Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ee tabi anlaşarak konuyu tatlıya bağlayın ama oda öle demek istememiştir kırmak istememiştir seni canım asker psikoloisi işte sağık düşünemiyolar bi,zim burda üzüleceğimiz o yüzden çok üstünde durma ama açık açık konui seni üzdüğünü dile getir

amin tatlım ne alışverişi kız çeyiz için mi=?kaydirigubbakcemile3

Günaydiiiin güzel KK min güzel kizlariii opuyorumnanaktan
keyifler nasil bugün in$allah her$ey yolundadiiir kaydirigubbakcemile2
bi son 20-30 sayfayi birazdan okuyacam vaktim olunca , galiba cok sey kacirdim

biliyorum aslında beni üzmek istemez benim aşkım ama işte bazen sıpalığı tutuyoo:umursamaz: konuşcaz halletcez inşallahboshayallersmile
ayy yok kız benim bütün param kıyafet alışverişine gidiyo:kedi: çeyizimde tülbentlerim örme yeleklerim günlük yemek takımım günlük kahvaltı takımım günlük çatal kaşık takımım baharat takımımdan başka bişey yok bi de nişanlı olcamakannehir:roflol: tabi nişanda gelenler hariç aklinialirimsmile

hayırlı olsuuuun, güle güle kullan canııım opuyorumnanaktan
sen de bendensin anladııımmm, her fırsatı değelndirip bişeyler alıp koyuyosun kenara kaydirigubbakcemile3

evet canım ya küçükte olsa alıyorum birşeyler kaydirigubbakcemile2
sonuçta bunlarda alınacak küçük müçük alıyorum valla
haftasonu planımı bile yaptım
cumartesi taksime kitap almaya
pazar günü eminönüne bişeyler bakmaya gideceğim zemuszemus

aynen yaa ben de öle ufak ufak toparlıorum nasolsa hepsi alıncak yerimseniben
eminönü süper bu konuda yaaa, martta teyzem evlendi ona bişeyler almaya gitmiştik denk geldi 20 TL ye çay+pasta takımı aldım yaa süper beyaz porselen üstlerinde pasta desenleri var bi de kancaev'de onlara takım tatlı çatalları aldımporselen pastala rvar saplarında; takım oldu süpeer kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canıım nasılsın?
dün konuşamadık, inşalllah acil iş çıkmazsa bugün burdayım :)

önemli degil canima.s. , i$lerinle ilgilen tabikide
2 gündür canim cok sIkkIndi , ama $imdi $ükür iyim , sen nasilsin?
dün ciktm kendim icin biraz alisveris yaptim keyfim biraz yerine geldi zemuszemus

biraz toparlandı gibi hemen geldim kaydirigubbakcemile3
senden naber?
iyi yaptın canım, bende öyleyim idare ediyorum ikisini bir kaydirigubbakcemile3
ho$geldiniz kizlaaaaaaaar opuyorumnanaktan
sende hoşgeldiinn naber bakalım
hadi ya bende heyecanlanıyorum
limit koydum kendime o limiti aşmadan alabildiğimi alıcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…