Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen öyle olmuş hakaret sayarım gerçekten çok üzüldüm ben yaaa bu topik benim için çok önemli yaa anlatamam önemini gitmek isteyen gider orayada zaten zorlamı tutuyoruz burda demekki burda farklı gelen bişiler varki girip burayada yazıyorlar anlamıyorum yaa 6 bin küsür cevap yazılmış demekki aynı içerikli değil aynı olsa millet gide orda devam eder zaten off ya ağlıycam şimdi ne demek buu yaa

Bende şaşkınlık içersindeyimmm gamzegazelımm bide bunu yapan onur üyesiymişşş ayıp valla...
Ne amaçla yapıldı böyle bişeyyyy =((((

Bu topik şafak sayma topiğiii qayette full onlıneyızz konuz bıle sabıtlendıı ötesi varmıı ...

Takma qamzeqazelımmm .....

nasıl takma yaaa aynı içerikmiş ne aynı içeriği yaaa orda özlemini anlatıyo millet burda şafak sayıyoruz aynı şeymi yaaaa ....okadar kötü oldumki elim ayağım titriyo yaa millet kafasına göre takılıyo öyle bi durum varsa başından zaten böyle bi uyarı yapılırdı bana aynı içerikli diye konu sabitlendi sabitleyen arkadaşım aynı içerik olsa bilmeyecekmi uyarmayacakmı beni resmen adam çalmak denir buna birilerinin isteği üzerine yapılıyor bunlar sanırsam

Neden hevesin kursağında kalıyor tatlım? Gitmek isteyen olursa orayada gidebilir biz kimseyi zorla tutmuyoruz burda senin üzülmeni gerektiricek bi sebep yokki herkes nerde ne konuşulduğunu biliyor istediği yere girip yazabilir. Hiç takma kafana biz burda kocaman bir aile olduk bölünmeyiz:)

Haklısın valla....

Hem iki topikte sabit ikiside sürekli onlinee o linki yazan şahısında hiç orda yorum yazdığını qörmedimmm..

Gercekden şaşırtıcı.... Bence o onur üyesine bi msj at özelden anlıyalım mesele neymiş

canım o konular ilgi görmemişki dediğim gibi millet bi farklılık görmemiş vede girmemiş oraya ama bizim topiğimiz öyle değilki yaaa nerdeyse 7 bin mesaj yazıldı ve sürekli online bi konu olmazki yaaa yapmayın lütfen yaaa

Haklısın canım yaa konunun sabıtlenmesıne sevınemeden bu çıktıı =(

Hala bişi olmadına qöre ellemicekler demekkii..
Kısa dönem askerlık le sevdıği uzakta olanlar topiği kitlenmişşş

Yok canım benimm burası bizim şafak sayma topimizz gidermiyimm =)
Hem sen takılma boşver bişeycık olmazz bu aksam tesaduf arkdaslar yokk yarın qelsınler gümbürr gümbürr estiririzz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…