Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAK 47 - mardin
hos geldin
:) ayyy bu ne ilgi alaka keyfim yerine gelir gibi oldu saol canım yaa vallahi günlerdir de evdeyim iyice bunaldım ..sohbet iyi geldi

aman be ne olcak valla bak benden sana tavsiye gir böle topiklere konus illa zaten burası demiorum ama ben genelde burda takılırım yani ama olmadı oyunda oynarım kadınsal hersey var burda öle seyler okur merak salarsınki bursa saatin kac oldunu anlamazsın günün hemen geciriverir ben burası olmasa daha cok zorlanırdım kesin

Evet çok renkli bi site gerçekten bende rasgele buldum burayı epey ilgili çekti .. şu 12 gün bitse gerisi kolayda ..çok karamsarım ya hiç böyle hissetmemiştim :çok üzgünüm:

Evet çok renkli bi site gerçekten bende rasgele buldum burayı epey ilgili çekti .. şu 12 gün bitse gerisi kolayda ..çok karamsarım ya hiç böyle hissetmemiştim :çok üzgünüm:

seni cok ii anlıroum sanki banada hic günler bitmicekmis gibime gelio ben askımı cok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

İçimde bi korku var nasıl söylenir bilmiyorum poff..saçmalıyorum! şafak iyice sıkıştırmaya başladı 445 gün ben idare ettim artık sevdiğim idare etsin beni..

Gözlerim kötü oldu xcanım ya saatlerdir pc başındayım can sıkıntısından birsürü yazı okudum vss.Ben çıkayım artık hala uykum yok ama mecbur gözlerim fena..konuşalım bundan sonra ..Unutmayalım birbirimizi ..İyi geceler tanıştığıma memnun oldum ..

kizlar 1 hafta yokummm tatile gidiyorum:lepi:
listeleri döndüğümde toptan attıırırımkaydirigubbakcemile3
özliceemm sizlerii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…