Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok konuşamamıştım canım ama gayet rahatım nöbet tutuyorum şimdilik diyodu.

Cicim çok teşekkür ederim canımm sayende benim de oldu daisypathim olumunekankayizsmile şimdi bu her gün kendisi yenilio günleri dimi bi de onunla uğraşmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cicim çok teşekkür ederim canımm sayende benim de oldu daisypathim olumunekankayizsmile şimdi bu her gün kendisi yenilio günleri dimi bi de onunla uğraşmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne demek canim bende arkada$lar sayesinde kavu$tum cizelgeme kaydirigubbakcemile3, pissy sagolsun a.s.
evet canim bi$ey yapmana gerek yok o da bizimle $afak sayiyor i$te sempatiksalakcinni

manisa'da hava berbat sıcak bu havada klimanın serinletti evcağzımda oturmak en iyisi bayanssulusmile
akşamüstü bende çıkmayı düşünüyorum, sevdiceğime bikaç bişey almak istiyorum. Tshirt felan.

çık canım çık ben de netten çıkayım azcık nefes alayım hava çok sıcak görüşürüz sonra kaydirigubbakcemile3

tamam canim , hazir olunca kacicam bende keyfim yerindeyken bi kac bisey aliyim
görüsürüz en kisa zamanda insallah

manisa'da hava berbat sıcak bu havada klimanın serinletti evcağzımda oturmak en iyisi bayanssulusmile
akşamüstü bende çıkmayı düşünüyorum, sevdiceğime bikaç bişey almak istiyorum. Tshirt felan.

canim ben almanyada oldugumdan burasi pek o kadar sicak olmuyor , hazir keyfimde yerinde sositososito
aklinialirimsmile al canim izninde felan verirsiin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…