- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.261
ho$geldin caniiiim a.s. nasilsin
evet canim artik hic belli olmuyo nerenin daha rahat olacagi
aynen öyle biz brbirimize burda destek olmamiz gerekiyo , birbirimiz icin dua etmemiz gerekiyo :Saruboceq: dualarimizla rabbimin yardimiyla herseyin üstesinden geliriz insallah
aayy evet pıssyım yaçok fenayıııım valah sıcaktanndelikafaduldençok sıcak fena sıcak kızlar. şimdi nişanlımla konuştum iyiyim ama zemuszemus çok şükür.
aayy evet pıssyım yaçok fenayıııım valah sıcaktanndelikafadulden
canıım.. internette sorun var evde habire kesilio, bi geldim bi gittim o yüzden şimdi düzeldi gibi ama her an gidebilirim, cvp vereyim dedim bu arada.. iyim cnm, nişanlım cep telefonu aldı, bundan sonra iletişimimiz daah ii olucak sanırım, mutluyum o yüzden opuyorumnanaktan
senden naber? nasılsın?
vücudum nemden dolayı bi tuhaf oluyor -tatlicadiarzu-
felakett oturdugum yerde su gibiyim resmen nefes almaya hava yok yabilmiyorumkismile
merabaa millllettt =)
merhaba caniim hosgeldin :teytey:
ya haftasonu kimsenin olmamasi normal mi
hoşbuldum cnm kaydirigubbakcemile5
normal heralde ya bilmem ki
sen naptin canim nasilsin keyifler nasilkaydirigubbakcemile2
iyiyim çok şükür cnm, duzeldk şükür. ben çok inadım ama ya
meg düpüğü yedi artık görünmüo buralar da mafoldumben
sevindim düzelmene zemuszemus
aynen canim , inadim - huysuzum nerde gicik bi huy orda ben
noldu ki hayirdir
aynen ya olumunekankayizsmile
saçma sapan bi mevzuyu büyüttüm, o da alttan alıyo cnm ya kaydirigubbakcemile3 öyle bi hal aldı ki olay sanki ben askerim o beni teselli ediyo
kaydirigubbakcemile3 neyse canim bi defalik bisey olmaz , yapmazsin bundan sonra olur biter , ama yine alttan almis alkisalkisalkis , ben askerim söyle böyle deyip sinirlenebilirdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?