Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

önemli degil canima.s. , i$lerinle ilgilen tabikide
2 gündür canim cok sIkkIndi , ama $imdi $ükür iyim , sen nasilsin?
dün ciktm kendim icin biraz alisveris yaptim keyfim biraz yerine geldi zemuszemus

sanırım bu dönemde en büyük motivasyon alışverişten oluyor ama ay sonunu getiremiyoruz ya maaş puufff diye uçuyo kaydirigubbakcemile3
baktın mı bebe markasına? yerimseniben

aşkımın annesiii baanaa kütahya porselenn fincan takımıı almışşopuyorumnanaktan
kaynanacım benim yakaydirigubbakcemile3

hehe.. hayırlı olsun canıım güle güle kullanın kaydirigubbakcemile3
benimki habir ekıyafet alıyo bana ne demek istiyo acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızım yok diye çok hevesleniyorum san aalıyorum diyip beni kandıorıyo ama evlenmemize katlı bişey olmuyo, daha çok kıyafet arttıkça masraf olucak haberi yok gardrop büyük alınmak zorunda :roflol:

$ükür bugün iyiyim duygucum opuyorumnanaktan sen nasilsin ?
4 gündür deli oluyodum askeriyeye ulasamayinca , moralim cok bozulmustu , simdi aramayi biraktim iyim =)
yeni cicilerin de hayirli olsuun ma$allah ceyizi dolduruyosuun , rabbim hepsini güle güle kullanmak nasip etsin:Saruboceq:

aşkımın annesiii baanaa kütahya porselenn fincan takımıı almışşopuyorumnanaktan
kaynanacım benim yakaydirigubbakcemile3

kütahyayi görünce gözlerim fal tasi gibi aciliyo valla sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 oh valla daha ne canim , böyle kaynana sevilmezmi
iyi günlerde kullan susu_'m

sanırım bu dönemde en büyük motivasyon alışverişten oluyor ama ay sonunu getiremiyoruz ya maaş puufff diye uçuyo kaydirigubbakcemile3
baktın mı bebe markasına? yerimseniben

ögrenci oldugumdan zaten maa$ yüzü görmü$ degilim canim :1closedeyes:
ama annem babam sagolsun , dün kopardim yine biseyler ciktim alisveris yaptim delikafadulden
evet canim baktim sagol a.s. makyaj temizlemek icin islak mendillerini aldim cok da begendim alkisalkisalkis
bir de sorunlu cildler icin yüz temizleme jeli

sağol flowerm opuyorumnanaktan
heveslenip alıyomuş işte ne güzelll..
gardrop da 8 10 kapalı bişey yaptırrısınızzkaydirigubbakcemile3
benimkide öyle olucak bu gidişlee..ayakkabı çanta kıyafet cılgınlığım vardelikafadulden

ooohh süper canım sevindim işe yaramasına marka tavsiyelerimin opuyorumnanaktan
en güzeli var ya öğrenci olup anne-babadan para almak, harcarken süper olurdu, şimdi maaş nası gelio bitiyo anlaşılmı bi de sonra üzülüorum harcadım diye kaydirigubbakcemile3

sağol duygumopuyorumnanaktan
kullanmicam şimdi dursun çeyizeekaydirigubbakcemile3
kaldır tabi gelince kaynanan ona ikram edersin kaydirigubbakcemile2
içini ferah tut canım benim :teselli:
iyiyim bende vakit öldürüyorum işte :)
Teşekkül edelim yeni cicilerimi başılarak aldım ya allah hepimize ağız tadıyla kullanmak nasib etsin tatlım :1hug:

kaydirigubbakcemile3 evt aynen öyle olucak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun tatlım hoşgeldin
evet yine ben gittim öğle tatilinde migrosa muffin kalıbı aldım teflon burcum çok güzeller ya iki tane :teytey:
haftasonu eminönüne gidicem bide :1rolleyes:

h.b saol canım

sen valla bu kartlarla başına belada olucak sölim annen bişey demiyor mu kızlar ben alamaıyorum bizimkinden dolayı
hadi ya bende çok severim öyle kapları
bu arada bende tupperware den prenses tacı,sürahı,bikaç saklama kabı alıcam akşam eve gittiğimde bakıcam dün katalogu aldım ama bakmaya fırsat olmadı annem al bunlardan uygun indirimde dedi:):dance:
ohh nevresim takımlarını alırsın kız resimlerini çekip gel topiğimize koy ha sakın unutmaopuyorumnanaktan

h.b kkızlar nasılsınız bakalım

evet canim sagol i$e yaramaz olurmuu opuyorumnanaktan
$imdilik sadece bunlari aldim , pudra , maske, kitap felan da aldim hazir para bulmu$um kaydirigubbakcemile3

lady hala konuşamadım dimi canim..
numaranın başı 224 lü dimii aklmda kalmış

hayir canim zaten biraktim artik aramiyorum , dün bir iki kez daha denedim mesgul herzamanki gibi , bidaha da aramadim
cok kötü sinir oluyorum ulasamayinca :umursamaz: böyle hic aramam daha iyi

iyiyim bugün zaten duygucum sagol zemuszemus aldigim kitaba felan daliyorum
odami biraz toparlayip esyalarin yerini felan degistircem kafa dagitiyoruz iste
amin canim amin , ben daha bir iki sene sonra anca baslarim ceyize , annem alip alip koyuyor ama bende henüz hic heves yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…