Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım yaa anneleri de tanıştırdık aradan çıktı
anneside diyormuş gelir gelmez takalım yüzüklerinizi diye
darısı her isteyenin özellikle senin başına burcucum sırnaşık şey

İNŞALLAH CANIM AY NE GÜZEL YA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA:)
KOCAMAN BİR AMİN DİYORUM CANIM:Saruboceq:

kızlar nişanlımın yeri belli oldu Çanakkale Gelibolu yolcusu kalmasın zemuszemus
Hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

AAA NE GÜZEL YAKIN 4 SAATLİK YOL İST.DAN
BENDE 2 SENE ORDA OKUDUM CANIM

kızlar nişanlımın yeri belli oldu Çanakkale Gelibolu yolcusu kalmasın zemuszemus

delikafaduldendelikafadulden canımmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun o kadar da uzak sayılmaz ne güzel yaa maşallah turkbayragi

off bizim hala belli olmadı ya delircem artık ben doğuya düşcek biliyorum ama neresiiiiiimafoldumben

erkekler zaten tuhaflar -tatlicadiarzu- bide askerligin tuhafligi ekleniyo sempatiksalakcinni
sen büyüksün rabbim

az önce benimkini aradım nöbette olduğunu söyledi
ben burcu arkadaşıyım diyorum burcu mu dedin diyor ewet dedim he tamam burcu sölerim ama unutmayın dedim acil dedimki sölesinler die:)

bizimde bazen işler geldimi üst üste geliyor işte kafamçokkarıştı
aman bitmiyor zaten yap yap iş :umursamaz:
en iyisini yapıyorsun sen :lepi:

hayırlı osun canım :lepi:

hayırlısını iste canım doğuda olup rahat olduklarını söyleyenler var benim eski sevgilim hakkaride yapmıştı sürekli mesajlaşıyoduk
kaan da mesajlaşamıyoz maşesef düşün yani

az önce benimkini aradım nöbette olduğunu söyledi
ben burcu arkadaşıyım diyorum burcu mu dedin diyor ewet dedim he tamam burcu sölerim ama unutmayın dedim acil dedimki sölesinler die:)

ah bi ulasabilseeeem o kogusu ayaga kaldircam klava: ceneleri düsükler bi konusturmadilar :umursamaz: hepsine küstüüüm aramiyorum artik zaten

senin o telefondaki asker de tam ariza cikti sempatiksalakcinni

hayırlısını iste canım doğuda olup rahat olduklarını söyleyenler var benim eski sevgilim hakkaride yapmıştı sürekli mesajlaşıyoduk
kaan da mesajlaşamıyoz maşesef düşün yani

canım hep hayırlısı için dua ediyorum ama artık bunaldım bir an önce belli olsun artık belirsizlikler yedi beni yaa 2.5 aydır neresi neresi diye bekliyorum bugün belli olcaktı hala okunmamışmafoldumben

canım öyle deme hayırlısı olsun yeter ki sağsalim kavuşalım hepimiz en önemlisi bu :Saruboceq:

canım hep hayırlısı için dua ediyorum ama artık bunaldım bir an önce belli olsun artık belirsizlikler yedi beni yaa 2.5 aydır neresi neresi diye bekliyorum bugün belli olcaktı hala okunmamışmafoldumben

en hayirlisi neyse o olur in$allah canim :Saruboceq: biraz daha sabret bak bugün yarin belli olucakmis i$te
ben ula$amadigimdan ögrenemicem de anca haftaya dagitim iznine gelirse herseyin hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…