Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

keşke gelebilsen canım ya hamam keyfi yaparız eğlenceili olurdu

en son kiz arkadaslarimla türkiye'ye tatile geldigimde, tarihi cagaloglu hamamina gitmistik, masaj yapan bayan türk oldugumu ögrenince masaj boyunca muhabbet edip, sorular sorunca anlamamistim hicbir sey. kaydirigubbakcemile3

olsun baska zaman toplanip gideriz yine. daha 11 ayim var benim. sinir stres dolu...

iyim canıımm bi terslik yok çok şükür, cep telefonumuz da var artık ama nedense o oldugundan beri daha bi özlemim pekişti :uhm:

ne güzel telefon iyi oluyo biz çok kullanmıyoruz ama yazanede ya devamlı komutanlar oluyo başında anca gece açabiliyo bi mesaj atıyo uyuyakalıyo zavallım mesajlaşamıyoruzda yani doğru düzgün kullanmıyoruz bizde hemen hemen hergün konuşuyoruz zaten gerek kalmıyo

oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee :roflol:

buda güzelmiş :roflol:

gerçekten çok düşüncesizlik etmiş :umursamaz: neyseki hallolmuş

Bende hazirladim vallaha masaj yaglarini :lepi:

bencede güzel fikir bende alıyim yaaa :lepi:

:roflol: o da güzelmiş, ben indirimden faydalandım canım çok uyguna geldi o yüzden otele gidicem zemuszemus
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee :roflol:

Ben de yurtdisindayim canim. simdi douglas'a baktim, bi sürü cesit var, bi bakim bugün. :)

douglas'ı bilirim ben de almanyadan canım ama orda farklı markaların vardır sen içeriklerine bak istediğini al bence yerimseniben
benim aldığımın içeriği şöyle bak:

Özellikler :
- Otacı rahatlatıcı Masaj Yağı, moral ve rahatlık hissi veren , stresten arındıran, yatıştırıcı etkili aromatik yağlar ile cildi besleyen, nemlendiren vitamin ve bitkisel yağlar içerir.
Bileşimi:
Kayısı Çekirdeği, Tatlı Badem, Buğday Tohumu, Ceviz, Susam, Zeytin, Heliantus, Fesleğen, Sedir, Sardunya, Limon Yağları ve E Vitamini.

yazık çok yorluyolar tabi uyuyakalıolar canım yaa.. biz de açılırız herhalde zamnala, unutmuşuz msjlaşmayı şimdilik hiç bişey yazamıoruz dediğin gibi telefonda konuuoruz bi kere günde yetio işte.. daha kötü günlerimiz oldugu için şükredioruz herhalde kaydirigubbakcemile3

tesekkür ederim canim bilgi icin. :)

nerde satılıyor canım bu bende alayım

ne indirimi vardı tatlım? varsa bişeyler ben de isterim ya ne iyi gelir opuyorumnanaktan
grupfoni diye bir site var istersen davetiye yollayayım sana da
oraya inanılmaz indirimler geliyor
150 liralık masaj, hamam, sauna, havuz, ve artı birçok şeyi bir günlüğüne 50 liraya düşürdüler kaptım bende. kaydirigubbakcemile2 şimdi bitti kampanya başka şeyre geliyor ama böyle hamam sefası sürekli var

ben de isterim sempatiksalakcinni mümkünse

aa süpermiş, isterim valaa ben de, tüh yaa bilsem önceden gelirdim ne gzel aynı gün tanışmış olurduk kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız? opuyorumnanaktan

muhabbet baya koyulaşmış bakıyorum da. hihoyyyt
e tabi herkes askerine kavuşucak, nasıl güzel heyecan var hepimizde.
:asigim::asigim:

sorma canim ya nasil heyecanli ve mutluyum anlatamam. icim icime sigmiyor. bir de safak dogan günes oldugunda bayilip kalmaktan korkuyorum.
:asigim:

hoşgeldin canıım.. sorma nerden ereye gitti muhabbet ben de anlamadım şimdi düşününce kaydirigubbakcemile3
ama benim kavuşmama daha çok var yaaa yoğun özlem baskınındayım ben yine :çok üzgünüm:

bende isterim bende sempatiksalakcinni

Otacı marka canım, aromaterapi rahatlatıcı masaj yağı diye satılıyor, ben watson's tan almıştım, gratis'te de gördüm, başka kozmetikçilerde de vardır herhalde..

hemen bakınıcam canım sağol kaydirigubbakcemile5

merhaba canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın?
seninde şafak geri sayımda asıl sendeki heycan nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…