- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.241
duygummmm nağıon tatlım
layd cnm ben çıkıom şimdi gece gelrm gene öptm
offf bde askıma sarılcam gün gelsede tamamen bitse son günler eziyet gibi oluo kızlar yaa sanki hiç bitmicekmis gibime gelio senağlamasenağlamasenağlama
ooof sıkıldım yaaaa :bbo:
aynen canim , bugün cok sIkIci , haftasonu diye disarda da pek bisi yok
parka gidicem biraz oturmaya kafamçokkarıştı
Şafak 21
off geçmiyo günler deliricemm:gitme:
kaç gündür evde olduğumu unuttum yaa stresten sivilcelendim valla kafamçokkarıştı
oof ne güzel yaa ne kadar az kalmış şu şafağı görmek için neler vermezdim :gitme: geçer canım geçer biraz daha sık dişini çoğu gitmiş zaten azcık kalmış:gitmelumunekankayizsmile
aynen bende canim finallerden sonra hergün evdeyim simdi cikicam biraz disari parkda felan otururm öptüm canim görüsürüz insallah Şeniz
darısı başına canım.olumunekankayizsmile
ama şu son günler ömrümü yedi valla çok zor geçiriyorum.
zaten bi başı bi sonu çok zor geçiyo gerçekten.:gitme:
inşallah canım ama bugünden sonra stres 2 kat cidden bakalım yaa usta birliğimiz Şırnak :gitme: umarım geçer yaa senin şafakları da görürüm inşallahzor geçer tabi geçmiyor günler hiç hele seni düşünemiyorum ama içini ferag tutup keyifle bekle askerini ozaman bak nasıl geçiyor :gitme: yesem bitirsem şu şafakları
sağol canım benim. benim nişanlımda doğuda asker. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama sende içini ferah tut her zaman askerine moral ver.olumunekankayizsmile günler öyle yada böyle geçmek zorunda :teselli:
Millettttt ben 200den dusmusum bile yaaa
Ben $afagimi 201 biliyordum
E$im komutaniyle hesaplamissss
195 mis oleyyyyyyyyyy :lepi:
Millettttt ben 200den dusmusum bile yaaa
Ben $afagimi 201 biliyordum
E$im komutaniyle hesaplamissss
195 mis oleyyyyyyyyyy :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?