Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkesten önce kendin önemlisin o yüzden seni üzen bi insan için kendini bu kadar hırpalamaya değmez tatlım akışına bırak ne olursa olsun.:1hug:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

mel_ay, xdurux, miracle07+, tatlikis+, nuran07, my_everything, yengec123, SiYaHinCiM+, flowerb, çiğdemi, susu_+, ebuş81+

ooo maşallah baya kalabalığız
zemuszemus

kızlar nasılsınız bakalım.ben geldiiiim.sonunda nişanlımın ustadaki görevi belli oldu.revire çıktı görevi.rahat olur dyorlar.var mı kızlar bilgisi olaaaan?

gel gel
aaa unuttum canım ya ama bi tanesi ciralex diye galiba sabahki içmem gereken

h.g devremm nasılsınopuyorumnanaktan

benimkine benziyor adı ihmal etme ama ilaçlarını

sıkıldım ben yahu

bende yaa sıcaktan canım çalışmakta istemiyooo poff

forevırlara bakıınn:))))
ayşşegülün ruju iğrenç

braid pitt le angelina jole nin filmini seçtiler ya angelinanın dudaklarına benzetmeye
çalışmış ama dediğin gibi olmamışşşşş

selam kızlar ben geldim

hoşgeldn canımmmm

evet evet kalabalığız ama herkes katılsa daha iyi olur kaydirigubbakcemile5

kızlar nasılsınız bakalım.ben geldiiiim.sonunda nişanlımın ustadaki görevi belli oldu.revire çıktı görevi.rahat olur dyorlar.var mı kızlar bilgisi olaaaan?

iyiyim canım sen nasılsın? hoşgeldin. revir hakkında bilgim yok ama tahminimce iyidir canım
hayırlısı olsun inşallah

selam kızlar ben geldim

Hoşgeldin canım nasılsınnnopuyorumnanaktan

evet herzaman böyle olmak dileğiylee zemuszemus

Hayırlısı olsun canım umarım rahat eder.

hoşuldum canm.bende iyiyim artık.askerimin sesi daha iyi geliyo son zamanlarda zorluodu benim sabrımı.inş. hayırlı olur.:Saruboceq:
darısı tüm tertiplerimin başınaa olumunekankayizsmile

hoşuldum canm.bende iyiyim artık.askerimin sesi daha iyi geliyo son zamanlarda zorluodu benim sabrımı.inş. hayırlı olur.:Saruboceq:
darısı tüm tertiplerimin başınaa olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım hakkınızda. revir bildiğim kadarıyla daha rahat geçer. iyi yani bence.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…