Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benimki aradı,müsait olmadığı için net konuşamadı ama acemi birliği sonrası izni olcaktı,o uzamış işte daha geç gelecekmiş,doğudada asker değil neden anlamadım

inşallah canım. dayımda şırnakta yapmıştı 1 yıl uyumamıştık. yine öyle geçecek 1 yıl biraz sıkıntılıyım. yeni yeni dang etti kafama ilk duyduğumda çok etkilenmedim.

sIkma canini , icini ferah tut canim ALLAH askerlerimizi korusun :Saruboceq:
benim arkadasimin biri batmanda asker , inan izmirde askerlik yapan arkadasimdan daha rahat
burda hep beraber birbirimize destek olup , tüm askerler icin dua ederiz :Saruboceq:
Rabbim hepsinin yar ve yardimcisi olsun

ferah tutmaya çalışıyorum da işte ne biliyim bi tuhaf hissettim kendimi.. Amin Allah'ım hepimizin askerlerini korusun.. ya öyle diyorlar işte batıdan daha rahat diyorlar ama ne biliyim canım bu adi şerefsiz bölücüler durmuyor ki ben kendimi yiyorum burada. dua edelim bolbol ben herkese dua ediyorum inşallah hepsi sağ salim gelirler tek dileğim bu :)

huu huuuu.. ben geldiiimm =)

ho$geldin caniiiim a.s. nasilsin

evet canim artik hic belli olmuyo nerenin daha rahat olacagi
aynen öyle biz brbirimize burda destek olmamiz gerekiyo , birbirimiz icin dua etmemiz gerekiyo :Saruboceq: dualarimizla rabbimin yardimiyla herseyin üstesinden geliriz insallah

evet canim artik hic belli olmuyo nerenin daha rahat olacagi
aynen öyle biz brbirimize burda destek olmamiz gerekiyo , birbirimiz icin dua etmemiz gerekiyo :Saruboceq: dualarimizla rabbimin yardimiyla herseyin üstesinden geliriz insallah

inşallah canım çabuk geçer umarım bu şafaklar hemen kavuşuruz sevdiklerimize.

in$allah :Saruboceq:
burda kizlarla güzel sohbetler edip , keyiflenip vakit öldürürüz iste kaydirigubbakcemile2

öyle tabi ama sınav yılım okul başladığında hiç giremicem desem yeridir o yüzden bu yıl zor olacak benim için yoksa bir şekilde geçer tabiki of bilemiyorum beynim durdu kafamçokkarıştı

canım benim eşim 1 ayı geçiyor usta birliğine gideli hala çıkmadı bu hafta bekliyoruz inşallah

bilgilendirmen için sağğol arkadaşım. Bakalım gittikten sonra neyin ne olduğu belli olur artık. Hayırlısı olsunda yeter.

dağıtımımız belli oldu Şırnak.

Canım hayırlısı olsun, Allah sağsalim kavuşmayı nasip eylesin. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış :Saruboceq:

dağıtımımız belli oldu Şırnak.
hayırlısı olsun canım Allah kavuştursun ilk duyduğunda korku uyandırıyo ama belki daha rahat olur bilemeyiz Allah hepsini korusunturkbayragi
kızlar benimki aradı,müsait olmadığı için net konuşamadı ama acemi birliği sonrası izni olcaktı,o uzamış işte daha geç gelecekmiş,doğudada asker değil neden anlamadım

hoşgeldin canım daha önce karşılşamamıştık,
sanırım acemelikte hala? bizim de acemiliğimiz 2.5 ay sürdü yemin töreninden sonra izin olmadı 7 sinde çıkcak. sanırım sizin de öyle olucak.

pissy bizim acemilik devam ediyo ama yemin töreninden sonraki hafta çıktı çarşıya bugün de çıktı gördüm aşkımı:asigim: ama ağrıda merkezde kalırsa çarşısı olcak yoksa zor :1no2:

öyle tabi ama sınav yılım okul başladığında hiç giremicem desem yeridir o yüzden bu yıl zor olacak benim için yoksa bir şekilde geçer tabiki of bilemiyorum beynim durdu kafamçokkarıştı

belkide böylesi daha hayirlidir canim , kendini derslerine verirsin kafa dagitmak icin
hem böylece cok ders calisarak sinavin da güzel gecer insallah

Canım hayırlısı olsun, Allah sağsalim kavuşmayı nasip eylesin. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış :Saruboceq:
Teşekkür ederim canım kötü şeyler getirmiyorum da bi tuhaf oldum ne bileyim dayımda orada yapmıştı her gün bilgi alırdık netten komutanlardan yani aynı şeyleri yaşayacak olmak sıkıyor biraz tam sınav yılımda.
hayırlısı olsun canım Allah kavuştursun ilk duyduğunda korku uyandırıyo ama belki daha rahat olur bilemeyiz Allah hepsini korusunturkbayragi

[/B]

Amin tatlım Allah hepimizi kavuştursun. tabi bilemeyiz hayırlısı olsun Allah hepimizin sevdiklerini korusun turkbayragi

belkide böylesi daha hayirlidir canim , kendini derslerine verirsin kafa dagitmak icin
hem böylece cok ders calisarak sinavin da güzel gecer insallah

evet ben de öyle diyorum belki böylesi daha hayırlıdır bakalım hele bir usta birliğimize varalım okulum başlasın sonrası herşey rayına otursun sonra zorlu bir maraton

pissy bizim acemilik devam ediyo ama yemin töreninden sonraki hafta çıktı çarşıya bugün de çıktı gördüm aşkımı:asigim: ama ağrıda merkezde kalırsa çarşısı olcak yoksa zor :1no2:

nişanlımda oraya gittikten 1 ay sonra çarşı izni oluyor tabi kitlenmezse dedi. zamanla göreceğiz bakalım bizde.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…