- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.701
Ahh ahh bitanem yanimda olsa .. kucagina yatar sevmedigim halde saclarimla oynamasina izin verirdim :asigim: sonra ona SIM SIKI sarilip öylece huzur icinde temiz bir uyku cekerdim
amaa bunlara 11 ay daha hasret kalacagim offff allahim offff mafoldumben
walla senin daha güzel olurdu gamzemde
ben neyapardım bi düşüneyim önce sıkı sıkı sarılır bi öperdim sonrada hadi tavla oynamaya derdim . delikafadulden
meşhurdur bizim tavla maçlarımızda.ama yok yanımda püffffmafoldumben
GAMZEEEEEEEE NE UYUMASI BACIM YAAAAAA UYKU MU VAR BENDE SANKİ?lülülülülülü
Ahh ahh bitanem yanimda olsa .. kucagina yatar sevmedigim halde saclarimla oynamasina izin verirdim :asigim: sonra ona SIM SIKI sarilip öylece huzur icinde temiz bir uyku cekerdim
amaa bunlara 11 ay daha hasret kalacagim offff allahim offff mafoldumben
canım seninkidemi yeni gittiturkbayragi
tatlım şafağı azaldıya sıkıştırıyo ondan sinirlenmiş buna bu kadarkaydirigubbakcemile3
Haklısın galiba yeşilcim laelaelaelaelae
Az kaldıkça deli oluyorum. Ama şöyleki bana dediğini paylaşayım..29 u pazartesi akşamı bitiyormuş askerliği. Kıbrıstan deniz yolu ile de dönme durumu var uçak yerine, ama kesin deil. Salı günü gelecek ya normalde, gemi mersin üzerinden geliyormuş, çarşamba ise alanya üzerinden. Acaba Alanya yı mı görsem deyince benim heyheylerim geldi tabi. Dedim salı gel, ha alanya ha mersin falan diye. Ben ısrar edince bide tamam stres yapma dedi bana. :mymeka: Ben de teli kapattıktan sonra msj attım ne zaman istersen gelebilirsin şafak saymıyorum artık diye.klava: Yazık aşkım bu mesaja çok üzülmüş, üzüldüğünü anlatan bir msj gönderdi içim parçalandı akşama kadar içimde kaldı. Ama sonra birbirimizin gönlümüzü aldık Şeniz
Böyle işte
Tatlım ne güzel uzamadan çözülmüş sevindim ama zaten çok problem edilecek bi durum yoktu konuşarak halledebilirdiniz bu şekilde birbirinizi incitmeden, ama olsun şafağınız yeterr bee 6 off offbizde 32kaydirigubbakcemile3
Sizin de az kaldı maşallah,
Ama azaldıkça insan daha çok sabırsızlanıyor bir an önce kavuşmak istiyor... Oy oy Çok üzgünüm çoook İnsanın gözünde büyüyor valla günler, gelse de görsem yakışıklımı :asigim:
---------- Biten 194 ----------alkisalkisalkis
------- Kalan Şafak 266 --------:gitme:
------ 19.03.2010 Teskere -------:asigim:turkbayragi
***** Mehtap 25 Haziran *****
:asigim:**** Doğum Günü 27 Haziran ****:asigim:
:lepi:££££££££££ SON 1 GÜN ££££££££££:lepi:
-------------- Yarın KavuşuyoruZzzzZ -----------------------:asigim:
Aynen cnm yaa günler azaldıkca bedenime sığmıyor içim dolup taşıyorum sanki yaadelikafadulden Rüyalarıma giriyo artık geldiği günün hayali:kedi:
:kedi: ayy sorma yaaa bende el ele göz göze gezen sevgilileri görünce ağlayasım geliyo:sinifsinif::1hug:
Ben de yolda gördüklerimi ona benzetir oldum delikafadulden
N€RGıS;7631122 .!.:safak 332
seviyorum seni uleynnn :kedi:
---------- Biten 194 ----------alkisalkisalkis
------- Kalan Şafak 266 --------:gitme:
------ 19.03.2010 Teskere -------:asigim:turkbayragi
***** Mehtap 25 Haziran *****
:asigim:**** Doğum Günü 27 Haziran ****:asigim:
:lepi:££££££££££ SON 1 GÜN ££££££££££:lepi:
-------------- Yarın KavuşuyoruZzzzZ -----------------------:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?