Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BENİM YAPACAK DAHA GÜZEL ŞEYLERİM VAR AÇIK KONUŞMAKLAZIM YAWWW kaydirigubbakcemileŞeniz:asigim:

NE UYKUSU BEEE GÜLDÜRÜKLÜ GÜLDÜRÜKLÜ GONUŞMA ....
AYLARIN BİRİKİMİ VAR UYNURMU BEEE :roflol:

tatlım şafağı azaldıya sıkıştırıyo ondan sinirlenmiş buna bu kadarkaydirigubbakcemile3

Haklısın galiba yeşilcim laelaelaelaelae
Az kaldıkça deli oluyorum. Ama şöyleki bana dediğini paylaşayım..29 u pazartesi akşamı bitiyormuş askerliği. Kıbrıstan deniz yolu ile de dönme durumu var uçak yerine, ama kesin deil. Salı günü gelecek ya normalde, gemi mersin üzerinden geliyormuş, çarşamba ise alanya üzerinden. Acaba Alanya yı mı görsem deyince benim heyheylerim geldi tabi. Dedim salı gel, ha alanya ha mersin falan diye. Ben ısrar edince bide tamam stres yapma dedi bana. :mymeka: Ben de teli kapattıktan sonra msj attım ne zaman istersen gelebilirsin şafak saymıyorum artık diye.klava: Yazık aşkım bu mesaja çok üzülmüş, üzüldüğünü anlatan bir msj gönderdi içim parçalandı akşama kadar içimde kaldı. Ama sonra birbirimizin gönlümüzü aldık Şeniz
Böyle işte

Tatlım ne güzel uzamadan çözülmüş sevindim ama zaten çok problem edilecek bi durum yoktu konuşarak halledebilirdiniz bu şekilde birbirinizi incitmeden, ama olsun şafağınız yeterr bee 6 off off bizde 32kaydirigubbakcemile3

---------- Biten 194 ----------alkisalkisalkis

------- Kalan Şafak 266 --------:gitme:

------ 19.03.2010 Teskere -------:asigim:turkbayragi

***** Mehtap 25 Haziran *****

:asigim:**** Doğum Günü 27 Haziran ****:asigim:

:lepi:££££££££££ SON 1 GÜN ££££££££££:lepi:

-------------- Yarın KavuşuyoruZzzzZ -----------------------:asigim:

Sizin de az kaldı maşallah,
Ama azaldıkça insan daha çok sabırsızlanıyor bir an önce kavuşmak istiyor... Oy oy Çok üzgünüm çoook İnsanın gözünde büyüyor valla günler, gelse de görsem yakışıklımı :asigim:

Aynen cnm yaa günler azaldıkca bedenime sığmıyor içim dolup taşıyorum sanki yaadelikafadulden Rüyalarıma giriyo artık geldiği günün hayali:kedi:

olmadı olmadı olmadı GİDEMİYORUM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:1hug:
Ben de yolda gördüklerimi ona benzetir oldum delikafadulden
:kedi: ayy sorma yaaa bende el ele göz göze gezen sevgilileri görünce ağlayasım geliyo:sinifsinif:
N€RGıS;7631122 .!.:
safak 332
seviyorum seni uleynnn :kedi:

kaydirigubbakcemile3 ayy kız aşkımda bana der böle seviyorum seni uleyn diyee o geldi aklıma:asigim:

cnm bnm yarın büyük gün desene hadi şimdiden gözün aydınnn allah temelli kavuştuğumuz günleride göstersin hepimize innşşşşaaaallllllaaaaahhhhhh:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…