Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne olsun tatlıkısım mısafır gelıcek koşuşturmca..
biyandan aşkıma üzülüyom çok yoruyolar aradı azönce hayatım çok yoruluyorum diyo..
yaz sıcağında boş bırakmıyolar uyuzlar..
sen nasılsın ilaçlara devammı burcum?

evet ayşegül söyledi tatlım, salak su herşeyde o ön planda oh iyi oldu
çet forevır :lepi:

selammmm fıstıklar bende geldimmmm
konu ne ne konuşuyoruz?
hoşgeldin tatlım nabersin
öyle ordan burdan laflyıoruz işte

didom sende hoşgeldin

slm kızlarr.
susumm ben hala tercıh formu alamadım bugunde mısafır gelıyo cıkamadım..
bitmez dimi ya

evet çettsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

bitmez heralde didoşum bakarsınn cevrendeki tüm okullara bulamazsanbilmiyorumkismile
6 sında son ama ona göre canımm..
ben verdımm gittii..
evet çetttttsırnaşık şeyŞeniz

selammmm fıstıklar bende geldimmmm
konu ne ne konuşuyoruz?

slm canım h.g
herşeyde konuşuoz belirli bir konu yok yani:)

hımm ayy yazık ya scaktada hiç çekilmez yani
bende iyiyim valla hiç düşünmüyorum aklıma getirmiyorum onu akşamarı ilacımı almayı ihmal etmiyorumda sabahki alacağım ilacı 2 günden beri unuttum nese yarında ona başlıcam

hadi ya güzel söyledi mi bari ayşeğül
demire karşı bişeyler hissediyor galiba su ben öle sezinledim duygum

ben geldimmm ayy gene bi sürü para verdim kıyafeteakannehir napcam ben ya elim geçen ilk parayla kıyafet alıyorum :kedi:
ama ben herşeyimi nişanlımla beraber almak istiyorum o gelsin de toptan alırız zaten aşkım da sen bana gel yeter diyooo :asigim:

bu arada kesinlikle çeeeeeet:jeyyar: çok hoş yaa.. ayrıca bence de ayşegül bayılıyorum bu dizide ona:jeyyar:

hımm şu yeni diziden bahsediyorsunuz anladım şimdi. Ben sinem kobal'ı hiç sevmiyorum o yüzden pek ilgimi çekmedi şimdilik ama kardeşim izliyor.
ben de pek sevmem sinem kobal'ı ama merve boluğur(ayşegük)'e bitiyorum siyah saç kırmızı ruj hep favorimdiraklinialirimsmile
:roflol::roflol: çet 1 numara
demir alidenn daha karizma benceee:1ninca:

çeti çocukluğumdan beri severim yaaaa pc'de fotoları dolu :kedi:kaydirigubbakcemile3 bence herkes aliden daha karizmaa yaa tiksinç geliyo o ali banananiknanik

kızlar ben kaçıyorum iki işi birarada yapamıyorum bugün kaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum, akşama yada haftasonu aralarda kaçarım burda olanlarla görüşürüz, görüşemezsek ptesi burdayım yerimseniben

yepyeni bir ay geliyor bakın, ptesi ağustos olmuş olacak, kocaman bir ay daha eksildi şafaklardan ne güzeeel opuyorumnanaktan

hepinizi bıraktığım gibi mutlu bulurum inşallah, unutmayın moraller yüksek olmalı bayanssulusmile

hepinizi tek tek öpüyorum, grşşrrrzzzz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…