Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

deli kız kaydirigubbakcemile3

siparişi verdi kaçtı diyemedim elimizde erkek var kız kalmadı diye :roflol:

slm kızlar ben geldim..

selam canım hoşgeldinnn naber?

ay kızlar aklıma ne geldi; biliyomusunuz benim annem de askerlik yapmış hem de babamla aynı yerde yapmışlar farklı dönemlerde :roflol:

o nasıl oluyo kız?

Merhaba kızlar.cidden bugün toptan bunalımdayız galiba.of of nasıl gecicek bu günler.

merhaba canım geçicek Allahın izniyle

heheh yok kız lafın gelişi söledim ama ben kız çocuğum olsun istiyorum ya

selam kızlar hoşgeldiniz a.s.
hosbuldum cnm hadı mehtaba az kalmış:1hug:
ohh can boğazdan gelir ye cicim
valla bu sıcakt anasıl olunursa öyleyim
sen nasılsın didemcim?
aynen şekerım cok sıcak evden cıkasım dahi gelmıo..
ne yapayım askımla konustum az once duşa gıttı gelınce mesajlasıcazaklinialirimsmile

senın asker nasıl canım?

burcum nasılsın kaan arıyomu?

ayy canım bugün pek bir özledim onu ya
o gün aradım konuştum bilmiyorum sende var mıydı cuma günü dayanamayıp aradım nöbette olduğunu söylediler o bana döndü akşam akşam 8.30 da nöbetten çıktım çok yoruldum dedi hiç konuşcak halim yok ama sen önemsemiuosun umursamıyosun dersin diye aradım kızarsın bana diye hemen aradım dedi:)pazar günüde aramış ama şarj aletini iş yerinde unutuğum için teli şarjlıyamadım malesef
böle işte tatlım sabrediyorum sadece

sen nasılsın tatlım

h.buldum

nasılsın canım askerinle sorunlarınızı halletiniz mi?

iyim canım iznin heyecanını yaşıyorum:asigim: sen nasılsın? hallettik sayılır tatlım ya fazla üstüne gidemiyorum konuşurken bile kafası karışıyo anladım ki kafası çok dolu ne dediğini unutuyosempatiksalakcinni biraz konuştuk gelince hepsini halletcez bitanem dedi tamam dedim ben de:asigim:

Burcum bu çocuk seni istemese hiç aramazdı bilesin..
Sabret sadece..
Bende iyiym tatlım bildiğin gibi:1hug:

halledin canım gerçekten kafaları çok dolu onlarıda anlamak lazım aşılmıcak bir sorun değilki zaten sorun bile etmemen gerekir sonuçta ne dediğini bile bilmiyorlar canım bende özlem dışında iyiyim nasıl olim

Burcum bu çocuk seni istemese hiç aramazdı bilesin..
Sabret sadece..
Bende iyiym tatlım bildiğin gibi:1hug:

kimi zaman abartıyorum diyorum çocuk askerde diyorum kimi zaman da kendimden geçiyorum yani
siizn yorumlarınız beni çok mutlu ediyor didemim oda diyor yahu ben seni önemsemesem umursamasan ne diye arıyım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…