacım var mafoldumben
şafak..............333
kızlar hepinizi özlemle öpüyorumopuyorumnanaktan
gamze ne güzel bu bebekler ya bayıldımmmm
çok güzel bi haber verdin maviyeşil gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
gamze darısı başına canım :ecrin_bebek:
ah ahhh bi kavuşsak evlensek biz de:çok üzgünüm:
BAYANLARRRRRRRRRRRRRR
MÜJJDEEEEE
MAVİYESHİLL
HAAAAMMİİLEEEE..
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
Enn kolay 200 300 arası ne zaman gectıgını anlamıyosun ..
Allahım tez zamanda kavuştursun:Saruboceq:
kuşadasında cnm :Saruboceq:
canım işler suya düşmek üzere sanırım nedenmi? tapu işleri vardıya evimizin satışı yani işte onun işleri perşembe yada cumaya kaldı . kafamçokkarıştı
buda demek oluyorki hepimizin orda imzası gerekecekmiş abim dedi yani annemi bile amelyattan 1 günsonra işte oraya götürecekmiş imza için düşün yani o kadar mühimmiş.
şimdi eğerki iş perşembeye kalırsa belki akşam gidebilirim hani gece yola çıkacaktıkya.
ama imza işi cumaya kalırsa kesin gidemiyorum püffffffsenağlama
malesef böyle bir aksilik oldu ya.yani şöyle olcak en kötü cuma günü gidemicem yemin törenine onlarda cuma akşam gelceklerya istanbula bizde anca cuma günü akşam kavuşacaz oda abim bizde kal diye tutturmazsa:sinifsinif::sinifsinif:
eeee nediyorsun bu işe:bbo::bbo:
Ebuşum fena olmuş yaaaa ama olsun allah gösterır bı kolaylığını yaaa =(
bakalım canım benim bende dua ediyordum şimdi inşlh.ya
perşembe olsun diye dua ediyorum olursa kesin gidecem kısmetse sende dua et bana olurmu canım....mafoldumbenmafoldumben
Tamam canım edıcem ..Hatta suan ezan okunuyooo.Allahım ebus sevdığının yanınaa gıdebılsınn lutfen allahımmmmmmmmmmm =(
Nerdesiniz beeeeeeee nire gittinizzzz
NE SIKICI YAAA KOCAM YANIMDA OLSAYDI YAPACAK BAŞKA İŞLERİM OLURDU :kedi:Şeniz:asigimC BAŞINDA KÖS KÖS OTURMAZDIM BEEE
walla senin daha güzel olurdu gamzemde
ben neyapardım bi düşüneyim önce sıkı sıkı sarılır bi öperdim sonrada hadi tavla oynamaya derdim . delikafadulden
meşhurdur bizim tavla maçlarımızda.ama yok yanımda püffffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?