- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.661
ayy tatlı heyecanlar yaaopuyorumnanaktan olsun canım ya dibinde olsun yeter:asigim:
hoşgeldin canım nasılsın?
iyiyim tatlım sen nasılsın
hayırlısı olsun belli olmuş yeriniz
çok özledim çooook aklinialirimsmile
iyiyim tatlım sen nasılsın
hayırlısı olsun belli olmuş yeriniz
iyi sayılırım ben de canım.
evet canm belli oldu Ağrı merkeze gidiyo aşkım turkbayragi çook uzak ama olsun şükrediyorum yine de hiç kötü bişey duymadım ağrı ile ilgiliAllah korusun bütün askerlerimizi:Saruboceq:
amin tatlım bugünlerde geçicek üzülme belki batıdan daha rahat olur rahat olması önemli yakınında olupda rahat olmasaydı daha kötü olurdu
selam mmelayım nasılsın
ben deeeee:jeyyar::jeyyar:
bende çooooooooook özledimmmaklinialirimsmile
doğru söylüyosun canım hep hayırlısı olsun diye dua ettim buymuş demekki a.s
nolcak bu özlemler bilmem sevgi pıtırcıklarımızı patlatalım sevdiceklerimiz gelince kızlar aklinialirimsmile:jeyyar::icecream:
bende hep hayırlısı dedim inşallah hayırlısıylada bitirip gelicekler çifter çifter düğünler yapıcaz dimi siyah incim :teytey:
ayy inşallah yaa düğün şafaklarını da sayıcaz hep beraber:asigim: en geç 2012 mayıs Allah'ın izniyle:lepi:
benim arkadaşım var asker şafağı sayıyordu şimdi 14 eylül için düğün şafağı sayıyor opuyorumnanaktan
darısı bizim başımıza bizim sanırım ağustos sonu eylül başı olabilir aman bi gelsinlerde turkbayragi
nolcak bu özlemler bilmem sevgi pıtırcıklarımızı patlatalım sevdiceklerimiz gelince kızlar aklinialirimsmile:jeyyar::icecream:
belli oldu canım ağrı bizimturkbayragi hayırlısı olsun canım benim şırnak deyince ilk önce korkuyo insan ama belki orda daha rahat olur belli olmaz canım Allah hepsini korusunturkbayragi
burcum naber kız opuyorumnanaktan
yaptım listeni 3 gün sana devrediyorum tatlım:lepi:
doğru söylüyosun canım hep hayırlısı olsun diye dua ettim buymuş demekki a.s
aynen canım nişanlımın tarafı gelince hemen istiyo ama ben de nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum hem herşey hazır olsunboshayallersmileevet evet kesinlikle patlatalımhihoyyyt
en yakında siyahincim varaklinialirimsmile
bizim düğünde 2011 sanırım kızlar kayınvalidemler hemen istiyo ama ben istemiorum biraz nişanlılığında tadını çıkaralım dimi amakaydirigubbakcemile3:lepi:
inşallah böylesi hayırlıdır canım içim biraz daha rahat şimdi çokta fazla takmadık Şırnak deyince ben bi an telefonu kapattıktan sonra garipsedim ama sonra normal geldi :)) inşallah hepsi için hayırlı olur turkbayragi
içimizi ferah tutalım biz canım bu günler de bitecekturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?