- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.161
aman Allah bozmasın canım iyi ol opuyorumnanaktan
ben de aşkımla görüşüyorum msn de çarşıda şu an:asigim:
amin canim amin , kimsenin agzinin tadini bozmasin valla :Saruboceq:
ooo hadi iyisin bakalim :jeyyar:
bende cok denemistim onu canim kaydirigubbakcemile3
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
canim burdan cizelge hazirliyosun , profil düzenleme ayarlarina giriyosun , orda cizelge diye yaziyor , hazirladigin cizelgenin adresini oraya kopyaliyosun
bi dene bakalim olmazsa daha ayrintili anlatiriz
canım çizelge yazılımınız öngörülen formatta deildir dio kaydirigubbakcemile3 yine beceremedm kaydirigubbakcemile3
bende de ayni sorun vardi canim , sagolsun pissy yardimci olmustu opuyorumnanaktan
dur ben sana özelden anlatiyim
selam canım iyiim çok şükür.sen nasılsın? haklısın valla tatlım şükrediyorum ben batı olsun diye dua etmedim zaten hep hayırlısını istedim:Saruboceq: aminnn hepsini kourusun:Saruboceq:
saol canımmm opuyorumnanaktan öğrendim rahatladım yaahihoyyyt aayy gerçekten miii neler diyodu canım rahatmıymış orası?
çok konuşamamıştım canım ama gayet rahatım nöbet tutuyorum şimdilik diyodu.
Cicim çok teşekkür ederim canımm sayende benim de oldu daisypathim olumunekankayizsmile şimdi bu her gün kendisi yenilio günleri dimi bi de onunla uğraşmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne demek canim bende arkada$lar sayesinde kavu$tum cizelgeme kaydirigubbakcemile3, pissy sagolsun a.s.
evet canim bi$ey yapmana gerek yok o da bizimle $afak sayiyor i$te sempatiksalakcinni
aaa tamam o zaman saysın tabi işi ne kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben bi kac gündür saymiyorum hic de bakmiyorum $afagim kac diye
kendi kendine azalsin dursun i$i ne
doğru diosunben de şu 100lerden bi kurutulsam hayırlısıyla şu yaz bi bitse opuyorumnanaktan
ohoo ne kalmi$ ki yemi$in askerligi
ben bi 400lerden kurtulsam ya keske
biraz süslenip carsiya cikip kendimie biraz alisveris yapiyim bayanssulusmile
çık canım çık ben de netten çıkayım azcık nefes alayım hava çok sıcak görüşürüz sonra kaydirigubbakcemile3
manisa'da hava berbat sıcak bu havada klimanın serinletti evcağzımda oturmak en iyisi bayanssulusmile
akşamüstü bende çıkmayı düşünüyorum, sevdiceğime bikaç bişey almak istiyorum. Tshirt felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?