- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.501
keşke gelebilsen canım ya hamam keyfi yaparız eğlenceili olurdu
iyim canıımm bi terslik yok çok şükür, cep telefonumuz da var artık ama nedense o oldugundan beri daha bi özlemim pekişti :uhm:
ya dün ne oldu biliyo musunuz çok korktum sıyırıyorum kafayı iyice sandım
2 haftadır evde yalnızım, annem yazlıktaydı neyse bende dün evdeydim sıcak diye dışarı çıkmak istemedim. Kendimi temizliğe verdim zemuszemus
temizledim temizledim, evi süpürürken ayağım çarptı sandalyeye canım yanmadı ama gülme krizi tuttu beni akannehir deli gibi gülüyorum karnım ağrıdı gülmekten gözlerimden yaşlar akıyor o derece.
Aynı anda da ağlıyorum :1shok: ama hıçkıra hıçkıra noluyo be diyorum kendi kendime ama durdumayıorum gidip gelip gülüyorum sonra da ağlıyorum
aha dedim duygu bakırköye doğru yolculuk yakındır :uhm:
bu yarım saat sürdü böyle işin sonunda ne mi oldu
gülmekten ağrıyan bir karın ağlamaktan şişen kocaman gözlere sahip oldum benneyaptımki
benimki ilk gittiginde annemlerdeyim, annem pirinc ayiklar misin diye sordu, ben bi basladim bögüre bögüe aglamaya "benim pilavimi cok severdi" diye, annem bakiyor tabii, afallamis... aglaya aglaya iceri gittim bi yandan da söyleniyorum, kurtlu pilav yiyecek sevdigim ben de burada temiz saglikli besleniyorum diye. sonra babam geldi bi avuc pirinci cöpe atti, al kizim topla burdan kendine ayri tencerede yap sonra dedi. :/ ikisi basladi gülmeye ama ben deli olmustum :guclubacismile: bu da böyle animdir. kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni MASAJ YAGI!! süper fikir! :1hug: süper süper!!!! tesekkür ederim.
ben de bi canta hazirladim, icinde plaj havlusu, sandalet, 2 tshirt... tatile gidicez ya :teytey:
tatli da cok sever, bi sürü cikolata falan koyayim icine. bi de en sevdigi viskiden bi sise alicam havalaninda. :lepi:
ama bak ne anlaticam sana. arkadas dedinde dün sinirlerim bozuldu. benimkinin bir arkadasi demesin mi o sabah seni de alalim yoldan beraber karsilaiz diye iyi de dedim simdi biz direkt tatile gidicez ki benim tek karsilamam icap eder, sonra bana 1 günü nize ver ne olucak dedi, biz kac aydir planlar yapiyoruz bu gün icin rezervasyon yaptirdik dedim... sonra benimkini aradim anlattim, dusuncesizlik yapmis, ben arayip aciklarim dedi kizdi. ee ben de kizdim. :dilcikar:klava: neyse ki askim halletmis.
Bende hazirladim vallaha masaj yaglarini :lepi:
:roflol: o da güzelmiş, ben indirimden faydalandım canım çok uyguna geldi o yüzden otele gidicem zemuszemusen son kiz arkadaslarimla türkiye'ye tatile geldigimde, tarihi cagaloglu hamamina gitmistik, masaj yapan bayan türk oldugumu ögrenince masaj boyunca muhabbet edip, sorular sorunca anlamamistim hicbir sey. kaydirigubbakcemile3
olsun baska zaman toplanip gideriz yine. daha 11 ayim var benim. sinir stres dolu...
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee :roflol:
Ben de yurtdisindayim canim. simdi douglas'a baktim, bi sürü cesit var, bi bakim bugün. :)
ne güzel telefon iyi oluyo biz çok kullanmıyoruz ama yazanede ya devamlı komutanlar oluyo başında anca gece açabiliyo bi mesaj atıyo uyuyakalıyo zavallım mesajlaşamıyoruzda yani doğru düzgün kullanmıyoruz bizde hemen hemen hergün konuşuyoruz zaten gerek kalmıyo
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee :roflol:
buda güzelmiş :roflol:
gerçekten çok düşüncesizlik etmiş :umursamaz: neyseki hallolmuş
bencede güzel fikir bende alıyim yaaa :lepi:
:roflol: o da güzelmiş, ben indirimden faydalandım canım çok uyguna geldi o yüzden otele gidicem zemuszemus
douglas'ı bilirim ben de almanyadan canım ama orda farklı markaların vardır sen içeriklerine bak istediğini al bence yerimseniben
benim aldığımın içeriği şöyle bak:
Özellikler :
- Otacı rahatlatıcı Masaj Yağı, moral ve rahatlık hissi veren , stresten arındıran, yatıştırıcı etkili aromatik yağlar ile cildi besleyen, nemlendiren vitamin ve bitkisel yağlar içerir.
Bileşimi:
Kayısı Çekirdeği, Tatlı Badem, Buğday Tohumu, Ceviz, Susam, Zeytin, Heliantus, Fesleğen, Sedir, Sardunya, Limon Yağları ve E Vitamini.
douglas'ı bilirim ben de almanyadan canım ama orda farklı markaların vardır sen içeriklerine bak istediğini al bence yerimseniben
benim aldığımın içeriği şöyle bak:
Özellikler :
- Otacı rahatlatıcı Masaj Yağı, moral ve rahatlık hissi veren , stresten arındıran, yatıştırıcı etkili aromatik yağlar ile cildi besleyen, nemlendiren vitamin ve bitkisel yağlar içerir.
Bileşimi:
Kayısı Çekirdeği, Tatlı Badem, Buğday Tohumu, Ceviz, Susam, Zeytin, Heliantus, Fesleğen, Sedir, Sardunya, Limon Yağları ve E Vitamini.
grupfoni diye bir site var istersen davetiye yollayayım sana dane indirimi vardı tatlım? varsa bişeyler ben de isterim ya ne iyi gelir opuyorumnanaktan
grupfoni diye bir site var istersen davetiye yollayayım sana da
oraya inanılmaz indirimler geliyor
150 liralık masaj, hamam, sauna, havuz, ve artı birçok şeyi bir günlüğüne 50 liraya düşürdüler kaptım bende. kaydirigubbakcemile2 şimdi bitti kampanya başka şeyre geliyor ama böyle hamam sefası sürekli var
nerde satılıyor canım bu bende alayım
tesekkür ederim canim bilgi icin. :)
150 liralık masaj, hamam, sauna, havuz, ve artı birçok şeyi bir günlüğüne 50 liraya düşürdüler kaptım bende. kaydirigubbakcemile2 şimdi bitti kampanya başka şeyre geliyor ama böyle hamam sefası sürekli var
aa süpermiş, isterim valaa ben de, tüh yaa bilsem önceden gelirdim ne gzel aynı gün tanışmış olurduk kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız? opuyorumnanaktan
muhabbet baya koyulaşmış bakıyorum da. hihoyyyt
e tabi herkes askerine kavuşucak, nasıl güzel heyecan var hepimizde.:asigim::asigim:
ben simdi üyesi oldum sitenin. ilk sayfadaki avantaj da güzelmis kaydirigubbakcemile3
e tabi herkes askerine kavuşucak, nasıl güzel heyecan var hepimizde.:asigim::asigim:
Otacı marka canım, aromaterapi rahatlatıcı masaj yağı diye satılıyor, ben watson's tan almıştım, gratis'te de gördüm, başka kozmetikçilerde de vardır herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?