- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.041
anlıyorum tatlım tabi ki seni. düşünmemek elde değil ama işte biraz daha soğuk kanlı olmamız gerekiyo böyle durumlarda. hem 3 gün ne ki canım ya sıkma kendini bu şekilde. bak işte en geç 3 güne kadar belli olucakmış rahat ol sende:teselli:
ay ben heyecandan karıştırdım yazılanları sorry :kedi:
siyahincim için diycektim.
ayy ne güldüm arıza lafına he:)))
hakkaten yani 40 yıllık arkadaşıyım sanki tamma burcu demesi şaşırttı beni
saol canım ya sakin olmalıyım gerçekten :bbo: evet en geç salı belli olur cumartesi çıkıyolar zatenakannehir ayy çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
:dance: gül zaten tatliim , ama öyle yani sanki seni taniyoda bi samimiyetiniz var
tamam burcusu söyler o , burcum demedigine sadece burcu dedigine sükretmek lazim tabi kaydirigubbakcemile3:roflol:
benim telefona cikan asker de , abla demisti ablasiiiiii kurban olsun ona sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
inşallah canım yaa:Saruboceq:akşam iştimasından sonra okunur demişti benimkide ama erken söylemişler galiba. 1 dk bile konuşmadık telde söyledi kapatmam lazım dedi kapattı.
saol canım benim inşallah hayırlısı olur:Saruboceq: iyi akşmalar tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKIZLAR BEN BUGÜN BİRAZ ERKEN ÇIKICAM MÜDÜR YOK HADİ GÖRÜŞÜRZ SALI GÜNÜ İİ AKŞAMALR İNCİM HAKKINDA HAYORLISI İSTE TAKMA KAFANA CANIM BENİM
hayırlısı için dua et canım benim. Allahım hakkınızda en hayırlı olanını versin size.opuyorumnanaktan:Saruboceq:
heheh abla
banada yenge diyolardııı
tanıdık olmuştum zatennkaydirigubbakcemile3
benimki ilk ve son arama oldugundan sempatiksalakcinni taniyamadim kimseyi
ya bak $imdi icime kurt dü$tüü , acaba ba$ka bi kiz ariyoda ona mi yenge diyolar da bana direk abla dedi sempatiksalakcinni
aman öyleyse bile canim sagolsun :teytey: takmicam kimseyi beni istemiyosa da istemesiiin ona mi kaldim
iyi dedin ladyim seni istemeyeni sen hiiiiiçç isteme zateenn :umursamaz:
kızlar nişanlımın yeri belli oldu çanakkale gelibolu yolcusu kalmasın zemuszemus
hayırlısı olsun inşallah :saruboceq:
canim moralini yüksek tutmaya calis , az kalmis 24 gün nedir ki onca zaman beklemisin yerimseniben
benim daha koskoca bi askerlik var daha önümde , hemde öyle izin kullancak görcem gibi bi durumda yok , birde üstüne üstelik ayriyiz , yani her dakika öyle canim istediginde ulasamiyorumda , ama yinede moralimi bozmamaya calisiyorum hersey vatan icin turkbayragi Rabbim sabrimizi verir
bakma sen keyfim yerinde diye böyleyim :dance:
yoksa $imdiye coktan oturmu$ agliyodum belkide boshayallersmile
amaaan 3 günlük dünya zaten aci cekmeye degermi
hep dua ediyorum hayirlisiyla tekrar bir araya gelelim diye ama , olmazsa da kismet degilmis napalim
öyle bisey olursa otursun beni kaybettigine yansin bayanssulusmile:1closedeyes:
Sende moralini yüksek tut. İnan çabuk geçiyor zaman ama son günlerde duruyor sanki ya da kavuşmanın heyecanıyla bana öyle geliyor=))
hehhh şöyle kendi kendimize moral vericez hep böyle ladyimkaydirigubbakcemile5
son günler oldugundandir canim ya $afak sIkI$tirmasi oldugundandir :dance:
valla mel_ay'cim iki gündür kötüydüm ama bugün böyle bi keyif geldi , icimdeki kötü his gitti felan :dance:aman ALLAH bozmasiiin kimsenin agiz tadini ya
turkbayragi $AFAK 202 turkbayragi
turkbayragi MEHTAP 40 turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?