Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hiç iyi değil moralim bilmiyorum neden sürekli bagırıp çağırıyorum omu askerde benmi belli değil..Hiç birşeyde söylemiyor karşılık vermeyince iyice sinirleniyorum..Konuda yok haa ufak tefek incir çekirdeğini doldurmaz ..12 günümüz kaldı ama gerçekten yıprandım sinirlerim artık hiçbirşeye tahammülüm kalmadı..Çok üzerine gidiyorum farkındayım elimde degil

bende o duruma ilerlemeye basladım cocuğa durduk yere bağırır oldum bilmiorum yapamıorum seni cok ii anlıorum :teselli:

Bitse şu günler artık ya bide tutturdu otobüsle gelicem diye..Korkuyorum terör falan olayları var içim rahat değil..Uçakla gelse ne olur sankieyvahedigeldismileklava:

Son düzenleme:
Canım benim şimdiye kadar belli olurdu haberi olurdu mutlaka cezayı almış olsa..

yok öle değil ceza alca kesin gibide cezaya girmesi icin ceza onayı gelmesi gerekiyormus oda baya gün oldu gelmedi vedat dioki son gün bile gelebilir belli olmaz dio o yüzden hic belli olmaz 10 gün erkende gelebilir gecte ama ben zaten cezalı sayıorum 10 gün ekleyerek sonra hevesim kursagımda kalır daha kötü olurum

Ya para sorun değil bulunur ALLAHIN izni ile elbet maksadı beni sinir etmek illaki beni ugraştıracak..Oda biliyor sonunda benim dediğimin olacagını kendini yoruyor böyle işte tabi Benide! Havada nasıl sıcak yatılmıyorda ya

Anladım canım benim yani cezaevine girip girmeyecegi kesin değil her halukarda 10 gün geç gelecek yani doğrumu anladım?ALLAH kavuştursun tatlım ya bitsin artık gelsinler senağlama

ayy sorma bende izmirliyim yanıo buralar odam hamam gibi uyunmuo bile durdugum yerde terliorum

Daha öncedende yazmışımdır mutlaka:)Ama sizinle ilk defa konuşuyoruz hatta şöyle diyeyim ilk defa bu siteden biri ile konuşuyorum:) Hoşbulduk Ben Dila tanıştığıma memnum oldum :)

Daha öncedende yazmışımdır mutlaka:)Ama sizinle ilk defa konuşuyoruz hatta şöyle diyeyim ilk defa bu siteden biri ile konuşuyorum:) Hoşbulduk Ben Dila tanıştığıma memnum oldum :)

aman efendim bu ilki benimle yasamanız ne yalan sölim mutlu oldum hemde teskerelerimizde aynı cokk ii kızlar vardır burda ben bayadır stresimi burda atarım sakalasırız baya ii gelir burası bana bence sizde deneyn

aman efendim bu ilki benimle yasamanız ne yalan sölim mutlu oldum hemde teskerelerimizde aynı cokk ii kızlar vardır burda ben bayadır stresimi burda atarım sakalasırız baya ii gelir burası bana bence sizde deneyn

Ben acemiyim valahi nasıl editleniyor canım bilmiyorum hiç..Umarım iyi vakit geçiririm çok eglenceli sitenin geneli ..Ama üyelerini bilmem:) Herkez sizin gibi ise yaşadık:)a.s.olumunekankayizsmile

Ben acemiyim valahi nasıl editleniyor canım bilmiyorum hiç..Umarım iyi vakit geçiririm çok eglenceli sitenin geneli ..Ama üyelerini bilmem:) Herkez sizin gibi ise yaşadık:)a.s.olumunekankayizsmile

oooooooooo benden daha sen sakrakları vardır simdi kızlar yok senin safak 12 demi dur sana safak yazim bizim kızlar eklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…