Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canıım.. internette sorun var evde habire kesilio, bi geldim bi gittim o yüzden şimdi düzeldi gibi ama her an gidebilirim, cvp vereyim dedim bu arada.. iyim cnm, nişanlım cep telefonu aldı, bundan sonra iletişimimiz daah ii olucak sanırım, mutluyum o yüzden opuyorumnanaktan
senden naber? nasılsın?

önemli degil canim , benim internette bu ara ayni durumda bi yerinde durmuyo
oo hadi hayirli olsun telefonunuz canim bol bol konusursunuz artik :dance:
bende iyim canim sagol a.s.

sevindim düzelmene zemuszemus
aynen canim , inadim - huysuzum nerde gicik bi huy orda ben
noldu ki hayirdir

aynen ya olumunekankayizsmile

saçma sapan bi mevzuyu büyüttüm, o da alttan alıyo cnm ya kaydirigubbakcemile3 öyle bi hal aldı ki olay sanki ben askerim o beni teselli ediyo

aynen ya olumunekankayizsmile

saçma sapan bi mevzuyu büyüttüm, o da alttan alıyo cnm ya kaydirigubbakcemile3 öyle bi hal aldı ki olay sanki ben askerim o beni teselli ediyo

kaydirigubbakcemile3 neyse canim bi defalik bisey olmaz , yapmazsin bundan sonra olur biter , ama yine alttan almis alkisalkisalkis , ben askerim söyle böyle deyip sinirlenebilirdi de

kaydirigubbakcemile3 neyse canim bi defalik bisey olmaz , yapmazsin bundan sonra olur biter , ama yine alttan almis alkisalkisalkis , ben askerim söyle böyle deyip sinirlenebilirdi de

onu da dedi ya, demez mi hiçç. '' ben askerim ''dedı . illa dencek bu cümle zaten
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…