Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

:asigim:"..Uzaktan Seviyorum Seni! Kokunu Duyamadan, Boynuna Sarılamadan, Yüzüne Dokunamadan.. Sadece Seviyorum.. ¦ :asigim:"

turkbayragi¦ aşK'eRimmmmm.. ¦turkbayragi
ŞFk:261
MEhtapnazar:

saol duygum Allah razı olsun darısı başınıza olsun.opuyorumnanaktan
depük sırası bendee
:teytey:

saol duygum Allah razı olsun darısı başınıza olsun.opuyorumnanaktan
depük sırası bendee
:teytey:

dur daha belli değil dadlım benim bizim ceza onayımız daha gelememis yanı 10 gün önce askerim gelebilir inş öle olur ya bu aradada masallah kız safagına ne cabuk bitio bizde bitmio süründürüo bizi

cok sükür safaklarımıza nazar degmesinnnnn

iyim canim $ükür ALLAHA , biraz sIkIcI bi gün oldu ama gecti bitti opuyorumnanaktan sen nasilsin

valla ne yalan sölicem ben bunaldıkca bunalıorum vedat of dese ben küfür gibi algılamaya basladım cok stresliyim cok özledim yaa böle artık askım aklıma gelince aglayasım gelio yeter die bagırasım var baya zor günlr geciriorum anlıcan hayrola senin nie zorduki

az daha sabret canim ya , cooook az kaldi sonra kavusacaksiniz insallah :1hug:
benim arkadasimda sevgilisini aramis kavga etmisler , onunda asagi yukari 23 günü felan kaldi , son günlerin zorlugu iste
benim yapacak biseyim yoktu o yüzden sIkIldim biraz tek basina kalinca

öyle canımm napalımm ne dıyım yanı bu saatteen sonra olmadıysa olmadı yanii kısmet:1hug:
evet susum benim her seyin hayırlısını dilemek gerek gidipte basımıza kötü biseyde gelebilir yani Allah korusun daha genciz cok sükürr olsun napalımmm seneye calısır bida girer benim arkadasım bu sefer de daha ii yerleri kazanır ins opuyorumnanaktan

oluo öle hele tek basına kalınca dahada zor oluo beklemesi napalım sabretmekten baska caremiz yok :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…