- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.301
hoşbuldum tatlımhosgeldin duygucum hayirdiir noldu canim a.s.
nedenn ağlıyorsunnnbilmiyorumkismile
yazdım tatlım yukarı bak :çok üzgünüm:
öff hele o sokaktakiler yok mu aah ah sorma dağıldım akşam akşam yaahh uleeynnn ahhh bende öyleyim iştee öyle fena oluyorumkiii:gitme:
geçen gün otobuste onumde çiftler vardı öyle bir sarılmıslarki nasıl içim gitttii
resmen bakakaldım hayallere daldım:gitme:
haklısın canım yakiiiiiiizlar yapmayin böyle ama yaaa , moraliniz bozmayin elinize ne gecicek :umursamaz: nolur yapmayin
bakin yine istediginiz zaman ariyosunuz konusuyorsunuz , yaninizda olmasa bile sevdiginizlesiniz , elbet biticek kavusucaksiniz
ben ne deyim siz böyle yapiyorsaniz :1no2: onca yildan sonra ayrildik birde simdi askerlik felan hic sansim yok öyle arayim konusayim felan $afak bitimine de allah büyük sonumuz ne olucak belli degil
ellerine saglik susu_m a.s.
ay su mavi rengi bi atlataydim hayirlisiyla , kaldim öyle tek basima boshayallersmile
öff hele o sokaktakiler yok mu aah ah sorma dağıldım akşam akşam ya
haklısın canım ya
filmden sonra dağıldım yoksa salmam kendimi ben de
ne var ne yok
susum tatile gidiyormuşsun ooh git bakalım
ne tarafa yolculuk
susum benim şafak 295 :roflol:
ŞAFAK 20:teytey:
DENİZLİ'YE SELAAAMM
Yarın gece gelsin 10'lu sayılar :dance:
yok bidaha izler miyim aldım ağzımın payını ben boshayallersmileizleme canim öyle filmler zemuszemus bende asker türküsü felan dinleyince bi öyle oluyorum hemen degistiriyorum iste
yok yok buraya geldim işte salmayayım kendimi diye kaydirigubbakcemile2kendini topla canım duygusala baglamayalımm
gidiyorum duyguşum çok bunaldım aartıkınn yolculuk çınarcıka doğru keşke aşkımda olsaydı:gitme:
ama onunlada eylülde:asigim:
oooh hadi gözünaydın canım benm :lepi:ŞAFAK 20:teytey:
DENİZLİ'YE SELAAAMM
Yarın gece gelsin 10'lu sayılar :dance:
kız daha 5 gün geçti be :roflol:aboowww 295 mi ne güzell delikafadulden
200ler hızlı gidiyo sankim :lepi:
düzeltiyim hemencık
amin canım çabucaktan darısı başınıza olsun.opuyorumnanaktanbitmis bitmis ne kalmiski :dance:
darisi basimiza :Saruboceq:
melayımm megi listeden sılmıcenmii biraz dahamı dursunnnkaydirigubbakcemile3
kocasıylann şimdi mışıl mışıl uyuodur belkım. yada romantızmmaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?