- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.001
kızlar nişanlımın yeri belli oldu Çanakkale Gelibolu yolcusu kalmasın zemuszemus
Hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
inşallah canım yaa anneleri de tanıştırdık aradan çıktı
anneside diyormuş gelir gelmez takalım yüzüklerinizi diye
darısı her isteyenin özellikle senin başına burcucum sırnaşık şey
kızlar nişanlımın yeri belli oldu Çanakkale Gelibolu yolcusu kalmasın zemuszemus
erkekler zaten tuhaflar -tatlicadiarzu- bide askerligin tuhafligi ekleniyo sempatiksalakcinni
sen büyüksün rabbim
bizimde bazen işler geldimi üst üste geliyor işte kafamçokkarıştıayy ne güzel kız
inşallah askerden sonra alırda giyer yüzükleri takarsınız canım
hadi ya olsun canım üzülme
hımm anladım nurancım bende iyiyim yoğunum da pek sallamıyorum işleri bitmezki bunların işleri
ladyim ellerine sağlık tatlım mis gibi olmuştur valla
delikafaduldendelikafadulden canımmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun o kadar da uzak sayılmaz ne güzel yaa maşallahTurkbayragi
off bizim hala belli olmadı ya delircem artık ben doğuya düşcek biliyorum ama neresiiiiiimafoldumben
[ı]ohh bee karnımı doyurdum geldim cokacimcoook çok acıkmışımm[/ı]kaydirigubbakcemile3
az önce benimkini aradım nöbette olduğunu söyledi
ben burcu arkadaşıyım diyorum burcu mu dedin diyor ewet dedim he tamam burcu sölerim ama unutmayın dedim acil dedimki sölesinler die:)
ben önemli diyorum unutmasınlar diye
az önce benimkini aradım nöbette olduğunu söyledi
ben burcu arkadaşıyım diyorum burcu mu dedin diyor ewet dedim he tamam burcu sölerim ama unutmayın dedim acil dedimki sölesinler die:)
melaycım pazartesi günüde yapabilir misin ay başı olduğundan giremicem faturaar felan var çok yoğun olucam ya
afiyet olsun balım
hayırlısını iste canım doğuda olup rahat olduklarını söyleyenler var benim eski sevgilim hakkaride yapmıştı sürekli mesajlaşıyoduk
kaan da mesajlaşamıyoz maşesef düşün yani
ohh bee karnımı doyurdum geldim cokacimcoook çok acıkmışımmkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden canımmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun o kadar da uzak sayılmaz ne güzel yaa maşallahturkbayragi
off bizim hala belli olmadı ya delircem artık ben doğuya düşcek biliyorum ama neresiiiiiimafoldumben
ohh bee karnımı doyurdum geldim cokacimcoook çok acıkmışımmkaydirigubbakcemile3
canım hep hayırlısı için dua ediyorum ama artık bunaldım bir an önce belli olsun artık belirsizlikler yedi beni yaa 2.5 aydır neresi neresi diye bekliyorum bugün belli olcaktı hala okunmamışmafoldumben
afiyet olsunncokacimcoook cokacimcoook
ho$geldin canim , afiyet olsuuun yarasiiin mel_ay' Ima cokacimcoook:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?