Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne dicek annem yahu, sıyırdın kafayı iyice diyo o kadar canım annem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
tamam koyucam hepsiniiii zemuszemus melak etmeeeeeeeee :1hug:

ne dicek annem yahu, sıyırdın kafayı iyice diyo o kadar canım annem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
tamam koyucam hepsiniiii zemuszemus melak etmeeeeeeeee :1hug:

hadi ya
benim annem ve ablamda aynısını söylüyor kafayı yedin iyice diyolar:roflol:

sakın unutma he:)fiatlarınıda yaz he:)opuyorumnanaktan

kizlar ben biraz bula$Ik temizlik felan ugra$cam
güzel bi du$ alip süslenip püslenip gelcem bayanssulusmile
ondan sonra bütün ak$am burdayiim
herke$Lere bol sohbetler iyi keyifler opuyorumnanaktan

küçük sırları izleyen varmıkiiiiiiiaklinialirimsmile
vaaaar :asigim:
ayşegül ve çet forevır :lepi:
en iyisini yapıyorsun canım, takmamak lazım çok fazla zaten,
gelir hevesin bir kaç zaman sonra
insan durduramıyor kendini kaydirigubbakcemile3

benim annem nişanlı olmama rağmen "hele bi gelsin askerden ne zaman evleneceğiniz belli olsun o zaman alırız hepsini, modası geçiyo, yenisi çıkıyo" diyip duruyo kaydirigubbakcemile3
ama bazen de eve bi gidiyorum yemek takımı almış dizmiş odama, tencere takımı görüyo "aa indirimdeymiş bak gel gidip bakalım" diyokaydirigubbakcemile3
belli olmuyo yani onların sağı solu, ben alıp getirince de güzelmiş diyo kaydirigubbakcemile3

kizlar ben biraz bula$Ik temizlik felan ugra$cam
güzel bi du$ alip süslenip püslenip gelcem bayanssulusmile
ondan sonra bütün ak$am burdayiim
herke$Lere bol sohbetler iyi keyifler opuyorumnanaktan

kolay gelsin sana tatlım 6 dan önce gelmeye çalış konuşalım biraz seninle tatlımopuyorumnanaktan

kizlar bu hazır agda bantlarından kullandınızmıı hiç aldım duruyoo denemedimmhiç iyimidirkiibilmiyorumkismile

Ben veet'in almıştım, hassas cilt için olan sir ağdalı olanı, maviydi sanırım kutusu; güzel alıyodu ama uzamasını beklemek lazım ağdada yazın zor oluyo yaa makineyle bitiveriyo kısa mıza dinlemio o kaydirigubbakcemile3

bencede burda biraz daha dur canım başlarsın sende benim gibi benimde aklımda hiç çeyiz işi yokken saolsun duygum başlattın beni:)

begümcüm benimde annem öyle burcu bak buna güzelmiş hadi alalım diyorum bennde:)birazcık ucuz olsalar ya çokpahalı herşey

bu kıl tüy işlerinden nefrett ediyorum yaaa klava:

evt yaa çok pahalılar, yoksa bitmişti çoktan ben alırdım herbişeyi :smiley-cool:

bu kıl tüy işlerinden nefrett ediyorum yaaa klava:

al benden de o kadar kötükedihüso
bi tarafı halletsen başka yer çıkıyo kaydirigubbakcemile3
epilasyon iyi hoş çözüm de ben sarışınım tüy köklerim çok zayıfmış, 1 sene kadar kalınlaştırmak için jiletle yapman lazım sonra deniycez olmayadabilir dediler, bi kere jilet denedim, ne kötü bişey o yaaa kaşıntıdan ölüyodum :dilcikar:

kizlar bu hazır agda bantlarından kullandınızmıı hiç aldım duruyoo denemedimmhiç iyimidirkiibilmiyorumkismile
ben kışın kullanıyorum, yazın makiayla hallediyorum, uzamasını beklemek zorunda almıyorum. Çok kullanışlı ben iki tanesiyle bir bacağı bitiriyorum valla. Tavsiye ederim
hadi ya
benim annem ve ablamda aynısını söylüyor kafayı yedin iyice diyolar:roflol:

sakın unutma he:)fiatlarınıda yaz he:)opuyorumnanaktan
tamam tatlım hem beğenirsen sende alırsın belkim kaydirigubbakcemile2
wowwwwsempatiksalakcinni
ayşegül değilde
çet forıverrr:roflol::roflol:
salak suya göre ayşegülü daha çok beğeniyorum, ali de saf mıdır salak mıdır anlamadım.
aynen :lepi:

bencede burda biraz daha dur canım başlarsın sende benim gibi benimde aklımda hiç çeyiz işi yokken saolsun duygum başlattın beni:)
fena mı oldu ama :1rolleyes:

kesin oorası öle fena olmadı tabii çok iyi oldu
ay ewet bende sinir oldum suya ya salak tuvaletten bir türlü çıkamadı kilitlendi tuvalete ya sonra reklama girdi duşa girnce unuttum gitti sonunda ne oldu ayşeğül sledi dimi şarkıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…