Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin tatlım bugünlerde geçicek üzülme belki batıdan daha rahat olur rahat olması önemli yakınında olupda rahat olmasaydı daha kötü olurdu

selam mmelayım nasılsın

ayy inşallah yaa düğün şafaklarını da sayıcaz hep beraber:asigim: en geç 2012 mayıs Allah'ın izniyle:lepi:

benim arkadaşım var asker şafağı sayıyordu şimdi 14 eylül için düğün şafağı sayıyor opuyorumnanaktan
darısı bizim başımıza bizim sanırım ağustos sonu eylül başı olabilir aman bi gelsinlerde turkbayragi

ne güzel ya darısı başımıza.. hele bi gelsinler de herşey zamanla olur hayırlısıyla:Saruboceq:

nolcak bu özlemler bilmem sevgi pıtırcıklarımızı patlatalım sevdiceklerimiz gelince kızlar aklinialirimsmile:jeyyar::icecream:

evet evet kesinlikle patlatalımhihoyyyt
en yakında siyahincim varaklinialirimsmile

bizim düğünde 2011 sanırım kızlar kayınvalidemler hemen istiyo ama ben istemiorum biraz nişanlılığında tadını çıkaralım dimi ama
kaydirigubbakcemile3:lepi:

belli oldu canım ağrı bizimturkbayragi hayırlısı olsun canım benim şırnak deyince ilk önce korkuyo insan ama belki orda daha rahat olur belli olmaz canım Allah hepsini korusunturkbayragi

inşallah böylesi hayırlıdır canım içim biraz daha rahat şimdi çokta fazla takmadık Şırnak deyince ben bi an telefonu kapattıktan sonra garipsedim ama sonra normal geldi :)) inşallah hepsi için hayırlı olur turkbayragi

aynen canım nişanlımın tarafı gelince hemen istiyo ama ben de nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum hem herşey hazır olsunboshayallersmile

içimizi ferah tutalım biz canım bu günler de bitecekturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…