Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygummmm nağıon tatlım

layd cnm ben çıkıom şimdi gece gelrm gene öptm

tamam canim gece görüsürüz öyleyse , öptüm bedne kaydirigubbakcemile2

offf bde askıma sarılcam gün gelsede tamamen bitse son günler eziyet gibi oluo kızlar yaa sanki hiç bitmicekmis gibime gelio senağlamasenağlamasenağlama

son günlerin sIkI$tirmasi i$te canim , olsun az kaldii bi kac gün daha sabret , sonrasinda da ALLAH birdaha ayirmaz insallah zemuszemus

oof ne güzel yaa ne kadar az kalmış şu şafağı görmek için neler vermezdim :gitme: geçer canım geçer biraz daha sık dişini çoğu gitmiş zaten azcık kalmış:gitmelumunekankayizsmile

darısı başına canım.olumunekankayizsmile
ama şu son günler ömrümü yedi valla çok zor geçiriyorum.
zaten bi başı bi sonu çok zor geçiyo gerçekten.
:gitme:

aynen bende canim finallerden sonra hergün evdeyim simdi cikicam biraz disari parkda felan otururm öptüm canim görüsürüz insallah Şeniz

tamam canım gez birazcık sen ben de kim bilir ne zaman gezerim cıkarım balkona bile adım atmadım yedim kafayı kafamçokkarıştı görüşürüz opuyorumnanaktan

darısı başına canım.olumunekankayizsmile
ama şu son günler ömrümü yedi valla çok zor geçiriyorum.
zaten bi başı bi sonu çok zor geçiyo gerçekten.
:gitme:

inşallah canım ama bugünden sonra stres 2 kat cidden bakalım yaa usta birliğimiz Şırnak :gitme: umarım geçer yaa senin şafakları da görürüm inşallah zor geçer tabi geçmiyor günler hiç hele seni düşünemiyorum ama içini ferag tutup keyifle bekle askerini ozaman bak nasıl geçiyor :gitme: yesem bitirsem şu şafakları

sağol canım benim. benim nişanlımda doğuda asker. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama sende içini ferah tut her zaman askerine moral ver.olumunekankayizsmile günler öyle yada böyle geçmek zorunda :teselli:

sağol canım benim. benim nişanlımda doğuda asker. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama sende içini ferah tut her zaman askerine moral ver.olumunekankayizsmile günler öyle yada böyle geçmek zorunda :teselli:

ferah tutmaya çalışıyorum işte yapacak birşey yok ki başka... moral vermem lazım tabiki de kendi moralimi bi düzeltsem ona da moral vercem neyse ararsa moral vercem üzülmüştüm anlamıştı şimdi bakalım arasında moral veriyim ona turkbayragi

BIR GÜN GELECEK
BIR GÜN KALACAK

turkbayragi $AFAK 199 turkbayragi

turkbayragi MEHTAP 39 turkbayragi

SENI COK SEVIYORUM
KOCACIM BENIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…