Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Heyooo ben geldiiimmm kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin duygum nasılsın?

Tesekkürler kizlarrrrrr

:1hug:

Günaydin kizlar,

Safak 347

Mehtap 5
:teytey:

günaydın canım
maşallah şafağınada mehtabınada

canım öncelikle hayırlısı ne ise o olsun
ama sen ilişkini evlilik manasında ciddi istiyorsan ve o buna karşıysa
nedeni her ne olursa olsun ciddi bi sorun var
bence bunları bu şekilde telefonda birbirinizi kırarak konuşmak yerine gelince yüzyüze
konuşun daha sağlıklı düşünüp karar verebilirsiniz o zaman

zaten en büyük teselli sana da ona da, geleceğe odaklanmak.. benim nişanlım ilk ustabirliğine gittiğinde 17:30-05:30 arası bütün gece nöbet tutuyordu hem de etrafında hiç birşey olmayan bir tepede ve ertesi gün aradığında bi gece önce düşündüklerini anlatırdı, düşünceleri hep gelecekle ve bizle ilgiliydi, düğünümüz, evimiz, mobilyalarımız, ...
tek güç oldığı nokta sen ve senle olacak güzel günler oluyor; aynı şekilde beni de o kıvama getirmişti, düğün mekanları, ev eşyaları, mobilyalari beyaz eşyalar araştırmasına girişmiştim kaydirigubbakcemile3
şimdi herşey hazır kafamızda çok komik ama yapıyo insan işte :asigim:

benimki ilk gittiginde annemlerdeyim, annem pirinc ayiklar misin diye sordu, ben bi basladim bögüre bögüe aglamaya "benim pilavimi cok severdi" diye, annem bakiyor tabii, afallamis... aglaya aglaya iceri gittim bi yandan da söyleniyorum, kurtlu pilav yiyecek sevdigim ben de burada temiz saglikli besleniyorum diye. sonra babam geldi bi avuc pirinci cöpe atti, al kizim topla burdan kendine ayri tencerede yap sonra dedi. :/ ikisi basladi gülmeye ama ben deli olmustum :guclubacismile: bu da böyle animdir. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bakın işte bu günler geçiyor, askerlermiz geldiğinde de bunları anlatıp gülücez, bu günler tatlı birer anı olarak kalıcak :1hug:

ne güzel anlattin :1hug: evet bizim askerlerin konum itibariyle nöbetleri fazla imis, yine de keske seninkinin yanina gitseydi, onlar da birbirine destek olurdu... ahhh ahh kaydirigubbakcemile3

geldiginde ona güzel süprizler yapmaliyim da nasil seyler olmali... böyle simartmali iyice :)

evt güzel olurdu aynı yere düşselerdi hakkaten a.s
evt nöbetler bi hayli fazla ama diğer işlerden nöbet tutmak daha güzel diyo benimki, bakalım seninki neler anlatıcak, inşallah raat raat bitirip gelirler biran önce kavuşuruz da anlatır güleriz :Saruboceq:

geldiğinde ben sevdiği şeylerden aldım, çikolata bisküvi falan filan.. bi de silah taşımaktan sırtı çok feciydi, masaj yağı almıştım en büyük şımartma hediyesi masaj olmuştu =)
bi de bi gece düzenledim kuzenleri ve yakın arkadaşlarını topladım süpriz yaptım, çok sevinmişti bütün özledikleri yanında olunca toplu halde:) bi de bira içmeyi çok özlemişti, o gece doydu =)

sempatiksalakcinni MASAJ YAGI!! süper fikir! :1hug: süper süper!!!! tesekkür ederim.

ben de bi canta hazirladim, icinde plaj havlusu, sandalet, 2 tshirt... tatile gidicez ya :teytey:

tatli da cok sever, bi sürü cikolata falan koyayim icine. bi de en sevdigi viskiden bi sise alicam havalaninda. :lepi:

ama bak ne anlaticam sana. arkadas dedinde dün sinirlerim bozuldu. benimkinin bir arkadasi demesin mi o sabah seni de alalim yoldan beraber karsilaiz diye iyi de dedim simdi biz direkt tatile gidicez ki benim tek karsilamam icap eder, sonra bana 1 günü nize ver ne olucak dedi, biz kac aydir planlar yapiyoruz bu gün icin rezervasyon yaptirdik dedim... sonra benimkini aradim anlattim, dusuncesizlik yapmis, ben arayip aciklarim dedi kizdi. ee ben de kizdim. :dilcikar:klava: neyse ki askim halletmis.

onların da görmek istediğini, özlediğini bildiğim ve de izinde onlarla zaman geçirmek için birden fazla gün harcayacağını düşündüğüm için ben de bi gecede hallettim o işi işte kaydirigubbakcemile3 sonraki günler bana ve de ailelerimize kaldı yerimseniben

valla en iyisini sen yapmissin. hepsini bir günde aradan cikarmissin. bizimki daha annemlere yemege davetli, bi de o yüzden gergin. kaydirigubbakcemile3 su masaj yagi iyi gelecektir.

ilgincmis. ama oluyor öyle. sinirlerin bosalmis demek ki, kafaya cok takiyoruz, hatta oyle cok takiyoruz ki yiprandigimizin farkinda degiliz. gecmis olsun, bu da garip bit ani olarak tarihin tozlu sayfalarinda yerini alsin. :)
ay sorma ne sinir kaldı ne bişey ama fidiyorum sandım yani bi de yalnızım üstüne üstlük iyice sıyırdım :roflol: Evet evet yazıcam bugün günü gelince okuruz :roflol:
Hahahahah:roflol:
Bende bunu okudugumda gülme krizine girdim :roflol:
Harbiden kafayi yemissin kiz
Kendine dikkat et he yoksaaa ---> :mymeka:
Bütün stressini aglayip gülüp attin canim.
Normal yani bendede oluyo :kedi:
:roflol: :roflol: ah bu askerlik bitirdi bizi anasını satiim ya :roflol:
hhahaha :roflol: seninki de güzelmiş, bahanne arıyormuşsun boşalmak için demek ki sende. Benimki sebepsiz oldu :roflol:
hoşgeldin duygum nasılsın?
hoşbuldum melikem iyiyim sen nasılsın :1hug:
sempatiksalakcinni MASAJ YAGI!! süper fikir! :1hug: süper süper!!!! tesekkür ederim.
[/COLOR]
ben bu haftasonu masaja, hamama, cilt bakımına gidiyorum
Taksim titanic otel buyrun gelin kaydirigubbakcemile2
rahatamam lazım iyice bunalıma giricem yoksa :roflol: dengesizleştim iyice

valla en iyisini sen yapmissin. hepsini bir günde aradan cikarmissin. bizimki daha annemlere yemege davetli, bi de o yüzden gergin. kaydirigubbakcemile3 su masaj yagi iyi gelecektir.

ay evt aynen bizim de bi gün onun ailesi ailecek hepimizi aldılar, bi gün bizimkiler onları aldılar.. 2 gün öle gitti, bi gün de toplu arkadaşlarla... ama yine de işten eve ne zaman gitsem biri oluyodu görmeye gelen zaten kurtuluş yok kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel gelir yaa yapsam mı ben de öyle bi kaçamak :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…