Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol canım ya sakin olmalıyım gerçekten :bbo: evet en geç salı belli olur cumartesi çıkıyolar zatenakannehir ayy çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile

ayy ne güldüm arıza lafına he:)))

hakkaten yani 40 yıllık arkadaşıyım sanki tamma burcu demesi şaşırttı beni

:dance: gül zaten tatliim , ama öyle yani sanki seni taniyoda bi samimiyetiniz var
tamam burcusu söyler o , burcum demedigine sadece burcu dedigine sükretmek lazim tabi kaydirigubbakcemile3:roflol:
benim telefona cikan asker de , abla demisti ablasiiiiii kurban olsun ona sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

heheh abla

banada yenge diyolardııı

tanıdık olmuştum zatenn
kaydirigubbakcemile3

akşam iştimasından sonra okunur demişti benimkide ama erken söylemişler galiba. 1 dk bile konuşmadık telde söyledi kapatmam lazım dedi kapattı.
inşallah canım yaa:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKIZLAR BEN BUGÜN BİRAZ ERKEN ÇIKICAM MÜDÜR YOK HADİ GÖRÜŞÜRZ SALI GÜNÜ İİ AKŞAMALR İNCİM HAKKINDA HAYORLISI İSTE TAKMA KAFANA CANIM BENİM
saol canım benim inşallah hayırlısı olur:Saruboceq: iyi akşmalar tatlım

heheh abla

banada yenge diyolardııı

tanıdık olmuştum zatenn
kaydirigubbakcemile3

benimki ilk ve son arama oldugundan sempatiksalakcinni taniyamadim kimseyi

ya bak $imdi icime kurt dü$tüü , acaba ba$ka bi kiz ariyoda ona mi yenge diyolar da bana direk abla dedi sempatiksalakcinni

aman öyleyse bile canim sagolsun :teytey: takmicam kimseyi beni istemiyosa da istemesiiin ona mi kaldim

iyi dedin ladyim seni istemeyeni sen hiiiiiçç isteme zateenn :umursamaz:

iyi dedin ladyim seni istemeyeni sen hiiiiiçç isteme zateenn :umursamaz:

bakma sen keyfim yerinde diye böyleyim :dance:
yoksa $imdiye coktan oturmu$ agliyodum belkide boshayallersmile
amaaan 3 günlük dünya zaten aci cekmeye degermi
hep dua ediyorum hayirlisiyla tekrar bir araya gelelim diye ama , olmazsa da kismet degilmis napalim
öyle bisey olursa otursun beni kaybettigine yansin bayanssulusmile:1closedeyes:

Sende moralini yüksek tut. İnan çabuk geçiyor zaman ama son günlerde duruyor sanki ya da kavuşmanın heyecanıyla bana öyle geliyor=))

hehhh şöyle kendi kendimize moral vericez hep böyle ladyimkaydirigubbakcemile5

Sende moralini yüksek tut. İnan çabuk geçiyor zaman ama son günlerde duruyor sanki ya da kavuşmanın heyecanıyla bana öyle geliyor=))

son günler oldugundandir canim ya $afak sIkI$tirmasi oldugundandir :dance:

hehhh şöyle kendi kendimize moral vericez hep böyle ladyimkaydirigubbakcemile5

valla mel_ay'cim iki gündür kötüydüm ama bugün böyle bi keyif geldi , icimdeki kötü his gitti felan :dance: aman ALLAH bozmasiiin kimsenin agiz tadini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…