- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.901
ne dicek annem yahu, sıyırdın kafayı iyice diyo o kadar canım annem opuyorumnanaktan
h.b saol canım
sen valla bu kartlarla başına belada olucak sölim annen bişey demiyor mu kızlar ben alamaıyorum bizimkinden dolayı
hadi ya bende çok severim öyle kapları
bu arada bende tupperware den prenses tacı,sürahı,bikaç saklama kabı alıcam akşam eve gittiğimde bakıcam dün katalogu aldım ama bakmaya fırsat olmadı annem al bunlardan uygun indirimde dedi:):dance:
ohh nevresim takımlarını alırsın kız resimlerini çekip gel topiğimize koy ha sakın unutmaopuyorumnanaktan
h.b kkızlar nasılsınız bakalım
ne dicek annem yahu, sıyırdın kafayı iyice diyo o kadar canım annem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
tamam koyucam hepsiniiii zemuszemus melak etmeeeeeeeee :1hug:
kizlar bu hazır agda bantlarından kullandınızmıı hiç aldım duruyoo denemedimmhiç iyimidirkiibilmiyorumkismile
vaaaar :asigim:küçük sırları izleyen varmıkiiiiiiiaklinialirimsmile
en iyisini yapıyorsun canım, takmamak lazım çok fazla zaten,
iyiyim bugün zaten duygucum sagol zemuszemus aldigim kitaba felan daliyorum
odami biraz toparlayip esyalarin yerini felan degistircem kafa dagitiyoruz iste
amin canim amin , ben daha bir iki sene sonra anca baslarim ceyize , annem alip alip koyuyor ama bende henüz hic heves yok [/COLOR][/FONT]
h.b saol canım
sen valla bu kartlarla başına belada olucak sölim annen bişey demiyor mu kızlar ben alamaıyorum bizimkinden dolayı
hadi ya bende çok severim öyle kapları
bu arada bende tupperware den prenses tacı,sürahı,bikaç saklama kabı alıcam akşam eve gittiğimde bakıcam dün katalogu aldım ama bakmaya fırsat olmadı annem al bunlardan uygun indirimde dedi:):dance:
ohh nevresim takımlarını alırsın kız resimlerini çekip gel topiğimize koy ha sakın unutmaopuyorumnanaktan
h.b kkızlar nasılsınız bakalım
kizlar ben biraz bula$Ik temizlik felan ugra$cam
güzel bi du$ alip süslenip püslenip gelcem bayanssulusmile
ondan sonra bütün ak$am burdayiim
herke$Lere bol sohbetler iyi keyifler opuyorumnanaktan
ben denedimde beğenmedim üç dört defa tekradan yapıyorsun yani.
vaaaar :asigim:
ayşegül ve çet forevır :lepi:
gelir hevesin bir kaç zaman sonra
insan durduramıyor kendini kaydirigubbakcemile3
kizlar bu hazır agda bantlarından kullandınızmıı hiç aldım duruyoo denemedimmhiç iyimidirkiibilmiyorumkismile
kizlar ben biraz bula$Ik temizlik felan ugra$cam
güzel bi du$ alip süslenip püslenip gelcem bayanssulusmile
ondan sonra bütün ak$am burdayiim
herke$Lere bol sohbetler iyi keyifler opuyorumnanaktan
vaaaar :asigim:
ayşegül ve çet forevır :lepi:
bende izliyorum su, ali,ayşegül,küçük kadınlardaki ayazopuyorumnanaktan
gelir hevesin bir kaç zaman sonra
insan durduramıyor kendini kaydirigubbakcemile3
Ben veet'in almıştım, hassas cilt için olan sir ağdalı olanı, maviydi sanırım kutusu; güzel alıyodu ama uzamasını beklemek lazım ağdada yazın zor oluyo yaa makineyle bitiveriyo kısa mıza dinlemio o kaydirigubbakcemile3
bencede burda biraz daha dur canım başlarsın sende benim gibi benimde aklımda hiç çeyiz işi yokken saolsun duygum başlattın beni:)
begümcüm benimde annem öyle burcu bak buna güzelmiş hadi alalım diyorum bennde:)birazcık ucuz olsalar ya çokpahalı herşey
bu kıl tüy işlerinden nefrett ediyorum yaaaklava:
ben kışın kullanıyorum, yazın makiayla hallediyorum, uzamasını beklemek zorunda almıyorum. Çok kullanışlı ben iki tanesiyle bir bacağı bitiriyorum valla. Tavsiye ederimkizlar bu hazır agda bantlarından kullandınızmıı hiç aldım duruyoo denemedimmhiç iyimidirkiibilmiyorumkismile
tamam tatlım hem beğenirsen sende alırsın belkim kaydirigubbakcemile2hadi ya
benim annem ve ablamda aynısını söylüyor kafayı yedin iyice diyolar:roflol:
sakın unutma he:)fiatlarınıda yaz he:)opuyorumnanaktan
salak suya göre ayşegülü daha çok beğeniyorum, ali de saf mıdır salak mıdır anlamadım.wowwwwsempatiksalakcinni
ayşegül değilde
çet forıverrr:roflol::roflol:
aynen :lepi:Ben veet'in almıştım, hassas cilt için olan sir ağdalı olanı, maviydi sanırım kutusu; güzel alıyodu ama uzamasını beklemek lazım ağdada yazın zor oluyo yaa makineyle bitiveriyo kısa mıza dinlemio o kaydirigubbakcemile3
fena mı oldu ama :1rolleyes:bencede burda biraz daha dur canım başlarsın sende benim gibi benimde aklımda hiç çeyiz işi yokken saolsun duygum başlattın beni:)
ben kışın kullanıyorum, yazın makiayla hallediyorum, uzamasını beklemek zorunda almıyorum. Çok kullanışlı ben iki tanesiyle bir bacağı bitiriyorum valla. Tavsiye ederim
tamam tatlım hem beğenirsen sende alırsın belkim kaydirigubbakcemile2
salak suya göre ayşegülü daha çok beğeniyorum, ali de saf mıdır salak mıdır anlamadım.
aynen :lepi:
fena mı oldu ama :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?