- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.341
Hiç iyi değil moralim bilmiyorum neden sürekli bagırıp çağırıyorum omu askerde benmi belli değil..Hiç birşeyde söylemiyor karşılık vermeyince iyice sinirleniyorum..Konuda yok haa ufak tefek incir çekirdeğini doldurmaz ..12 günümüz kaldı ama gerçekten yıprandım sinirlerim artık hiçbirşeye tahammülüm kalmadı..Çok üzerine gidiyorum farkındayım elimde degil
Duygu.91 güneşlerimiz birlikte doğacak ..
ama bizim ceza var ceza onayımız gelmezse evet birlikte dogacakinsssss
Bitse şu günler artık ya bide tutturdu otobüsle gelicem diye erzincanda asker..Korkuyorum terör falan olayları var içim rahat değil..Uçakla gelse ne olur sankieyvahedigeldismileklava:
Canım benim şimdiye kadar belli olurdu haberi olurdu mutlaka cezayı almış olsa..
yok öle değil ceza alca kesin gibide cezaya girmesi icin ceza onayı gelmesi gerekiyormus oda baya gün oldu gelmedi vedat dioki son gün bile gelebilir belli olmaz dio o yüzden hic belli olmaz 10 gün erkende gelebilir gecte ama ben zaten cezalı sayıorum 10 gün ekleyerek sonra hevesim kursagımda kalır daha kötü olurum
Ya para sorun değil bulunur ALLAHIN izni ile elbet maksadı beni sinir etmek illaki beni ugraştıracak..Oda biliyor sonunda benim dediğimin olacagını kendini yoruyor böyle işte tabi Benide! Havada nasıl sıcak yatılmıyorda ya
biz burda askerlerimizin yerini sölemioruz malum terör olaylarından ötürü siz iiyi niyetle söleidniz ama kötü niyetli insanlar bunu kullanabilirler bence msj ınızı editleyinSenin askerin nerde görev yapıyor tatlım?
Daha öncedende yazmışımdır mutlaka:)Ama sizinle ilk defa konuşuyoruz hatta şöyle diyeyim ilk defa bu siteden biri ile konuşuyorum:) Hoşbulduk Ben Dila tanıştığıma memnum oldum :)
aman efendim bu ilki benimle yasamanız ne yalan sölim mutlu oldum hemde teskerelerimizde aynıcokk ii kızlar vardır burda ben bayadır stresimi burda atarım sakalasırız baya ii gelir burası bana bence sizde deneyn
Ben acemiyim valahi nasıl editleniyor canım bilmiyorum hiç..Umarım iyi vakit geçiririm çok eglenceli sitenin geneli ..Ama üyelerini bilmem:) Herkez sizin gibi ise yaşadık:)a.s.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?