- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.081
kızlarrr içinizi ferah tutun hakkınız da hayırlısı olsun inşşş alt devreler ustaya geçioo benm askerim rahat edecek artıkv:lepi:
Kızz bu kadar belli etme yawww,:teytey: bizde iyicee üst devre olmaya yaklaşıozz,
rahatız artık yaaahihoyyyt:lepi:
saol angel inşallah hayırlısı olura.s.
ayy napcak ustada çok merak ediyorum acemiliği o kadar kolay ve boş geçtiki inşallah böyle devam eder yine çok yorulmaz aşkım, hiç bir sorun yaşamadık çok şükür
bu kadar rahat olmayacakk cnm nöbetleri görevleri fln olacakkkk ama iyi olsunlar daa demi cnmm
büşracım ben netten çıkıom cnm msn mi özelden göndereyim mi msn den lak lak yapalım birazzzz =)
Biraz önce aradi, belli olmus. Hakkari... hem de cok kötü bir karakol adini yazmak bile istemiyorum. Kötüyüm... ne kadar beklesek de... kötüyüm ve aptal gibi telefonda agladim evet.
off canım yaa bilmiyorumkismile
üzülme desem fayda etmıcek bılıyorum..her an korkuyla onu dusunuceksınn..ama hep ıyısını dusenelım biz..
sağ salim kavusmayı nasıp etsin rabbımm
Hakkari Aktütün... tanrim! inanamiyorum hala. nasil gecer simdi bu 11 ay nasil...
akrabamızın şehit olduğu lanet yerr:gitme:
ne desem boşşbilmiyorumkismile
Hakkari Aktütün... tanrim! inanamiyorum hala. nasil gecer simdi bu 11 ay nasil...
moral icin tesekkür ederim.
ebuşuuummm tertiibbiiimmmm napıyosuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?