Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh canim üzüldum bak
Niye ayrilmak istiyorsunki?
Mutlu degilmisin canim?

şuan için yok babikim ya nedense
son hafta elim yağım tutmaz ama kaydirigubbakcemile3 seni sormuyorum bile kaydirigubbakcemile3
Bencede beni sorma.. kafayi yiyecem simdiden anowww sempatiksalakcinni

hoşgeldiiiinnnn opuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım nasılsın :1hug:
haydaa noldu yine esram ya :uhm:
:jeyyar: az daha sabır kuzu ya sonra senin :jeyyar:

canııımm.. deme öyle yaa bak ne kadar az kaldı, azcık daha sabır, sonra herşey yoluna girer, hayırlısı neyse o olur ama şu anda hiç bişeye karar verme bence :teselli:
öyle bir seyi ikinci defa ona yasatamam zaten canım mafoldumben
Ahh canim üzüldum bak
Niye ayrilmak istiyorsunki?
Mutlu degilmisin canim?

hoşbuldum tatlım nasılsın :1hug:

haydaa noldu yine esram ya :uhm:

:jeyyar: az daha sabır kuzu ya sonra senin :jeyyar:

off bilmiyorum kızlar yaa o evlenmek istemiyo ve ben bu duuma cok takiyorum beni kırıyo dile getirerek.
Dün konusurken sen geldiğinde birbirimizi aramayalim dedim. o da gercekten öyle mi olsun istiyosun dedi. Sen haklısın ben sana bi gelecek veremem hayatını düzene sokmak istiyosun sana bu konuda asla tepkiveremem .. Kendince sebeplerin var ama benimde var dedi. hele bundansonra hic iyi hissetmiyorum, hic normal değilim dedi. ( Smdi sorucaksiniz nden evlelilik yok diye ama ben size bunu burda anlatma cesaretim yok suan .. Ona büyük bi yalan söylediğimi düşünüyo , aslinda öyle birşey yok. ya dediğim gibi cok karişik. bastan hata yaptim benn ona inandiramadim veya inandirmak için birşeyler yapamadim )
Zaten evlilik onagöre cok saçma hic inanmiyo evliliğe.. Ama bende bunuböyle sürdürmek daha fazla istemiyorum.
cok sıkıntılıyım ayrılıcaz o ksin ama nasil b konuda hic bi fikrim yok nasilalişirim onsuzluğua .... Nefret ediyorum herseyden yaa ...

uuuppss, bir gariplik var bu işte.
En önemlisi güven problemi oluşmuş, geldiğinde acil bu konuyu çözmeniz lazım böyle gitmez bu yıpratırsınz
senin de az arkadasim, sabir sabir. :)

allaaa bir kac güne kollarimda.... gerci benim kollarima sigmaz, ben onun kollarindayim kaydirigubbakcemile3:asigim::teytey:
bende istiyoluuuuuuuuuuum :1rolleyes:

Sebebini bilmedigim icin yorum yapamicam..
Ama sen hele bir bekle askerden gelsin..
Yüz yüze konusun.. ve Ondan sonra karar verin..
simdiden ayrilma canim..
Allah sabir versin opuyorumnanaktan

iyim canım çok şükür bi terslik yok da özlemin ağır bastığı günlerden birindeyim yine bastılar bana, çabuk geçsin zaman diyip duruyorum eyvahedigeldismile
ya dün ne oldu biliyo musunuz çok korktum sıyırıyorum kafayı iyice sandım

2 haftadır evde yalnızım, annem yazlıktaydı neyse bende dün evdeydim sıcak diye dışarı çıkmak istemedim. Kendimi temizliğe verdim zemuszemus
temizledim temizledim, evi süpürürken ayağım çarptı sandalyeye canım yanmadı ama gülme krizi tuttu beni akannehir deli gibi gülüyorum karnım ağrıdı gülmekten gözlerimden yaşlar akıyor o derece.
Aynı anda da ağlıyorum :1shok: ama hıçkıra hıçkıra noluyo be diyorum kendi kendime ama durdumayıorum gidip gelip gülüyorum sonra da ağlıyorum
aha dedim duygu bakırköye doğru yolculuk yakındır :uhm:
bu yarım saat sürdü böyle işin sonunda ne mi oldu
gülmekten ağrıyan bir karın ağlamaktan şişen kocaman gözlere sahip oldum benneyaptımki

canııımmm maaşallah yaa süper
tadını çıkartın o günlerin, sonra baya ihtiyaç oluyo o günlerdeki enerjiye opuyorumnanaktan

tesekkür ederim canim benim. o gelmeden beni ayrilik hüznü sardi bile aslinda. cünkü bu sefer o yere gidecek ve daha uzun süre göremeyecegim. ama her seyin hayirlisi diyor, hatta ileri gidip her sey cok güzel olacak diyor ve benim yanimda olacagi günlere odaklaniyorum. :asigim:

ilgincmis. ama oluyor öyle. sinirlerin bosalmis demek ki, kafaya cok takiyoruz, hatta oyle cok takiyoruz ki yiprandigimizin farkinda degiliz. gecmis olsun, bu da garip bit ani olarak tarihin tozlu sayfalarinda yerini alsin. :)

Hahahahah:roflol:
Bende bunu okudugumda gülme krizine girdim :roflol:
Harbiden kafayi yemissin kiz
Kendine dikkat et he yoksaaa ---> :mymeka:
Bütün stressini aglayip gülüp attin canim.
Normal yani bendede oluyo :kedi:

uuuppss, bir gariplik var bu işte.
En önemlisi güven problemi oluşmuş, geldiğinde acil bu konuyu çözmeniz lazım böyle gitmez bu yıpratırsınz

bende istiyoluuuuuuuuuuum :1rolleyes:

Öyle yapicam zaten gelince konusup güzelce biitirmeliyiz , birbirimizi üzmeden ...
Sebebini bilmedigim icin yorum yapamicam..
Ama sen hele bir bekle askerden gelsin..
Yüz yüze konusun.. ve Ondan sonra karar verin..
simdiden ayrilma canim..
Allah sabir versin opuyorumnanaktan

canııımmm maaşallah yaa süper
tadını çıkartın o günlerin, sonra baya ihtiyaç oluyo o günlerdeki enerjiye opuyorumnanaktan

Evet canım askerdeykene bitiremem zaten bi gelsin Allahin izniyle...
Aslinda cok sevyorum ben onu yaa ... mafoldumben

Sagolun kızlar rahatladm birazcik konusunca , tesekkür ederim cok hepinize..

kaydirigubbakcemile3 birikim olmuş, boşalmış, rahatlamışsın diyelim yerimseniben
arada olur öle sebepsiz gülme, ağlama krizi..

ben de sabah benzer bişey yaşadım, işyerinden bi arkadaşımın doğumgünüydü evden kek getirdim mum koydum üstüne iyi ki doğdun diye şarkı söylerken, şaşırdı ayy nası düşüncelisin nerden de geldi aklına süper falan derken ben başladım ağlamaya, noldu bee ne dedim ben diyo kız.. senle ilgisi yok diye kafa sallıyorum ama bi yandan durduramıorum gözlerimi... sinirler saçmaladı bizim iyice kafamçokkarıştı

ne demek, her zaman :teselli:
sen şimdi sakin ol, derin nefes al ver, azcık kaldı ban sabret, sonra girer hayırlı olan yola nasolsa yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…